من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=7154) |
RE: من هم شروع کردم - رز سفید - 05-05-2013 07:46 PM سلام به همه دوستان من چون امکانش نبود که برم بیرون و طراح خوب پیدا کنم مجبور شدم بشینم توی خونه و خودم شروع به طراحی کنم مدیریت محتوامو وردپرس انتخاب کردم تو این مدت هم دارم یه وردپرسی میشم چند باری از هدفم دور افتادم ولی باز هم دارم روش تمرکز میکنم به امید موفقیت RE: من هم شروع کردم - 8611670474 - 05-05-2013 10:20 PM سلام. خیلی تبریک میگم من مدتهاست دارم با رادکام کار میکنم. ( radcom.ir ) انصافا خوبه ، یکمی گرون هست ولی بازم خوبه. اگه منظور شما در مورد سایت تبلیغات ، سایتهایی مثل ایستگاه است ، که باید خیلی تو طراحیش وسواس به خرج بدین.باید ساده و در عین حال جامع باشه. سایتهایی که الان دارن فعالیت میکنن ، (اکثرشون ) داغوننن. موفق باشید RE: من هم شروع کردم - homosapiens - 05-06-2013 01:07 AM سلام، من آشناییت خوبی دارم روی بحث سایتهای تبلیغاتی حتی 2 سال پیش هم سایت تبلیغاتی داشتم . اگر تمایل داشتید با هم همفکری . حتی همکاری هم داشته باشیم من هم اصفهان هستم . تمایل داشتید پیام خصوصی بدید . RE: من هم شروع کردم - رز سفید - 05-22-2013 11:48 AM خوب از مشکلات کار بگم که خیلی سخت بود چند بار اومدم پس بکشم ولی چاره چیه باورتون میشه این مدت شاید 10 تا ایده جدید کار به ذهنم رسید ولی چون میخوام اینکار بشه فعلا بی خیالشون شدم البته شاید هم بهتره بگذارم تو دفتر خلاقیت هام برای روز مبادا؟؟؟!!!! ولی انقد گرفتارم که اصلا وقت سر خاروندن ندارم و چون نمیخوام مثل سایتهای ایستگاه و امثالهم باشه گیر کردم البته تقریبا 30درصد کار پیش رفته من هم شروع کردم - رز سفید - 05-23-2013 01:15 PM فراموش کردم از دوستانی که اعلام همکاری کردند تشکر کنم و معذرت خواهی از اینکه به ایشان پاسخی ندادم ![]() و از جمله معذوراتی که داشتم کم بودن سرمایه اولیه بود چون نمیخواستم شرمنده دوستان خوبم شوم جوابی نداشتم که بدم ![]() بازهم از همه شما صمیمانه سپاسگزارم امیدوارم فرصتی پیدا شود که از همکاری هم نهایت استفاده را ببریم ![]() RE: من هم شروع کردم - 8611670474 - 05-23-2013 06:27 PM من حاضرم تو طراحی و برنامه نویسی سایتتون کمکتون کنم.فعلا هم چیزی نمیخوام.هر وقت کارتون گرفت دستمزدمو میگیرم. بدون سود ![]() RE: من هم شروع کردم - رز سفید - 05-28-2013 04:04 PM متشکرم دوستان عزیز ولی یک خبر خوش دارم بالاخره بعد از 3 ماه اولین نسخه از یکی از سایتهام رو رونمایی میکنم هووووووررررا البته بگم که این سایت هدفش آموزشی است و البته میخوام توش جزوات معماری که خودم تهیه کردم رو بفروشم امیدوارم بگیره برام دعا کنید راستی سایتم دیگه تا امشب روی نت میره خبرشو بهتون میدم www.sarghalam.irمجله اینترنتی دکوراسیون و معماری داخلی RE: من هم شروع کردم - 8611670474 - 06-01-2013 01:38 PM سلام دوست عزیز ، امیدوارم موفق باشی.طراحی سایتتم قشنگه. RE: من هم شروع کردم - ebrahim.ev - 06-01-2013 02:26 PM با توجه به این که خودم هم دانشجو معماری هستم فکر میکنم برا شروع خوب باشه ولی تنها نکته ای که وجود داره اینه که سعی کنید مطالب جدید پیراون معماری ارایه بدین و از کپی کاری از سایت های خارجی و داخلی پرهیز کنید. RE: من هم شروع کردم - رز سفید - 06-01-2013 02:54 PM (06-01-2013 01:38 PM)8611670474 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز ، امیدوارم موفق باشی.طراحی سایتتم قشنگه. متشکرم همه طراحی و بخش بدی ها رو خودم انجام دادم پس ایراد زیاد داره ولی این تازه شروع کاره در ضمن حتما سایت من رو به دوستانت معرفی کنید چون قراره جزوه های معماری، اسکیس و راندوی ارشد رو هم بهش اضافه کنم که برای ارشد عالیند (06-01-2013 02:26 PM)eev نوشته شده توسط: با توجه به این که خودم هم دانشجو معماری هستم فکر میکنم برا شروع خوب باشه در ضمن حتما سایت من رو به دوستانتون معرفی کنید چون قراره برای ارشد معماری به روز بشم |