انواع کنجاله و خواک دام. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: انواع کنجاله و خواک دام. (/showthread.php?tid=7144) صفحه ها: 1 2 |
RE: انواع کنجاله و خواک دام. - دشتستانی 92 - 04-21-2013 04:03 AM دوست عزیز از اونجایی که هر نخل خرما درسال 10تا20 سر شاخه میده واگه اونا را با دستگاه خرد کن صنعتی خرد کنی یه چیزی شبیه کاه بدست میاد که گاوهاودام ها تمایل بسیار زیادی به خوردنش دارند اگه فراوری بشه که دیگه یه جیره ی غذایی بسیارمقوی وعالی میشه برای دام ها با این تفاصیر اگه کمکی در زمینه ی غذای دام از من بر میاد در خدمتم. احمد کشاورزی اینم غذای دام با قیمتی بسیار مناسبتر از سایر جیره ووعده های غذایی دام .assassinscreedbf16@gmail.com دوست عزیز از اونجایی که هر نخل خرما درسال 10تا20 سر شاخه میده واگه اونا را با دستگاه خرد کن صنعتی خرد کنی یه چیزی شبیه کاه بدست میاد که گاوهاودام ها تمایل بسیار زیادی به خوردنش دارند اگه فراوری بشه که دیگه یه جیره ی غذایی بسیارمقوی وعالی میشه برای دام ها با این تفاصیر اگه کمکی در زمینه ی غذای دام از من بر میاد در خدمتم. احمد کشاورزی اینم غذای دام با قیمتی بسیار مناسبتر از سایر جیره ووعده های غذایی دام .assassinscreedbf16@gmail.com دوست عزیز از اونجایی که هر نخل خرما درسال 10تا20 سر شاخه میده واگه اونا را با دستگاه خرد کن صنعتی خرد کنی یه چیزی شبیه کاه بدست میاد که گاوهاودام ها تمایل بسیار زیادی به خوردنش دارند اگه فراوری بشه که دیگه یه جیره ی غذایی بسیارمقوی وعالی میشه برای دام ها با این تفاصیر اگه کمکی در زمینه ی غذای دام از من بر میاد در خدمتم. احمد کشاورزی اینم غذای دام با قیمتی بسیار مناسبتر از سایر جیره ووعده های غذایی دام .assassinscreedbf16@gmail.com دوست عزیز از اونجایی که هر نخل خرما درسال 10تا20 سر شاخه میده واگه اونا را با دستگاه خرد کن صنعتی خرد کنی یه چیزی شبیه کاه بدست میاد که گاوهاودام ها تمایل بسیار زیادی به خوردنش دارند اگه فراوری بشه که دیگه یه جیره ی غذایی بسیارمقوی وعالی میشه برای دام ها با این تفاصیر اگه کمکی در زمینه ی غذای دام از من بر میاد در خدمتم. احمد کشاورزی اینم غذای دام با قیمتی بسیار مناسبتر از سایر جیره ووعده های غذایی دام .assassinscreedbf16@gmail.com |