سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) (/showthread.php?tid=711)

صفحه ها: 1 2 3

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - مهتاب - 08-30-2011 03:02 PM

(08-30-2011 02:50 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  ارشاد جان حتما این مسئله را پیگیری کنید . نتیجه اش عالی است. ولی خدائی اگر سودی بردی (که اطمینان می دهم می بری ) [b]درصدی را برای صندوق انجمن در نظر بگیرید.این ایده ها را به راحتی در این انجمن میگیرید پس انجمن را سر پا نگه دارید)[/b]

ممنون از لطف و کمک همه عزیزان
اگر قرار باشه این ایده به نتیجه برسه با همکاری بچه های انجمنخ چون من هر سال به این مسئله فکر کردم اما تا حالا عملا کاری نکردم.
مطمئنا اگر با همکاری دوستان به نتیجه مطلوب برسیم سهم صندوق انجمن هم محفوظ است.(البته لطفا به منم توضیح بدید این صندوق چیه چون من اطلاع زیادی در این مورد ندارم)
ممنون

در ضمن اسم من مهتابه

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - jahanagahi - 08-30-2011 03:10 PM

ارشاد جان با توجه به هزینه های زیاد نگهداری سایت و سرور و... این صندوق کمک میکند که در شرایطی که لازم به ارتقاو دارد کمکی باشد. ضمن اینکه این صندوق در صورت بیشتر شد ن پرداختی از کسب و کار برای سرمایه گذاری در ایده های اعضا مصرف می شود.البته ادمین عزیز هم توضیحات لازم را خواهند داد.
هدف ما پیشرفت روز بروز این سایت است که با مطرح کردن نظرات عزیزان , بتواند بجای ماهی دادن ماهیگیری را به اعضا آموزش دهد.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - کامیار کاظمی - 08-30-2011 03:17 PM

بله جناب قربانیان خود استاد هستند و همه چیز را فرمودند.
مهتاب خانم:
بحث صندوق انجمن مانند خرید سهام است که شما بر روی طرح هایی که اجرا می شود بسته به مقداری سرمایه گذاری میکنید و سود یا ضرر آن را دریافت میکنید.
و بحث بعدی بخش هزینه های انجمن است که در صدی از این سهام و سرمایه گذاری به عنوان کارمزد کمکی جهت هزینه های انجمن برداشت میشود که درصد آن بسیار کم و جهت ارتقا کیفی انجمن می باشد.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - jahanagahi - 08-30-2011 03:20 PM

امید است این توضیحات برای عزیزان انجمن روشن شده باشد.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - مهتاب - 08-30-2011 03:34 PM

(08-30-2011 03:10 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  ارشاد جان با توجه به هزینه های زیاد نگهداری سایت و سرور و... این صندوق کمک میکند که در شرایطی که لازم به ارتقاو دارد کمکی باشد. ضمن اینکه این صندوق در صورت بیشتر شد ن پرداختی از کسب و کار برای سرمایه گذاری در ایده های اعضا مصرف می شود.البته ادمین عزیز هم توضیحات لازم را خواهند داد.
هدف ما پیشرفت روز بروز این سایت است که با مطرح کردن نظرات عزیزان , بتواند بجای ماهی دادن ماهیگیری را به اعضا آموزش دهد.

ممنون از توضیحاتتون
(08-30-2011 03:17 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  بله جناب قربانیان خود استاد هستند و همه چیز را فرمودند.
مهتاب خانم:
بحث صندوق انجمن مانند خرید سهام است که شما بر روی طرح هایی که اجرا می شود بسته به مقداری سرمایه گذاری میکنید و سود یا ضرر آن را دریافت میکنید.
و بحث بعدی بخش هزینه های انجمن است که در صدی از این سهام و سرمایه گذاری به عنوان کارمزد کمکی جهت هزینه های انجمن برداشت میشود که درصد آن بسیار کم و جهت ارتقا کیفی انجمن می باشد.

بسیار سپاسگزار از توضیحاتتون
من شخصا از آشنایی با این انجمن بسیار خوشحالم و مطمئن هستم که ایده های این انجمن ارزش سرمایه گذاری داره.
من در خدمت گزاری حاضرم.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - jahanagahi - 08-30-2011 06:37 PM

شما محبت کنید برای گرفتن غرفه اقدام فرمائید. شهر محل سکونت خود را نیز بنویسید.. تا برای سرمایه گذاری اقدام شود. اگر لازم باشد من و یا به اتفاق ادمین عزیز (آقای کاظمی - اگر وقت داشتند) برای بررسی و نحوه کار در محل حاضر می شویم. موفقتر باشی.
البته اگر این ایده در یک شهر اجرا شود.آنرا بشکل زنجیره ای در شهرستانهای دیگر هم پیاده میکنیم.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - مهتاب - 08-30-2011 07:00 PM

(08-30-2011 06:37 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  شما محبت کنید برای گرفتن غرفه اقدام فرمائید. شهر محل سکونت خود را نیز بنویسید.. تا برای سرمایه گذاری اقدام شود. اگر لازم باشد من و یا به اتفاق ادمین عزیز (آقای کاظمی - اگر وقت داشتند) برای بررسی و نحوه کار در محل حاضر می شویم. موفقتر باشی.
البته اگر این ایده در یک شهر اجرا شود.آنرا بشکل زنجیره ای در شهرستانهای دیگر هم پیاده میکنیم.

من تهران زندگی می کنم از لطف شما و همه دوستان ممنون . تو این طرح سرمایه لازمه البته خودم هم می تونم کمیشو تامین کنم اما مسئله بزرگتره من همین گرفتن غرفه است.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - jahanagahi - 08-30-2011 07:13 PM

برای گرفتن غرفه به منطقه شهرداری محل سکونت خود مراجعه و درخواست غرفه نمائید. اگر غرفه گرفته شود سرمایه گذاری مشکلی ندارد.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - مهتاب - 08-30-2011 10:07 PM

(08-30-2011 09:51 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  از لحاظ فروش هم مشکلی نیست امکاناتی وجود دارد.در صورت تمایل یک لیست پایینترین قیمت را همراه با مشخصات کالا برای من ارسال کنید البته ترجیحا از همان وارد کننده چینی تا بر روی یک برنامه فروش که در نظر داریم کار کنیم.

لیست اجناس چینی رو اینجا می زارم قیمت دفترهای sam رو هم بعدا می گیرم می زارم:

جامدادی پارچه ای :1800 تومان
لاک غلط گیر سی کلاس : 480 تومان
مداد رنگی استدلر 12 رنگ جعبه فلزی: 1900 تومان
مداد رنگی 12 رنگ فابرکاستل:1800 تومان
مداد سیاه فابر کاستل:هر بسته 12 عددی 900 تومان
مداد سیاه فلامینگو: هر بسته 12 عددی 900 تومان
تراش خرسی:320 تومان
تراش آدم آهنی:720 تومان
پاک کن فاکتیس کوچک: بسته 30 عددی 2700 تومان
پاک کن فاکتیس بزرگ:بسته 20 عددی 2700 تومان
خودکار لکسی 10 : 200 تومان
خودکار لکسی 5 : 130 تومان
مداد نوکی میکرو: 330 تومان

دوستان من دارم سعی می کنم جایی برای فروش پیدا کنم اما دوستان در مناطق و شهرهای دیگر اگر خواستن این کار رو بکنن من حاضر به شراکت و یا ارسال جنس براشون هستم.
فقط دقت کنید این قیمتها برای خرید عمده است و البته دوستی که ما اجناس رو ازش می گیرم کردستان زندگی می کند جنس رو به من تو تهران تحویل میده و برای هر سری بار 10 هزار تومان پول کرایه می دم.

من اطلاع زیادی از قیمتهای بازار ندارم لطفا در مورد خوب و یا بالا بودنه قیمتها به من هم اطلاع بدید اگر خبر دارید.
اگر کسی در شهر دیگری هم جنس بخواد من خودم از تهران براش ارسال می کنم البته اینم هزینه ارسال دارد.

RE: یک ایده فصلی و پر سود (که الان زمانشه) - jahanagahi - 08-30-2011 10:14 PM

عزیزانی که تمایل به فروش دارند می توانند لیست و قیمت را بنویسند و با نوشت افزار فروشی های محل سکونت خود قرارداد داشته باشند.
اگر محل فروش مشخص می شد حتما اجناس را در تیراژ بالا تهیه کرده و پخش میکردیم.