میلیونر شدن با شستن هویج - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: میلیونر شدن با شستن هویج (/showthread.php?tid=6994) |
RE: میلیونر شدن با شستن هویج - نینجا - 03-03-2013 01:08 AM ایشان از این فرمول برای موفقیتشون استفاده کردند امید به خدا+ پشتکار +ایمان به توانایی های خود=موفقیت RE: میلیونر شدن با شستن هویج - kamangar - 06-05-2013 01:46 AM (02-16-2013 07:53 PM)M3HDI نوشته شده توسط: اینقد حال میکنم وقتی این مثال ها رو میشنوم حال کردم درست می گی دمت گرم RE: میلیونر شدن با شستن هویج - Fela.Want - 06-05-2013 11:59 AM بسیار عالی فردی که بفهمه و کار درست باشه به خیلی چیزا میرسه این بنده خدا جای اینکه بمونه و هویج بشوره و حقوق ناچیزی بگیره فکر کرد و کارشو با خلاقیت خاص خودش گسترش داد و به کار بزرگ و پر در آمدی رسید از این جاست که باید درس گرفت که نشینیم و فکری به حال روز به روز بهتر شدنمون کنیم RE: میلیونر شدن با شستن هویج - خانم میلیاردر - 06-05-2013 08:27 PM متاسفانه من شنیدم که هویج ها رو با مواد شیمیایی میشورن چون زود تر تمیز میشه و راحت تره ولی توی هویج نفوذ میکنه و خاصیتش رو کم میکنه ، کسی راجع با این قضیه چیزی میدونه ؟ من درست شنیدم ؟ RE: میلیونر شدن با شستن هویج - مهدی گل محمدی - 06-05-2013 08:43 PM نه کاملا اشتباهه ... هویج با آب شسته میشه و با دست گاه مخصوصی پوست گیری میشه....من خودم دستگاه هش رو دیدم..این دستگاه سیب زمینی رو هم پوست گیری میکنه... RE: میلیونر شدن با شستن هویج - کریم آق منگول - 07-29-2016 11:51 PM دوستای گلم این بنده خدا واقعا خدا باهاش بوده و خدا خواسته با این کار ب اینجا برسه ..... چرا این حرفو زدم چون من خودم چندتا کار راه اندختم ولی هیچکدوم ک بجایی نرسیدم هیچ ضرر هم کردم توی هر کاری هم 1 سال بودم دیدم نمیشه جمعشون میکردم، کافیه خدا برات بخواد از ی کاری پیشرفت کنی تو حرکتش میکنی خدا برکتش میکنه بعضی ها هم هستن دوتا شغل دارن ولی بازم سربرج ک میشه 8تشون گرو 9 شون هست .... سیم کارت فروش بودم نرم افزار کار موبایل بودم ، لپ تاپ فروش بودم ، ولی هیچکدومشون خیری ندیدم .... توی ذهنم هزاران ایده هست ک ب سرمایه ختم میشه بعضی هاشون هم ک با سرمایه متوسط میشه شروع کرد دیگه ترسیده شدم نمیتونم ضرر کنم همون سرمایه هم از دست بدم و کاسه گدایی دست بگیرم خلاصه میخوام بگم ک اگه خدا بخواد از یک کار ساده میلیاردرت میکنه ....... خدایا شکرت RE: میلیونر شدن با شستن هویج - saadati - 07-30-2016 04:45 PM (07-29-2016 11:51 PM)کریم آق منگول نوشته شده توسط: دوستای گلم این بنده خدا واقعا خدا باهاش بوده و خدا خواسته با این کار ب اینجا برسه .....سلام دوست عزیز اینجوری نیست و شما هم نباید نا امید بشین این بنده خدا ایده داشته یک کار نو و جدید راه انداخته که دستی توش نبوده یا خیلی کم بوده اما کارهایی که شما انجام دادین ایده محور و جدید نبوده صرفا کسب و کار محلی بودن RE: میلیونر شدن با شستن هویج - فربد - 09-11-2016 12:58 PM ایده بسیار جالبی بوده بعضی وقتها چه راحت میشه بدون سرمایه های نقدی بزرگ به هدف رسید. RE: میلیونر شدن با شستن هویج - imanborji - 09-12-2016 12:54 PM بسیار عالی خیلی جالب و آموزده بود RE: میلیونر شدن با شستن هویج - farshid-salehi - 11-02-2016 11:44 AM خیلی جالب بود. |