پیشنهادی برای کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: پیشنهادی برای کار (/showthread.php?tid=6963) صفحه ها: 1 2 |
RE: پیشنهادی برای کار - jahanagahi - 02-13-2013 08:19 PM (02-13-2013 07:52 PM)ehsantaghavi2007 نوشته شده توسط: چون آخرین حضورم در این انجمن هست میخوام حرفامو بزنم خودتون دربارش فکر کنید این آقا به قول خودتون استادتون تقریبا هیچی حالیش نیست با چندتا شانس به اینجا رسیده الانم هر سوالی میکنید جوابش از نظر خیلی تاجرای شیرازی مبهمه معموله فقط پولی در وسط داره و خودش از تجارت چیزی بلد نیست و تا اینجا که من مطلب هاشو خوندم هرکاری کرده مخالفه بقیه انجام بدن چون حسوده و از قدرت بقیه خوشش نمیاد امیدوارم حواستون باشه خصلت بعضیا اینجوری هست که میان مثل میش رفتار میکنن ولی گرگن و نمیزارن به هدفتون برسید عزیز من .خواندن این مطالب هر چقدر هم تکراری باشد ذهن بیشتر به آن میرسد. با این جملات باور کنید علاقه بیشتری به شما پیدا کردم. انشالله مدت بیشتری در انجمن بمانید بلکه نظرتان برگردد. اگر در این سن بیشتر این مطالب را بارها و بارها مطالعه فرمائید نتیجه خیلی بهتری می گیرید و انشالله جزو عزیزانی خواهید شد که همه ما بشما افتخار میکنیم. قصد رنجش شما را نداشتم. مطلب من کلی بود. از شما طلب بخشش میکنم. تقاضا میکنم ناظم محترم مطلب ایشان را برندارند. |