سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد (/showthread.php?tid=6950)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - soshiant - 02-13-2013 07:13 PM

خیلی خوبه حتما اینکار رو انجام بده 10000 تومن هزینه ای نیس که بخواد به خاطرش متضرر شی اما اگه از بین 100 نفر دو نفر هم مشتری شما شن هزینه اولیه رو در میاری
در ضمن برای متن هم ب نظرم بنویسی :نصب ویندوز و عیب یابی کلیه سیستم های رایانه ای
به نظرم خیلی بهتره

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - rohande90 - 02-13-2013 07:23 PM

ممنون عزیزم
از دوستان عزیز کسی متن خوب برای ارسال در ذهنش است؟

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - صدفی - 02-13-2013 07:30 PM

دهکده کامپیوتر
عیب یابی و راه اندازی کامپیوتر شما در منزل

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - rohande90 - 02-13-2013 07:32 PM

(02-13-2013 07:30 PM)صدفی نوشته شده توسط:  دهکده کامپیوتر
عیب یابی و راه اندازی کامپیوتر شما در منزل

عزیز دلم مر30Heart

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - jahanagahi - 02-13-2013 08:00 PM

(02-12-2013 10:52 AM)rohande90 نوشته شده توسط:  به 1000 نفر پیام بده با خط اختصاصی که میشه 10 هزار تومن
بنویسم نصب ویندوز و نرم افزار شما در خانه بعد شمارمو بگذارم
هرکس زنگ زد برم ویندوزش عوض کنم

بچه ها خوبه به نظر شما

ایده زیبا و کم خرجی است. ایمان دارم که اگر سریع این حرکت را انجام دهی موفق خواهی شد. در نهایت تجربه بزرگی هم انجام داده ای.
تجربه بفکر رسیدن ایده و انجام سریع آن.
ضمنا امکان دارد نرم افزارهائی هم نیاز داشته باشند که برایشان تهیه و نصب فرمائید.
منتظر حرکت خوب شما هستیم.
موفقتر باشی.

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - rohande90 - 02-13-2013 08:09 PM

(02-13-2013 08:00 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(02-12-2013 10:52 AM)rohande90 نوشته شده توسط:  به 1000 نفر پیام بده با خط اختصاصی که میشه 10 هزار تومن
بنویسم نصب ویندوز و نرم افزار شما در خانه بعد شمارمو بگذارم
هرکس زنگ زد برم ویندوزش عوض کنم

بچه ها خوبه به نظر شما

ایده زیبا و کم خرجی است. ایمان دارم که اگر سریع این حرکت را انجام دهی موفق خواهی شد. در نهایت تجربه بزرگی هم انجام داده ای.
تجربه بفکر رسیدن ایده و انجام سریع آن.
ضمنا امکان دارد نرم افزارهائی هم نیاز داشته باشند که برایشان تهیه و نصب فرمائید.
منتظر حرکت خوب شما هستیم.
موفقتر باشی.

متشکر آقای**هوشنگ قربانیان** لطفا یک متن تبلیغ با کلاس که جواب بده برام بفرستید

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - habib tousi - 02-13-2013 09:15 PM

حرکت خوبیه.فقط باید مشتری بهت اعتماد کنه و این با چند بار کار درست انجام دادن رو ریل میفته

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - jahanagahi - 02-13-2013 09:21 PM

چنین متنی بنظر من رسید.
نصب ویندور و نرم افزارهای مورد نیاز شما در محل.
ما را درجریان جزئیات کارتان قرار دهید. موفقتر باشید.

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - حمید سیدی زاده - 02-13-2013 11:54 PM

می دونید پشنهاد من اینه ، مثالی بزنم یک کارخونه معتبر تو امریکا تولید شربت ضد سرفه داشت بعد از چندی کلی شرکت وارد میدون شدن و اون شربت رو تولید کردند و بازارش کساد شد . میدونی برای فرار از ورشکستگی چی کار کرد ؟ یک ماده دیگه داخل شربت وارد کرد که به درد قلب هم می خورد و اینو تو تبیلغ گفت که با خرید داروی ضد سرفه به بهبودی قلب خود کمک کنید . با این حرکت مشکلش حل شد . به پیشنهاد این جانب شماهم می توانید با خرید یک دستگاه تمیز کننده کامپیوتر که حدود 45000 تومان است توی تبلیغات خود بگید باتعویض وینودوز و نصب آنتی ویروس و نرم افزار های روز دنیا فقط 15000 هزار تومان به همراه تمیز کردن قطعات داخل کیس به صورت رایگان مانع از خرابی و صرف هزینه زود هنگام شوید . غیر از خونه ها مشتری کسبه و شرکت ها رو هم پیدا می کنید . چون عدم تمیزی داخل کیس باعث سرو صدا در قسمت پاور و فن سی پی یو میشه . خوشحال میشم بتونم کمک کنم .

RE: باز یک ایده جدید به ذهنم خورد - successman - 02-14-2013 12:18 AM

ايده بسيار خوبي است براي برداشتن اولين قدم .

ميگن تو كشور كار نيست . به خدا به قدري تو اين مملكت كار ريخته كه اگه هر جوون ايراني يكيشو انجام بده ديگه هيچكس بيكار نمي مونه .

ولي متاسفانه جوونهاي ما مي خوان از همون اول حقوق ميليوني داشته باشند و تازه هر كاري رو هم انجام نميدن.

شما قدم اول رو بردار باقي كارها خودش درست ميشه .