سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51)
+--- موضوع: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول (/showthread.php?tid=6830)

صفحه ها: 1 2

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - ramezani.byte - 02-03-2013 05:20 PM

(02-03-2013 02:43 PM)soshiant نوشته شده توسط:  اگر امکانتشو داری و دیگه نیازی نیست در زمینه خط تولید این لوله ها سرمایه گذاری کنید پس چرا معطلید.
اگر هم از این می ترسید که مبادا نتونید این محصول رو بفروشید برای محک زدن بازار ابتدا خودتون این محصول رو از عمده فروشها بخرید و بین مغازه ها توزیع کنید.زمانی که جا افتادید یا احساس کردید بازار این لوله ها دستتون اومده تولید رو شروع کنید و محصولات خودتونو بفروشید.

ممنون. بله من فقط نگران فروششم. به نظر شما اینجوری میشه فهمید؟ اتفاقا کسی که عمده داره تولید میکنه میشناسم.

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - مومنی - 02-09-2013 06:14 PM

ببین دوست عزیز من خودم 8سالی تو کار تولید لوازم برق بودم .برای شرع کار باید نمونه جنستو اول ببری بازار با یه قیمت پایین تر از دیگران عرضه کنی بعدش در ادامه کیفیت کارتو روز بروز بهتر کنی تا کارت جا بیافته ....

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - hamid659 - 02-15-2013 04:08 PM

سلام دوست عزیز من مدرس فروش و بازاریابی و تبلیغات کالا با ایده های جدید و نوین برای کار شما هستم با سابقه 22 ساله و راهکارهای شناخت بازار اما همانطور که میدانید برای هر کاری باید به چند نکته کلیدی توجه داشت که بعضی دوستان مسائل ساده انرا از نگاه خودشان برای شما بازگو کردند که راهنمائی خوبی می باشد

/ "پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد "
پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود (بند 18 قوانین انجمن)
لطفا فقط در تاپیک پاسخ دهید(ناظم) /

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - سودابه - 04-21-2013 08:49 PM

به نظر من ؛توی شروع هر کاری باید ابتدا بازار هدفت رو مشخص کنی ،نباید به یک شهر یا استان قناعت کنی درسته که کارا یه کم پیچیده میشه ولی به زحمتش می ارزه یعنی باید جهانی فکر کرد ،مثل بیشتر شرکت های بزرگ دنیا مثل فورد ،جنرال ،و ...... دوم باید کارت رو بر پایه IT شروع کنی ،یعنی ای تی بیس باشه تا بتونی خودت رو با پیشرفت تکنولوژی بروز کنی . نمیگم همین الان باید با این چیزا شروع کرد ولی باید بهشون حتما توجه کنی . ولی برای شروع ،اول از همه ببینید بازار هدف رقبای شما کجاست،تا بعدا با کاهش فروش مواجه نشید .با تخفیف و قیمتی کمتر از رقبا شروع کنید تا بتونید بازار رو بدست بگیرید البته طوری نباشه که زیان ببینید خب البته زیان کوتاه مدت مشکلی نیست ولی نباید طولانی بشه . یا میتونید ایده هایی رو به کار ببرید که بقیه رقبا به کار نمیبرن ،که برای این کار باید جستجو کرد

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - bahador - 04-22-2013 12:18 AM

(02-02-2013 07:13 PM)ramezani.byte نوشته شده توسط:  دوستان سلام. چند وقتی هست که دارم برای تولید لوله های پلی اتیلن تحقیق میکنم.
.............
دوست عزیز سعی کن با شرکتهای بزرگ قرارداد ببندی شاید اول کار پول زیادی دستت را نگیره ولی توی معروفیت کسب وکارت تاثیر زیادی داره.

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - حسن قجر - 04-24-2013 12:23 AM

(02-02-2013 07:13 PM)ramezani.byte نوشته شده توسط:  دوستان سلام. چند وقتی هست که دارم برای تولید لوله های پلی اتیلن تحقیق میکنم. سرمایه لازم + دستگاه + مواد اولیه + مکان و همه چیزای مورد نیاز برای شروع تولید را در اختیار دارم + کسی که اطلاعات کافی برای تولید را در اختیار داره اما مهمترین چیز و اصلی ترین یعنی بازار فروش؟؟
دوستان میخوام بدونم چه جوری باید مشتری جذب کرد برای خرید محصولاتمون؟از کجا باید شروع کرد؟ آیا کسی که بتونه اینکارو قبل از شروع تولید برای ما انجام بده وجود داره ؟ این لوله ها کاربرد خیلی وسیعی داره . اما نمیدونیم باید چه جوری خودمونو معرفی کنیم.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز برو تو کار لوله های انتقال آب الان دولت برای صرفه جویی در آب کشاورزی بد جور پیگیر تولید این لوله هستش

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - شوییچی - 07-10-2013 12:22 AM

(04-24-2013 12:23 AM)حسن قجر نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز برو تو کار لوله های انتقال آب الان دولت برای صرفه جویی در آب کشاورزی بد جور پیگیر تولید این لوله هستش

مو قع تسویه حساب هم به همین خوبی پیگیرن ؟؟

RE: راهنمایی برای بازاریابی یک محصول - محسن قلي زاده - 07-10-2013 10:12 AM

شما كه اولين نيستيد، يه سر به كارخونه هاي مشابه بزنيد و بهشون بگين ما قصد داريم باهاتون همكاري داشته باشيم، يا يه مدت قطعات كوچيك خيلي كم سود واسشون بزنيد يا تو همون رفت و آمدتون ميتونين اطلاعات خوبي كسب كنين.