سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردرهای دنیا (/forumdisplay.php?fid=28)
+--- موضوع: درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» (/showthread.php?tid=6773)

صفحه ها: 1 2

RE: درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» - mardin-b - 06-28-2013 05:45 PM

آفرین به ملارمه عزیزتمام توصیه های وارن بافت باارزش و مهم هستند.
مورد مهمی که دامنگیر جامعه امروز ما شده است و ویرانگر هم هست. فرهنگ غلط قرض کردن( وام گرفتن با هر درصدی) برای خرید (حتی وسایل ضروری) وسایل غیر ضروری هست.رواج فرهنگ مصرف گرایی و چشم وهم چشمی مخصوصا" بین قشر متوسط جامعه چه زیانهایی به خود مردم و اقتصاد جامعه تحمیل نمیکند. ما هنوز ریر ساخت خوب نداریم تولیدمان افتضاح روابطمان با دنیای بیرون صفر و منفی.
آنوقت زیرسایه4بشکه نفت شدیم
مصرف کننده جنسهای بنجل و مسخره چینی و ترک و جدیدا" ابمیوه های عراقی و ... اگه نتونیم طرز فکرامثال وارن بافت را سرلوحه زندگیمان بکنیم و تو مدارس و فیلمهامان تبلیغ کنیم وای به حال 20سال آینده مان.پس لازم است خودمان یکی یکی این دستورات و راهنماییهای واجب و حیاتی را سر لوحه زندگیمان قرار بدیم و در جهت گسترش آن بین هموطنانمان اقدام کنیم.

RE: درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» - hamed.yegane - 06-28-2013 06:31 PM

«به طور معمول، هر انسانی كه بدهی یا قسط ندارد،‌ خوشحال‌‌تر از انسانی است كه بدهی یا قسط دارد.

رابرت کیوساکی ثروت رو اینجور تعریف میکنه:تعداد روزایی که میتونید بدون انجام هیچ کاری زنده بمانید و یه زندگی نرمال داشته باشید .
کیوساکی ثروت رو تو مقدار پول نمیدونه بلکه مقدار زمانی میدونه که اون پول میتونه واست کار کنه
ایشون میگه که ادمای زیادی دیدم که درامد زیادی دارن اما اکثر و حتی همه درامدشون رو خرج میکنند و قسط میپردازن.هرموقع پولی بدست میارن سریع میرند خرید و خرج میکنن دوباره سختتر کار میکنن و بازهم خرج میکنن.واین چرخه ادامه داره که اونو بازی موش نامیده و اکثر مردم تو این چرخه گیر کردن به جای اونکه پولشون رو سرمایه گذاری کنن وتبدیل کنن به دارایی و اجازه بدن دارایی واسشون کار کنه سپس درامد حاصل از این دارایی رو خرج کنن اولین کار که میکنن درامد خود را بدون اینکه سرمایه گذاری کنن هزینه میکنن

RE: درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» - successfulman - 11-24-2013 07:35 AM

(01-31-2013 03:56 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  درس دوازدهم: تحقیقات خود را انجام بده

«ریسک ها از اینجا ناشی می شوند که ندانی داری چه می کنی.»

وقتی نمی دانیم می خواهیم چه کاری انجام دهیم و آگاهی کامل از آن کار نداریم , کلمه ریسک های لایت می شود.

همه ما شنیده ایم وقتی از یکی در مورد کارش صحبت میکنیم می گوید:
دارم ریسک می کنم انشالله که بگیرد.

یعنی اینکه من با آگاهی و بررسی و تحقیق و مطالعه این کار را شروع نکرده ام و منتظرم که کار بگبرد.
عزیزان انجمن فکر نکنم موافق این باشند که بدون بررسی کامل حرکتی را شروع کنند.
راه حرکت در هر کاری : بررسی و تحقیق و مطالعه در مورد حرکت و درنهایت با آگاهی کامل شروع کردن .

ای کاش این پست رو زودتر میخوندم ! ( استاد من از اون مطلب " ای کاش " همه ی اون آیتم هایی که بهشون رسیدم رو و دیگر بخاطرشون ای کاش نخواهم گفت رو های لایت کردم ؛ دو تاش مونده و الان این جمله رو هم اضافه میکنم و مرور تا ملکه ذهنم بشه )
چند وقت پیش بدون تحقیق کامل و توجه به اینکه اصلا علاقه ای به همچین کاری ندارم دست به شروع کاری زدم که در همان مرحله اول موند ... فکر میکنم اگر ما در شروع کارها ، تحقیق، بررسی و مطالعه انجام بدیم ، اون وقت کاملاً متوجه میشیم : 1. آیا صرف نظر از سوده ده بودن این کار ، بهش علاقه داریم یا نه ؟ 2. آیا توانایی انجام این کار در ما وجود دارد یا نه ؟ 12_002 10_004

RE: درس های موفقیت از استاد «وارن بافت» - tarfand - 01-17-2014 01:16 PM

(01-30-2013 01:14 PM)mallarme نوشته شده توسط:  درس چهارم: پیش بینی کنید که آینده چه شکلی خواهد داشت
چشم انداز کاری همان چیزی است که شما تشخیص داده اید به آن خواهید رسید و واقعا هم می رسید!