منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! (/showthread.php?tid=6714) |
RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - saeed.abdollahi - 01-27-2013 05:40 PM (01-26-2013 08:38 PM)امیر مرادی فر نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم ممنوم امیر جان.......! اتفاقا میخام اینکارو بکنم و ایده بگیرم مرسی ![]() (01-26-2013 09:42 PM)صدفی نوشته شده توسط: دوست عزیزم تبریک میگم چراکه نه، قیمتهارو متعاقبا اعلام میکنم البته تعداد سفارش که معلومه هر شخصی بخواهد برایش میزنم ، اما چاپش 1000تایی هست البته اضافه کنم که یه دوستی توی بازار(سمت بهارستان) دارم ، فکرکنم کمتر هم بزنه! [/color][/b][/font] از تمام دوستان بابت دلگرمیشون متشکرم!![font=Tahoma][b][color=#FF4500] RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - بهنام ذوالفقارزاده - 01-27-2013 06:40 PM موفق باشی سعید جان همین هفته قبل آقای شموسی برام کارت ویزیت طراحی کردند. وگرنه حتمأ از دانش و خلاقیت شما هم در طراحی استفاده می کردم. کارت ویزیتی که جناب شموسی برام طراحی کردند و الان به چاپخونه دادم که واسم آماده کنند: کارت ویزیت شال و روسری "تن تو" RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - nami - 01-27-2013 08:17 PM با سلام و سپاس درود بر شما،نوآوری و خلاقیت در هر کاری انسان را پیشتاز در عرصه رقابت میکند. تبریک میگم عزیزم. باید موفق ترین ها باشیم. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - jahanagahi - 01-27-2013 08:21 PM ضمن عرض تبریک موفقیت هر عزیزی در انجمن موفقیت کل عزیزانی است که در انجمن ثبت نام کرده اند. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - mosafere55 - 01-27-2013 10:44 PM دوست عزیز بسیار عالی است امیدوارم موفق باشی RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - azam - 02-02-2013 09:45 PM تبریک میگم و امیدوارم هر روز موفقتر باشید طراحی های شما بسیار زیبا هستن فعلا برای کار فروشگاهم یک کارت ویزیت زدم ولی از طراحی آن زیاد خوشم نمیاد با اینکه لوگو و آدرس سایت را در پشت کارت قرار داده ولی به هر کسی که کارت را میدهم میپرسن فروشگاه ات کجاست؟ هروقت این کارت ها تمام بشه مزاحم شما میشم تا برام یک طرح زیبا درست نمایید که خاص و تک باشه موفق باشید و امیدوارم در کارتون پیشرفت نمایید ![]() ![]() RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - successman - 02-02-2013 10:38 PM (02-02-2013 09:45 PM)azam نوشته شده توسط: تبریک میگم و امیدوارم هر روز موفقتر باشید سلام از نظر من اگه كارتهايي رو كه چاپ كردي مشتري رو نمي تونه راهنمايي كنه هيچ معطل نكن سريع كارت جديد رو طراحي و چاپ كن. مطمئن باش كه به سود شماست . تبليغات خيلي موثره. كارت ويزيت هم معرف شماست. نگذار معرفي فروشگاهت با اين كارها خراب بشه. اگه قصد چاپ كارت داري معطلش نكن. موفقتر باشي. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - saeed.abdollahi - 02-04-2013 12:27 AM ممنون از شما دوست عزیز succesman دقیقا همینطوره! کارت ویزیت معرف ما و خدماتی که می خواهیم بدیم و محصولی میخواهیم عرضه کنیم هست چه بسا اگر خوب خودمونو معرفی کنیم 50-60درصد کارو و معامله رو انجام دادیم ممنون ازت مورد موفق!! RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - بابایی - 02-04-2013 06:17 PM سلام آقا لطفا قیمت ها را هم اعلام کنید. متعاقبا نداریم... الان بگین تا اگه فرصتی هست بهتون ارجاع بدیم. RE: منم شروع کردم با طراحی کارت ویزیت البته خانگی! - ehsan_info - 02-04-2013 06:23 PM قیمت؟! |