اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم (/showthread.php?tid=6697) صفحه ها: 1 2 |
RE: اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم - mir abbas - 01-25-2013 02:18 PM متشکرم استاد من به این مطلب اعتقاد کامل دارم و سوالی که در اینجا مطرح است اینه که ایا: هدفمان را انتخاب کردیم؟و جواب ان اینست که : هدفتان را با جزئیات و روش دستیابی بنویسید تا قابل رجوع و پیگیری باشد . در غیر اینصورت کمرنگ میشود ،تغییر میکند،فراموش میشودو از بین میرود . در نوشتن هدف باید دقت کنیم اگر بنویسیم وقتی وام دادند اینکار را میکنم اگر مجوز دادند ان کار را میکنم ،از ریشه بی هدف هستند. RE: اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم - jahanagahi - 01-25-2013 02:26 PM (01-25-2013 02:18 PM)mir abas نوشته شده توسط: متشکرم استاد من به این مطلب اعتقاد کامل دارم و سوالی که در اینجا مطرح است اینه که ایا: با تشکر. نوشتن هدف همچنانچه فرمودید شرط و شروط ندارد. RE: اگر بجای شما عزیزان بودم این مطلب را می خواندم - jahanagahi - 01-25-2013 04:36 PM عزیزان کلید را بگیرید و این قفل ذهن را باز کنید و جملات تاکیدی را درآن بریزید. |