سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان (/showthread.php?tid=6667)

صفحه ها: 1 2

RE: رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان - mir abbas - 03-12-2013 01:16 PM

سلطان حسین فتاحی در پاسخ به این سوال که چگونه میتوان با سرمایه کم وارد بازار شد میگوید:
با تکیه بر تجربه های قبلی و بررسی تواناییها در قسمتهای تولید فهمیدم در طراحی موفقترم پس کارم را اغاز کردم .
در ابتدا برای تولید یخچال به دلیل نداشتن امکانات قالب سازی برای بدنه ،از امکانات ساده کابینت سازی استفاده کردیم .با این امکانات ناچیز ماهانه 10 محصول تولید میکردیم و امروز در کشور حداکثر تولید را به خود اختصاص داده ایم.

RE: رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان - mir abbas - 04-10-2013 08:56 PM

فرشاد رستگار چگونه شرکت خود را از ورشکستگی نجات داد؟
تمامی مهندسین شرکت را در تعطیلات تابستانی گرد هم اوردیم تا در باره تولید پوششهای محافظتی برای کالسکه های تولیدی تصمیم بگیریم ،هدف ما فقط اصلاح کالسکه ها نبود ،بلکه میخواستیم ذهنیت مشتری را نسبت به محصولات شرکت اصلاح کنیم.
بدین منظور، به کمک دفترچه راهنما در زمینه نحوه استفاده و نکات ایمنی رعایت شده در محصولات ،اگاهی مشتری را افزایش دادیم.

RE: رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان - behnamf8 - 12-23-2013 04:43 PM

داداش مرسی خیلی بهمون حال دادی.

RE: رمزهای موفقیت کار افرینانان موفق از زبان خودشان - tan-graphic - 09-04-2014 06:13 PM

برنده ها ساخته می شوند، بدنیا نمی آیند!

چقدر من با این جمله حاااااااااااااااااااااااااااال کردم