سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جوجه کشی ! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58)
+---- موضوع: جوجه کشی ! (/showthread.php?tid=648)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: جوجه کشی ! - jahanagahi - 08-26-2011 04:15 PM

جوجه کشی و پرورش جوجه دو حرکت کاملا جدا است.
در مورد هر کدام جداگانه بررسی نمائید.

RE: جوجه کشی ! - 3ObHaN - 08-26-2011 05:13 PM

صحیح ، خیلی جالبه . هورمون که غیر مجازه ! ولی باز من دیدم مرغداری هایی رو که بشکل گسترده استفاده میکنند و دیدم بازرسینی رو که با یه لیوان چایی ، چیزی نمیگن و میرن .
ولی یه نکته هم بگم ما ایرانی هستیم ! هورومون قیمت طلا هم باشه یه جوری استفاده میکنیم ازش . یکی رو میشناختم ، بنزینو با گازوئیل قاطی میکرد ، اب میریخت توش میریخت تو ماشینش ! Big GrinBig Grin
اگه بشه بدون انتی بیوتیک و هورمون مرغ پرورش داد ، فکر کنم بتونیم سود خیلی خیلی بالایی بکنیم . چون هم جدیده و هم کم هزینه . من الان مرغداریش رو میتونم جور کنم ! من مرغداری واسه کرایه سراغ دارم ، میمونه بقیه ی کار .
در مورد چگونگی رفتن من تو مرغداری ، یکی از دوستام مرغداری داره ، بعضی شب ها میرم پیشش ، یه کبابی میزنیم و تا صبح جلو اتیش میشینیم حرف میزنیم .
در مورد شمال هم یکی از فامیل هامون داره مرغداری .
تو شیراز هم ، یه بار رفتیم یه قناری معامله کنیم ، تو مرغداری بود ! چون رو تخم بود و هر تخمیشم 500 هزار تومن قیمتش بود و اگه میاورد بیرون شاید مادش دیگه نمیخوابید رو تخم ، رفتیم داخل

(08-26-2011 04:15 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جوجه کشی و پرورش جوجه دو حرکت کاملا جدا است.
در مورد هر کدام جداگانه بررسی نمائید.

اخه سوال وحیده خانوم این بود که بعدش واسه پرورش جوجه چکار میکنیم ، میفروشیم یا پرورش میدیم . بخاطر همین بحث رفت رو پرورش .

RE: جوجه کشی ! - vahideh - 08-26-2011 05:59 PM

مي خواين بحث پرورشو ادامه بديد يا جوجه كشي رو ، هر دو تاش خوبه ؟

RE: جوجه کشی ! - vahideh - 08-26-2011 07:36 PM

در مورد پرورش من مي تونم تو نحوه پرورش ، شرايط ان و هرچي مربوط به پرورش ميشه كمك كنم . يك سرمايه اوليه نياز داره براي تهيه جوجه يا تخم كه اگه تخم باشه بايد دستگاهشم باشه ، يك هزينه هم براي تغذيه ، واكسيناسيون و غيره اگر زمين براي پرورش باشه ،وام براي اينكار مي تونيم بگيريم. بعد تو چه زمينه پرورش بديم هم مهمه ، شترمرغ نياز به زمين بزرگ داره و تغذيه اشم فرق داره ، بلدرچين خوبه گوشتش هم خوشمزن!! بوقلمون هم خوبه ، تازگي ها قرقاولن اومده اين كاره جديده رقيبش كمه . نظرتون چيه در صورتي كه خواستيد همكاري كنيم اطلاع بديد .
يا كلا در مورد مرغ بدون انتي بيوتيك و هورمون كار كنيم؟

RE: جوجه کشی ! - kimyya - 08-26-2011 10:17 PM

[/quote]
اين كه در مورد هورمون ها گفتيد درست ولي مي تونم بگم كه الان استفاده از هورمون براي پرورش مجاز نيست و مرغ ها سر 45 روزه درشت مي شن به خاطر نژاد و تغذيه اي كه دارند مشكل پرورش امروز ما هورمون نيست بلكه استفاده وسيع از انتي بيوتيك هاست كه مضرات بدتري را داره مثل مقاومت دارويي كه ايجاد ميشه به همين دليل اگه بشه پرورش مرغ بدون انتي بيوتيك داد سود بالايي داره چون كاره سختيه و بايد شرايط بهداشت در حد عالي باشه كه بيماري گله را دچار نكنه كه اگر خداي نكرده اينطور شد گله بدون استفاده از انتي بيوتيك احتمال از بين رفتن يك جاش بالاست ولي اگر هم بشه قيمت اين مرغ ها خيلي بالاتر از مرغ عادي است و بالاخره مشتر يهاس خاص خودشو داره و حتي ميشه صادر كرد

[/quote]

چجوری متوجه میشن این مرغ انتی بیوتیک زده یا نه ؟
به نظرتون به صورت سنتی نمیشه این کارو انجام داد؟
راستی یه سوال
من اشنا دارم برای اینکه تخم مرغ محلی رو بزارم تو دستگاه با این توصیف مرغش میشه محلی؟
به نظرتون اینجوری بهتر نیست ؟هم پرورش و هم جوجه کشی؟

RE: جوجه کشی ! - vahideh - 08-26-2011 11:37 PM

انتي بيوتيك را به صورت خوراكي مي دن مرغداري پيدا نمي كنين كه استفاده نكنن بدليل بهداشت خوبي كه در ايران وجودداره!!! تخم مرغ محلي نياز به دستگاه نداره چون خود مرغه كاره دستگاه رو انجام ميده !! بعدا دير بازده هست چون مثل نژادهاي صنعتي 45 روزه بزرگ نمي شه چون نژادش اينجوريه دير بزرگ مي شن

RE: جوجه کشی ! - kimyya - 08-26-2011 11:45 PM

(08-26-2011 11:37 PM)vahideh نوشته شده توسط:  انتي بيوتيك را به صورت خوراكي مي دن مرغداري پيدا نمي كنين كه استفاده نكنن بدليل بهداشت خوبي كه در ايران وجودداره!!! تخم مرغ محلي نياز به دستگاه نداره چون خود مرغه كاره دستگاه رو انجام ميده !! بعدا دير بازده هست چون مثل نژادهاي صنعتي 45 روزه بزرگ نمي شه چون نژادش اينجوريه دير بزرگ مي شن
وحیده جان من فقط منظورم تخم مرغش بود نه از مرغ محلی خونگی گرفته بشه و ماشینی جوجه شه و پرورش.نظر بدیه؟

RE: جوجه کشی ! - vahideh - 08-27-2011 06:15 PM

(08-26-2011 11:45 PM)kimyya نوشته شده توسط:  
(08-26-2011 11:37 PM)vahideh نوشته شده توسط:  انتي بيوتيك را به صورت خوراكي مي دن مرغداري پيدا نمي كنين كه استفاده نكنن بدليل بهداشت خوبي كه در ايران وجودداره!!! تخم مرغ محلي نياز به دستگاه نداره چون خود مرغه كاره دستگاه رو انجام ميده !! بعدا دير بازده هست چون مثل نژادهاي صنعتي 45 روزه بزرگ نمي شه چون نژادش اينجوريه دير بزرگ مي شن
وحیده جان من فقط منظورم تخم مرغش بود نه از مرغ محلی خونگی گرفته بشه و ماشینی جوجه شه و پرورش.نظر بدیه؟
كيميا جان ، منظورتون را فهميدم منظورتون مگه اين نيست كه بيايم از مرغ محلي تخم هاشو بگيريم وبعد تو دستگاه بذاريم وبعد كه جوجه شد پرورشش بديم ، البته اين نظر منه چون فكر ميكنم چه نيازي به دستگاه و صرف هزينه است چون به طور سنتي هم اين پرورش داره انجام ميگيره ، در واقع خود مرغ يا همون مادر جوجه ها داره اين كارو ميكنه !!! چون رشد اينها دير صورت ميگيره به صورت صنعتي و تجاري از اين نژادها براي پرورش استفاذه نمي كنند الان مرغ هايي كه تو بازار وجود داره ظرف 45 روزه رشد مي كنند به خاطر كارهاي اصلاح نژادي كه روشون انجام شده تا بتونن سريع رشدكنند از طرف ديگر ما اگر بخواييم از مرغ محلي تخم تهيه كنيم بايد از همون اول يعني نسل مادري روشون نظارت كنيم ، بايد تست بشن از نظر به سري بيماريهاي خاص چون بعضي بيماريها از طريق تخم منتقل ميشه به جوجه وبعد هم بايد اين مزغ ها بر عليه يكسري بيماريها واكسينه بشن تا ايمني مادري به جوجه ها منتقل بشه وجوجه در اوايل زندگي ايمني براي ان بيماريها داشته باشند ، بعدشم كه اين جوجه ها دير رشد مي كنند بايد هزينه اضافي براي تغذيه اش بشه و...
بحث زياد تخصصي شد ببخشيد . ايده خوبيه ولي به نظرم اگر روي مرغ محلي تمايل داريد بيشتر روي تخمش مانور بديد يعني فكر ميكنم تخم مرغ محلي بيشتر از مرغ محلي طرفدار داشته باشه و دردسرشم كمتره .البته اين نظر من بود دوستان شايد نظر بهتري داشته باشند
(08-27-2011 12:16 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  

امشب جلسه انلاین داشتیم ببخش وقت نشد ، بحث کنیم !
ببخشید فردا حتما در این مورد بحث میکنیم ! من تجربه عملی زیادی دارم شما هم تجربه علمی ، فکر کنم بتونیم کاری رو شروع کنیم !

نگفتيد رو مرغ بدون انتي بيوتيك و هورمون بحث كنيم يا گونه هاي ديگه مثلا كبك يا بوقلمون سودش ولي بايد دو چير در نظر داشت يكي اينكه مرغ بدون انتي بيوتيك ريسكش بالاست گفتم يه بيماري بياد ناچارا بايد انتي بيوتيك استفاده كنيم چون كل گله رو از دست مي ديم ولي اگه بشه خيلي سود داره البته ناگفته نماند اگر حتي مجبور شديم انتي بيوتيك استفاده كنيم ضرر نكرديم چون به هر حال مثل بقيه مرغداريها عمل كرديم و فروشه خودمونو داريم پس ضرر نمي كنيم دوم اينكه پرورش گونه هاي ديگه مثل كبك متفاوت از مرغه ونياز به تجربه داره نمي دونم شما تو زمينه هايي جز مرغ تجربه داريد ؟ با در نظر داشتن اين دو موضوع نظرتون را لطفا بگيد

RE: جوجه کشی ! - مهدی گل محمدی - 08-27-2011 06:40 PM

طرح جالبیه.من یکی شدید جذب این طرح شدم.حالا هزینه اولیه برای این کار چقدره؟چه مدت بازدهی داره؟آیا الان میتونیم بازار فروش برای این زبون بسته ها جور کنیم؟

یه سوال دیگه اگر ما اولش تخم مرغامون جوجه شد همه رو می فروشیم یا نه منتظر می مونیم تا اونا دوباره تخم مرغ بدن. بعد بفروشیمشون؟

RE: جوجه کشی ! - vahideh - 08-27-2011 07:04 PM

كدام طرح منظورتونه ؟ مرغ ها يا كبك هايا جوجه كشي ؟!!!!
مرغ گوشتي كه تخم نمي ده .شايد منظورتون مرغ محليه؟