قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار (/showthread.php?tid=6467) |
RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - Haavin - 01-16-2013 12:14 AM "بگذارید همگان بدانند تنها کسانی در سیستم شما ،شغلشان محفوظ خواهد ماند که کاراهای محوله را به نحو احسن انجام دهند . بگذارید همگان بدانند که در سیستم شما تنها کسانی پیشرفت خواهند کرد که از سلامت کامل برخوردارند و کارهای محوله را با نوآوری انجام میدهند.ایده های نویی پیاده میکنند ،اینها لایق پیشرفت هستند ولی باز هم در هر صورت نظارت و اعتماد نکردن باید جزو اصولتان باشد." !!!!! فوق العاده تاثیر گذار!!! ![]() ![]() RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - بيلا بالا - 01-16-2013 12:27 AM سلام ممنون از مطالب طلا خيزتون من خيلي تو فكر شراكت بودم مسائلا برام روشن كردين ممنون RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - mehdiseven - 01-16-2013 01:44 AM من شراکت و تجربه کردم اخر و عاقبت نداره .... حتی اگه با صمیمی ترین کست هم شراکت کنی باز هم تخر و عاقبت خوشی نصیبتون نمیشه .... RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - sir-mahyar - 01-16-2013 01:55 AM (01-16-2013 01:44 AM)mehdiseven نوشته شده توسط: من شراکت و تجربه کردم اخر و عاقبت نداره .... حتی اگه با صمیمی ترین کست هم شراکت کنی باز هم تخر و عاقبت خوشی نصیبتون نمیشه .... اصول اصول اصول با اصول میشه همه چیز رو به درستی پیش برد و خطرات احتمالی رو به کمترین مقدار ممکن رسوند RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - فرهاد قربانی - 01-16-2013 02:06 AM ممنونم جناب نامی،مثل همیشه عالی و فوق العاده ![]() ![]() RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - soltan_sal - 01-16-2013 09:28 AM ممنون از آقای نامی عزیز این مطلب فعلا بیشتر بدرد آقای فرهاد قربانی و شرکا میخوره !!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم همیشه موفق باشند ![]() RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - mir abbas - 01-16-2013 05:04 PM شراکت در جاهایی که شما کمبود دارید و نیاز به یک مکمل دارید بسیار مفید و کارساز هست و میتواند زندگیتان و کسب و کارتان را دگرگون کند به شرط اینکه در انتخاب شریک دقت کنیم و مطالب ارزنده جناب نامی را سرلوحه کارمان قرار دهیم. متشکرم استاد بزرگوار RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - jahanagahi - 01-16-2013 05:47 PM متاسفانه من هیچ وقت از شراکت بخش خوبش را ندیده ام. RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - dost - 01-16-2013 07:41 PM سلام خدمت استاد بزرگوارم بسیار عالی و اموزنده بود از زحماتتان بی نهایت سپاسگزارم RE: قسمت دوم ،پیشگیری و بیمه کردن خودمان از نیرنگهای بازار - jahanagahi - 01-16-2013 07:59 PM هیچ شرکتی،دشمنی،رقیبی،ابرقدرتی نمی تواند ضربه ای به بزرگی ضربه ای که از درون سیستم تان ممکن است وارد سازد.پس تمامی راهها را برای سوء استفاده شریکتان ببندید. |