سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید (/showthread.php?tid=6409)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - سعید یوسفی - 01-13-2013 01:52 AM

منم رفتم مشکل داره، ظاهرا محدودیت IP داره.
IP Connection Limit Exceeded

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - 369369 - 01-13-2013 02:26 AM

صبح برای من باز شد ولی الان همین ارور آی پی رو می ده و دیگه برام باز نمیشه

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - اقاي ايـــده - 01-13-2013 03:21 AM

مشكل از هاستش هست با توجه به پيامي كه ميده

منظورش اين هست كه اي پي هاي وارد شده زياد هستند.

الان براي من باز شد.

در صورتي كه يك ساعت پيش همون پيام رو ميداد.

موفق باشيد

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - arsho - 01-14-2013 12:02 AM

مشکل رفع شد و دوباره مرکز دانلود انواع کتاب و مقالات و مجلات فارسی و انگلیسی جدید و به روز درخواستی سی بوک CBook.ir آنلاین شد.

موفق و شادباش

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - jahanagahi - 01-14-2013 12:15 AM

خوشبختانه سایت مشکل ندارد. از همه عزیزان انجمن تقاضا میشود در این حرکت زیبا همکاری فرمائید. کتابهای مورد نیاز خود را پیشنهاد دهید.
خوشبختانه از آنتونی رابینز هم کتابهائی موجود است. ممنون. موفقتر باشی.

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - successman - 01-14-2013 12:25 AM

بسيار عالي است

موفق تر باشي.

هنوز وقت نكردم تمام لينك ها رو نگاه كنم . از كتابهاي مديريت چيزي نديدم. مثلا پيتر دراكر

راستي گفتم كتابها ... ديدم تو ليستت نوشتي كتب....

بهتر نيست از جمع فارسي استفاده كني و كتب رو به كتابها تغيير بدي.

ممنونم

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - mehdiseven - 01-14-2013 01:10 AM

اقا من قبلا رفته بودم مشکل داشت الان رفتم مشکلش حل شده .... خسته نباشید ارزوی توفیق روزافزون

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - arsho - 01-15-2013 12:40 PM

(01-14-2013 01:10 AM)mehdiseven نوشته شده توسط:  اقا من قبلا رفته بودم مشکل داشت الان رفتم مشکلش حل شده .... خسته نباشید ارزوی توفیق روزافزون

متشکرم از نظرات شما
شماه می توانید کتابهای درخواستی خود را اعلام نمایید تا در مرکز دانلود کتاب سی بوک CBook.ir قرار بدهیم.

موفق و شادباش

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - arsho - 01-15-2013 01:08 PM

(01-14-2013 12:25 AM)successman نوشته شده توسط:  بسيار عالي است

موفق تر باشي.

هنوز وقت نكردم تمام لينك ها رو نگاه كنم . از كتابهاي مديريت چيزي نديدم. مثلا پيتر دراكر

راستي گفتم كتابها ... ديدم تو ليستت نوشتي كتب....

بهتر نيست از جمع فارسي استفاده كني و كتب رو به كتابها تغيير بدي.

ممنونم

با اعمال نظرات شما دوستان سی بوک CBook بهتر خواهد شد.
حتما کتابهای مدیریت قرارداده خواهند شد.
با بررسی نظر شما درباره لیست کتابها عنوان کتب به کتابها تغییر کرد.
موفق و شادباش

RE: ره اندازی مرکز دانلود کتاب و مقالات فارسی و انگلیسی جدید - arsho - 01-15-2013 01:41 PM

تمامی اعضای انجمن میلیاردرهای آینده ایران را به بازدید و ثبت نام در مرکز دانلود کتابهای فارسی و انگلیسی سی بوک CBook.ir دعوت می نمایم.
مامی اعضای انجمن می توانند کتابهای درخواستی خویش را مطرح کرده تا در سی بوک CBook.ir قرار داده شود.
منتظر نظرات و ایده و طرح های شما برای بهتر شدن سی بوک CBook.ir هستم.
شما هم می توانید کتابهای مورد نظرتان را ارسال تا با نام شما در سی بوک CBook.ir قرار داده شود.

موفق و شادباش