آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142) +--- موضوع: آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ (/showthread.php?tid=6345) صفحه ها: 1 2 |
RE: آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ - jahanagahi - 01-08-2013 03:19 PM استاد عزیزم. شما نیاز به تعریف و تمجید ندارید. این فرمول شما را اگر عزیزان الگوی موفقیت خود قرار بدهند بزرگترین حرکت زندگی خود را انجام داده اید. من واقعا با دیدن آن لذت بردم. ساده ولی با دنیائی از راهنمائی برای رسیدن به اهداف. =================
فرمول موفقیت استاد بهداد عزیز:شاید بپرسید چرا در امضا این فرمول را نمی نویسم؟ کل امضایم را پاک کردم که این متن را جایگزین کنم سایت تائید نکرد. خواسته یا هدف یا آرزو >>> تفکر کردن >>> توجه و تمرکز کردن روی آن >>> مراقبه ی تجسمی ( داشتن خواسته به زمان حال ) >>> تکرار عبارات تاکیدی مثبت ویژه ی هدف با ارتعاش احساسات بالا >>> شکرگذاری عمیق >>> اقدام کردن >>> رها کردن ( نداشتن وابستگی به هدف ) و تسلیم حکم خالق بودن >>> دریافت کردن ( به عینیت تبدیل شدن آرزو ) >>> تصدیق قانون جذب و شکرگذاری بعد از رخ دادن خواسته RE: آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ - بهداد - 01-08-2013 03:27 PM این وظیفه ی منه و هدیه ای کوچک برای همه عزیزان بدون چشمداشت بعد از مدتها باز هم اشک توی چشام حلقه زد استاد سپاسگذارم - سپاس - سپاس خدایا شکرت RE: آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ - حمید سیدی زاده - 02-12-2013 01:48 AM جالب بود . فرمول ساده و قابل اجرا . حتما یاداشت کنید و جرا کنید جواب میده . آقای بهداد عزیز خوشحالم که در این مورد تحقیق می کنید و می نویسید . به نظر تجسم و جذب آن تمام داستان نیست . ببینید هرقانونی یک سری موانع هم دارد . اگر با قانون رانش حرکت کنید بلافاصله در اثر برخورد با مانعی متوقف می شوید حالا هرچه سرعت شما زیاد باشد . خوب قانون که درست است و کار می کند پس چرا ما به هدف نرسیدیم ؟ می دونید چرا؟ جون مانع شناسایی نشد ؟ یک سری مانع هایی بر سر این قانون وجود دارد مکانند کینه . بله اگر کینه در دل داشته باشید این قانون جواب نمی دهد ؟ من تمام این موارد را به صورت تجربی برایتان ثابت می کنم . جمله قشنگی هست که می گوید : باتلاقی به رودی گفت چرا انقدر ذلالی ، رود گفت چون می گذرم . اگر بتونیم در کارهای روز مره بخشش مان را بلا بریم میزان کمتری انرژی و وقت صرف فکر و جذب انرژی منفی اطراف می کنیم و در روند کار قانون جذب اشکالی وارد نمی کنیم . تا حالا دقت کردید چرا قانون جذب وقت مشخصی ندارد و وقتی ما چیزی در خواست می کنیم خیلی زود یا خیلی دیر یا اصلا جذب ما نمی شود ؟ یکی از موارد مانع شدن جذب همین کینه است که میزان قابل توجهی از انرژی مثبتی که قانون جذب برای تحقق بخشیدن هدف و انتقال آن به کانهات را دارد در گیر کرده و به انرژی منفی تبدیل می کند و وای به حالی که شما در رابطه ابا این کینه با کسی حرف بزنید که شروع به حذب انرژی منفی دوبل از طف خود و طرف مقابل می کنید . پس اگر یک موقعی شروع به تجسم چیزی کردید ولی هنوز دریافت نکردید با خود نگوید این قانون وجود ندارد باید یکم به رفتار و کردار خودمون دقت کنیم . خوش حال می شم از تجربیات بهداد خان بیشتر استفاده کنم . |