نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104) +---- موضوع: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ (/showthread.php?tid=6282) صفحه ها: 1 2 |
RE: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ - afshin67 - 01-04-2013 11:14 AM دوستان عزیز خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و منو راهنمایی کردید ![]() ![]() ![]() RE: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ - mir abbas - 01-04-2013 02:32 PM به نظر من هم کاراتون یک مقدار قدیمی و کمی زمخت هست اگر کمی ظرافت به کار ببندید و کارهای بروز رو انجام بدید چرا مشتری نداشته باشید!!؟ RE: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ - bet723 - 03-18-2013 03:37 PM دوستانه بهتون میگم اینا فروش نداره باید ظرافت بیشتری به خرج دهید |