سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران (/showthread.php?tid=6268)

صفحه ها: 1 2 3

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 01-02-2013 03:45 PM

دوست عزیز عرض شد که با هماهنگی ادمین عزیز سایت است که می توان از چنین نرم افزاری استفاده شود .متاسفانه بدون انجام این هماهنگی مطلب خود را مرتبا تکرار می فرمائید.موفقتر باشی.

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - بهداد - 01-02-2013 03:55 PM

بزارید بحث شود این نرم افزار خیلی برای اعضا مفید خواهد بود و استقبال نوعی تشکر از این عزیز است . حالا بحث انتشارش با ادمین محترم
تمامی مزیتهای این برنامه را مورد تحلیل قرار دهید که ببینیم چه کاربردهایی دارد
بسیار سپاسگذارم از این عزیز

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - arsho - 01-02-2013 04:00 PM

(01-02-2013 03:45 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  دوست عزیز عرض شد که با هماهنگی ادمین عزیز سایت است که می توان از چنین نرم افزاری استفاده شود .متاسفانه بدون انجام این هماهنگی مطلب خود را مرتبا تکرار می فرمائید.موفقتر باشی.

من پیام دادم
ولی ایشان جواب ندادند
و همچنین من این نرم افزار را به صورت عمومی برای تمامی انجمن ها دارم طراحی می نمایم
که در صورت تمایل به رایگان به این انجمن اعطا می نمایم
من نگفتم که نرم افزار اختصاصی برا این انجمن طراحی می نمایم
من کارم تجارت الکترونیک است
لطفا پروفایل من را مطالعه نمایید
من در راستای کمک به من که چگونه نرم افزار را طراحی نمایم از اعضای انجمن کمک خواستم

من یک مهندس هستم که کار تجارت الکترونیک را به صورت حرفه ای انجام می دهم
من قصد استفاده ار نظرات اعضاس انجمن را برای بهتر و کاربرپسندانه طراحی کردن نرم افزار را خواستار بودم

که به پاس این مشاوره رایگان از طرف اعضای انجمن قصد اعطای یک نسخه به انجمن را داشتم.

با این همه من دیگر این موضوع را در این انجمن پیگیری نمی کنم
ولی کاش ناظمی و یاک معاونی و یا مدیر محترم یک اخطار می داد تا من احساس این را نکنم که ایده من در حال بلوکه شدن می باشد
و این را اعلام می نمایم
که تصاوی موجود مربوط به روزهای اولیه طراحی نرم افزار بود
و امروز این پروژه نرم افزاری در حال نهایی سازی می باشد
و در حدود 80 درصد پیشرفت داشته است
من در چندین انجمن این نظرستجی را انجام دادم که با استقبال بی نظری روبرو شده است و حساب من هم بلوکه نشد.

موفق و پیروز باشید و شاد باش

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 01-02-2013 04:07 PM

مهندس جان باور بفرمائید من هم برای شخصیت شما و هم برای ایده ات احترام قائل هستم. نظرم این بود که شما چنین لطفی میکنید و باید این ایده در انجمن هم استفاده شود قبلا با ادمین انجمن هماهنگ بفرمائید که بهتر بشود موضوع را مطرح کرد
. قدمت روی چشمان من و آرزوی شادی و شادابی هر چه بیشتر شما را دارم.

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - arsho - 01-02-2013 04:09 PM

به اطلاع می رسانم در صورت درخواست اعضای این انجمن موضوع در این انجمن و در این تاپیک برای بهتر شده نرم افزار و درنظرگرفتن نظرات دوستان برای کاربرپسندانه شدن این نرم افزار پیگیری می نمایم و در روز نهایی سازی نسخه را به رایگان به انجمن اعطاء خواهم نمود

موفق و شاد باش

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - بهداد - 01-02-2013 04:14 PM

این برنامه بیشتر حالت جستجو در انجمن را دارد من یک ایده در مورد این برنامه دارم
آیا میتوانیم در این نرم افزار این قسمتها را بگنجانیم :
1 - تب برنامه ریزی روزانه برای اعضا
2 - تب یادداشت روزانه برای افراد
یا از این موارد
با سپاس

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - arsho - 01-02-2013 04:18 PM

(01-02-2013 04:14 PM)بهداد نوشته شده توسط:  این برنامه بیشتر حالت جستجو در انجمن را دارد من یک ایده در مورد این برنامه دارم
آیا میتوانیم در این نرم افزار این قسمتها را بگنجانیم :
1 - تب برنامه ریزی روزانه برای اعضا
2 - تب یادداشت روزانه برای افراد
یا از این موارد
با سپاس

مواردی که شما اعلام نمودید به نحوی در برنامه گنجانده شده است
باز از نطرات و اعلام نظرتان ابراز خرسندی می نمایم.

موفق و شادباش

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - arsho - 01-02-2013 05:04 PM

(01-02-2013 04:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  مهندس جان باور بفرمائید من هم برای شخصیت شما و هم برای ایده ات احترام قائل هستم. نظرم این بود که شما چنین لطفی میکنید و باید این ایده در انجمن هم استفاده شود قبلا با ادمین انجمن هماهنگ بفرمائید که بهتر بشود موضوع را مطرح کرد

شما لطف دارید
مدیران انجمن توجه نمایند که این محدودیت ها را بردارند

موفق و شاد باش

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - jahanagahi - 01-02-2013 05:20 PM

(01-02-2013 05:04 PM)arsho نوشته شده توسط:  
(01-02-2013 04:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  مهندس جان باور بفرمائید من هم برای شخصیت شما و هم برای ایده ات احترام قائل هستم. نظرم این بود که شما چنین لطفی میکنید و باید این ایده در انجمن هم استفاده شود قبلا با ادمین انجمن هماهنگ بفرمائید که بهتر بشود موضوع را مطرح کرد

شما لطف دارید
مدیران انجمن توجه نمایند که این محدودیت ها را بردارند

موفق و شاد باش

دوست عزیز چه محدودیتی دارید؟

RE: نرم افزار ویژه انجمن میلیاردرهای آینده ایران - کامیار کاظمی - 01-02-2013 05:32 PM

سلام دوست عزیز
ابتدا تشکر از همه دوستانه ای که مسئولانه در این بحث شرکت نموده اند.

سپس؛ اینکه در مورد حساب کاربری شما، سیستم بصورت اتوماتیک حساب را اسپمر تشخیص داده است.
احتمالا مطالب تکراری را پست گذاشته و یا از طریق سرور انجمن پیغام خصوصی گذاشته و یا ایمیل نموده اید.
لطفا توجه کنید. حساب شما دوباره فعال شد.

در مورد نرم افزار هم بسیار متشکر از زحمات شما
اما هنوز متوجه مزیت نرم افزار نشده ام.

حال یک پیشنهاد، نرم افزاری مبتنی بر تلفن همراه و برای نصب بر روی گوشی های هوشمند (اندروید، IOS، ...) ساخته شود.
تنها از میان سایت های ایرانی یک انجمن را دیدم که این امکان را ایجاد کرده بودند و اتفاقا تماسی هم با سازندگان نرم افزار جهت استفاده از انجمن خودمان داشته ام که نتیجه ای حاصل نشده است. از آنها تعجب کردم که چطور نرم افزاری با این ایده مناسب را تجاری نکرده اند.
این نرم افزار بسیار زیبا، بر روی گوشی نصب شده و با تلفن همراه تمام مطالب انجمن بصورت شکیل و مناسب تلفن همراه نمایش داده می شود و امکان ارسال و سایر امکانات انجمن هم در اختیار اعضا خواهد بود.

مسئله دوم هم ساخت پلاگین های مبتنی بر Php برای نصب بر روی Mybb است که در این چند سال که با مای بی بی کار کرده ام ایده ها و نیاز های زیادی را مشاهده کرده که هنوز براورده نشده است.

موفق باشید