چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ (/showthread.php?tid=6242) |
RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - M3HDI - 01-01-2013 12:59 AM سلام من هم ، خط قرمزی مشاهه نکردم ( اصلا نفهمیدم کجا رو باید نگاه کنم ! ) برای من هم خیلی خیلی کند باز میشه ! RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - Divar - 01-01-2013 05:11 AM من مشکلی ندارم، مثل همیشه باز میشه البته در حال لود میمونه ولی خود سایت کامل باز میشه. روی این کد گیر می کنه. social-bookmark-scripe.com RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - soltan_sal - 01-01-2013 08:24 AM ممنون از آقای کاظمی که این مشکل را پیگیر بودن و الان این مشکل تقریبا برطرف شده است. RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - فرهاد قربانی - 01-01-2013 05:51 PM با سلام.من با ف/ی /ل/ت/ ر/شکن دارم سایت رو باز میکنم.. سرعت خیلی پایینه! RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - Divar - 01-02-2013 04:45 AM آقا فرهاد احتمالا مشکل از isp شما هست RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-04-2013 01:30 PM یا ایها الذین آمنو! که غرغر می کنید سرعت انجمن خیلی پایینه سرعت اینترنت ما که انقدر زیاده یه اشاره به دکمه ارسال می کنیم دو بار دوبار پاسخ های ما را ارسال می کنه درنتیجه اشکال از سرعت اینترنت خودتونه یا کش سیستمتون پرهههههه RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - jahanagahi - 01-04-2013 03:18 PM واقعا نت با این سرعت خسته کننده شده است. برای باز شدن هر صفحه میشود چرتی زد. خوشبختانه چنین صندلی مخصوص چرت زدن دارم. ![]() ![]() ![]() RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - Delta.H - 01-04-2013 04:14 PM داشتم با سرعت 512 می اومدم انجمن یه دفعه دیدم یه حلزون چینی ازم سبقت گرفت پرسدم سرعتت چنده رفیق؟ گفت: 128 ![]() من ![]() حلزون ![]() ![]() گفتم جل الخالق پس اینا حتماً با اینترنت 512 آپولو هوا میکنن!!! ![]() RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - حامد - 01-04-2013 05:07 PM کلا" وضیعت اینترنت کشور و بسیاری از ISP ها بسیار بد و غیر قابل تحمل شده است. از همینجا از دوستانی که زیر پستهایشان دکمه سپاس را نمیزنم عذر خواهی میکنم.چون برای زدن هر یک سپاس باید در حدوده 1 دقیقه بمونم. RE: چه بلایی سر سرور انجمن اومده؟ چرا اینقدر کند شده؟ - کامیار کاظمی - 01-04-2013 06:40 PM متاسفانه دو هفته است که با مخابرات هم در ارتباط هستم و تنها می فرمایند که: "متاسف هستیم. افت دیتا داریم و چند بارهم درخواست از مرکز داشته ایم و فعلا کاری از دست ما بر نمی اید!" احتمالا بازهم لنگر کشتی یا کوسه ای به فیبر نوری دیتا حمله کرده است!! |