راهنمایی در زمینه پخش کالا - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: راهنمایی در زمینه پخش کالا (/showthread.php?tid=6172) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - mir abbas - 12-28-2012 10:56 AM به نظر من باید یک جنس خاص و انحصاری که فروش خوبی داره وارد جنسهای پخشت بکنی که مشتری اونو فقط از شما بتونه تهیه کنه یا دیگران نتونند انو به مشتریت بدهند این جنس میتونه یا کمیاب باشه یا میتونه جنسی باشه که سود کمی داره و اکثرا پخش نمیکنند مثل مغز گردوی درجه یک که همه هم به ان نیاز دارند،با وارد کردن اون جنس میتونی مشتری رو به خودت وابسطه کنی که به شما زنگ بزنه و در صورت تماس اون شما چند قلم جنس سود دار در کنارش میتونی بهش بدی. موفق باشی RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - مهدی 1 - 12-28-2012 12:39 PM با درود تسویه حساب با مشتری ها به چه صورت هست آیا نقدی هست ، یا نسیه و دفتری ، یا به محض تحویل چک می گیرید سرمایه ای که برای اینکار در نظر گرفتید جقدره ؟ امکانات چی دارید (انبار ، نیرو ، اتومبیل ، و ... ) قانونی می خوایید کار کنید یا .. RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - mahdi77 - 12-29-2012 11:43 AM (12-28-2012 12:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: با درودسلام ممنون از کمکتون ما با بیشتر مشتری هامون نقدی کار می کنیم ولی اگرکسی را بشناسیم و مطمئن باشه ازش چک یکی دو ماهه می گیریم. سرمایه ما بیشتر اعتبار من و خصوصاً همکارم در بازار است. فعلاً دنبال یک دفتر برای خودمون هستیم. انبار 200متری داریم. بله شرکت ما ثبت شده ومجوز داریم. RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - mahdi77 - 12-29-2012 04:52 PM کماکان منتظر نظرات مفید شما هستم! RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - تنگسیر - 12-30-2012 05:54 AM چرا همگی فقط با توجه به محدوده جغرافیایی محل سکونتشون تصمیم به انتخاب راه اندازی کسب وکار میگیرند همیشه برای موفقیت بزرگتر فکر کنید خدا رو شکر ما تو این جمع از تمام نقاط کشور عضو داریم پس فکر خودتون رو به محدوده های بیشتری از نقاط کشور معطوف کنید درسته که ساکن تهران هستید و اون محدوده رو شناخت بیشتری دارین ولی اینو هم ملاک قرار بدید که شما میتونید با انجام این کار تو یه بازار کوچیکتر ولی با رقبای کمتر پیاده کنید وسود بیشتری کسب کنین در هرحال اطلاعات بیشتری خواستید من در خدمتم RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - mahdi77 - 12-30-2012 01:29 PM (12-30-2012 05:54 AM)تنگسیر نوشته شده توسط: چرا همگی فقط با توجه به محدوده جغرافیایی محل سکونتشون تصمیم به انتخاب راه اندازی کسب وکار میگیرند ممنون از نظرتون استفاده کردم. با شما تماس می گیرم. RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - رامین1366 - 11-28-2014 11:56 PM با سلام. من در یکی از استانها مشغول ویزیتوری اجناس آرایشی بهداشتی هستم و اکثر شهرهای استان رو میرم. میخوام بدونم دوستان آیا توصیه میکنن که خودم بعد از مدتی جنسی رو برای پخش بیاورم؟ راستش چندان اطلاعی در زمینه چگونگی گرفتن نمایندگی ندارم. RE: راهنمایی در زمینه پخش کالا - golding - 11-29-2014 11:35 PM سلام با ارزوی موفقیت. دوست عزیز در زمینه پخش کالا میتونم باهات همکاری کنم همکاریمونم دو طرفه باشه بنده اجناس متفاوتی دارم هم مواد غذایی هم خانگی. اگه اجناس خوب و عالی دارین میتونم اجناستون رو در اردبیل بفروشم |