یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ (/showthread.php?tid=6094) صفحه ها: 1 2 |
RE: یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ - HadiMahmoodi - 12-22-2012 04:42 PM جناب قربانیان بزرگوار، واقعاً از این همه اظهار لطفتان دست پاچه شدم!فقط میتونم به جد بگم اگر (به لطف نظر جنابعالی) پیشنهاد خوبی دادم فقط به خاطر اینه که یکی دو ماهه که دارم در مکتب شما و سایر اساتید تلمذ میکنم و از مطالب ارزشمندتون میخونم. امیدوارم لیاقت استفاده خوب از اونا رو داشته باشم. درود بیکران. RE: یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ - صدفی - 12-22-2012 08:32 PM دقیقا منم با آقای کاظمی موافقم زبان انگلیسی یا ... به همه چیز برتری دار به نظر من باقی چیزها رو میشه خودآموز یاد بگیری RE: یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ - jahanagahi - 12-22-2012 08:45 PM (12-22-2012 03:55 PM)dragon_irani نوشته شده توسط: سلام با احترام به همه عزیزان انجمن این پیشنهاد برعکس نظر قبلیم منطقی تر است. RE: یادگیری فتوشاپ یا زبان انگلیسی؟ - mohammad.b - 12-22-2012 11:10 PM سلام بزار در مورد خودم بهت بگم من میخواستم برانامه نویسی یاد بگیرم اومدم توی نت و انجمن های مختلف دنبال کتاب گشتم مخصوصا انجمن برنامه نویس بعد از کمی تحقیق فهمیدم که کتاب درست و حسابی به زبان فارسی نیست همشون انگلیسی بودن که ما هم گفتیم اول انگلیسی بعد هر چی ک بخوام اوکی میشه پس به نظر من انگلیسی بهتره چون انگلیسیت که خوب باشه کلا بدون اموزش هم میتونی یکم بفمی برنامه فتوشاپ رو چون کلا انگلیسی هست دیگه پس راحت یاد میگیری متلا اگه فتوشاپ رو الان 2 ماهه یاد بگیری وقتی انگلیسی یاد گرفتی میتونی 1 ماهه یاد بگیری البته این نظر منه در مورد اشتغال زایی هم میتونی خیلی کارا بکنی تدریس کنی با کافی نت ها کار کنی و مقالات و اینجور چیزا رو براشون ترجمه کنی مخصوصا کارای دانشجوهارو که خیلی هم سود داره تازه توی وب هم میتونی کار کنی الان توی اینترنت خیلی ها دنبال یه نویسنده برای سایتشون میگردن که انگلیسی بلد باشه که پست اختصاصی و ترجمه ای بزنه که اونم بین1000 تا 2000 تومن هستش برای هر پست با تشکر |