مهم - ترس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: مهم - ترس (/showthread.php?tid=6041) |
RE: مهم - ترس - mjdehghani - 12-18-2012 10:45 PM ترس ما از چیزهایی مبهم هست . باید بتونیم تمام زوایا رو روشن کنیم اونموقع در برخورد با اونها از قبل آماده ایم و دلیلی برا ترس وجود نداره . یه مثال : ما از تصادف می ترسیم ، چون جون ما رو در خطر می ندازه . خب اگه ما مهارتهای تصمیم گیری و درست عمل کردن در موقع مواجهه با خطر رو بشناسیم و تمرین کنیم اون موقع می تونیم از معرکه در بریم و یا حداقل اینه که کمتر آسیب می بینیم RE: مهم - ترس - arsho - 12-18-2012 10:58 PM من غیراز قهر خدا از خودم و تنها ماندن خودم و دورماندن از خدا از هیچ کس ترسی ندارم. ممنونم از نظر خوب شما. خدا فرموده هر وقت شما توبه کردید من شما را می بخشم.می شود با یک توبه و حرکت در جهت تعلیم الهی ترس را برطرف کرد. با اعمال خوب ترسی از دور ماندن از خدا نخواهیم داشت. ما از افراد نمی ترسیم.از شروع بکار می ترسیم .باید از این ترس خلاص شویم. RE: مهم - ترس - صدفی - 12-18-2012 11:02 PM ترس یعنی ایست یعنی درجا زدن یعنی نرسیدن به آرزوهای خود یعنی دفن اهداف و آرزوهای خود خدا رو شکر من ترسمو کامل گذاشتم کنار یعنی فکر میکنم از چی باید بترسم اگه تهش شکست هم باشه دوباره پا میشم دوباره شروع میکنم RE: مهم - ترس - jahanagahi - 12-18-2012 11:09 PM (12-18-2012 10:38 PM)parsajoon نوشته شده توسط: اين هم بنظرم همانند قانون جذب يك رازه.ممنونم از مشارکت شما . ترس جزو راز محسوب نمی شود. ترس خود یکنوع دیوار هنی است. RE: مهم - ترس - jahanagahi - 12-19-2012 01:30 AM کمی در مورد ترس و علت آن و چگونگی از بردن ترس بنویسیم. منتظر نوشته های زیبای شما هستیم اگر مطالبی هست که باید کپی پست شود با ذکر منبع مرقوم تا همگی استفاده نمائیم. RE: مهم - ترس - حامد - 12-19-2012 02:02 AM من تجربه های زیادی از این واژه(ترس) برای شروع کارهایم داشتم. و این وازه همیشه زمانی که کار را به لحظه نتیجه دادن میرساند جلوم را میگرفت. ولی الان از هیچی ترس ندارم و اینقدر هم با انرژی و اعتماد به نفس هستم که دوست دارم اینجور چالشها جلوی راهم به وجود بیاد تا بزنم به دلش و نابودش کنم. حامد منطقی و با جرات... RE: مهم - ترس - ahmad rezaee - 12-19-2012 02:09 AM ترس حس طبیعی بشر است در برابر محافظت از بدن . اما به مرور جای خود را به ترس های واهی می دهد. ترس از دست دادن بزرگترین ترس بشر است . ترس از دست دادن معشوفه - ترس از دست دادن پول - ترس از دست دادن موقعیت - ترس از دست دادن سلامتی - ترس از دست دادن دوستان و هزار ترس از دست دادن که خیلی از آنها واهی هستند . اما در مورد مسائل مالی ، ترس از دست دادن پول است . برای توضیحات بیشتر من چون نکات ثروتمندی کیوساکی را جمع آوری می کنم به ذکر نکات ایشان در باره ترس اشاره می کنم . کلیک کنید ![]() RE: مهم - ترس - arsho - 12-19-2012 02:09 AM ترس از زندگی را نبایستی به کل وجود راه داد چر بعضی ها زندگی را بر دیگران تنگ و تنگ تر می کنند الان شاید بگویید یعنی چی؟ کسانی هستند که از زندگی کردن ترسیده اند و یا ناتوان شده اند می دانید چرا بعضی خودخواهی ها بعضی احساس برتر بودن افراد را مایل به ایجاد تنگنایی به نام ترس از زندگی می شود نظر شما چیست بیشتر فکر کنید کمتر بازگو نمایید. موفق و پیروز و شاد باشید. RE: مهم - ترس - jahanagahi - 12-19-2012 02:09 AM بعضی از عزیزان میخواهند نظرات و عقاید خود را بنویسند .ولی می ترسند.می ترسند که مطالبشان خوب نباشد. اشتباه باشد. تائید نشودو... تا آخر عمر متاسفانه این درد و رنج را تحمل میکنند.چون .اقعا درد و رنج دارد. بتظر شما این جرکت تا چه اندازه درست است؟ RE: مهم - ترس - arsho - 12-19-2012 02:14 AM ترس از گفتن و نوشتن مطلب خیلی خاصیت بدی برای انسان می باشد بهتر است نظرها و عقاید گفته شود تا همه استفاده نمایند و شاید راه حل های برتر و جدید در آن نظرهای های نگفته و حرف های ننوشته باشد. |