سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ (/showthread.php?tid=6007)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-13-2011 03:22 PM

تا اینجا :

ndm1368 : اضافه کردن بخش متفرقه
mostafa ghobadi : عوض کردن رنگ سایت از زرد
Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب
3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه
تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - مهدی گل محمدی - 07-13-2011 04:51 PM

سلام خدمت دوستان بنده بالاخره اومدم و نرسیده نشستم پای کامپیوتر.

این چند روزی که نبودم دوستان خیلی فعالانه اقدام کردن.خدا رو شکر دیگه الان سه نفر نیستیم(منو ، آقا کامیار ، آقا قربانیان) الان یه گروه بزرگیم که به کمک هم میتونیم میلیادر بشیم.

نظرات همه ی دوستان جالبه. نظر من هم اینه که بیایم سپاس هارو به صورت مبلغ دربیاریم . یعنی من که 200بار سپاس شدم. 200میلیون بحسابم ریخته شده. این شاید انگیزه برای خودمون باشه و جذاب برای دیگران.

یعنی هر سپاسی که می کنند بنویسه n میلیون برای این مطلب به حساب ریخته شد. و در قسمت nبار سپاس شده در n ارسال بنویسه===> تا کنون n میلیون به حسابش ریخته شده.

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - ndm1368 - 07-13-2011 08:31 PM

زمان سایت درست نیست اینم درستش کن
برای استفاده از رنگها در سایت :
مثلا از رنگهایی که بیشتر جلب توجه میکنند مانند رنگ قرمز،زرد یا نارنجی در صفحه اصلی انجمن برای مطالب که جدید هستند استفاده شود
و برای خواندن مطلب که در سایت قرار میگیرند به علت اینکه بعضی از مطالب طولانی هستند رنگ زرد باعث خستگی و دلزدگی میشود و فرد را از ادامه خواندن منصرف میکند از رنگ های استفاده شود که خسته کننده نباشد بهترین ان استفاده از پس زمینه آبی و سفید است

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-14-2011 10:50 AM

تا اینجا :

ndm1368 : اضافه کردن بخش متفرقه - درست شدن زمان سایت -رنگ سایت آبی و سفید
mostafa ghobadi : عوض کردن رنگ سایت از زرد
Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب
3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه
تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر
atreeeshgh : تغییر "سپاس ها " به پول بر اساس میلیون!
madar: تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - madar - 07-14-2011 12:21 PM

اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!!AngelAngelAngel
رنگ قرمز و زرد و نارنجی ؟؟؟Confused

رنگ سبز هم خوبه برای مطالب جدید

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - jahanagahi - 07-14-2011 11:33 PM

خوشبختانه دو عزیز به نامهای ahmadfononi و omid از ایران انجمن عضو شدند که از اساتید و عزیزان هستند خواهش کردم آنان نیز نظر خود را اعلام نمایند.

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-15-2011 10:43 AM

(07-14-2011 12:21 PM)madar نوشته شده توسط:  اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!!AngelAngelAngel

Blushخوشبختانه یکی تعریف کرد.داشتم نا امید Blushمیشدم.اتفاقا نظر خودم روی سبز هزارتومانی است!

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-15-2011 11:03 AM

(07-14-2011 11:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  خوشبختانه دو عزیز به نامهای ahmadfononi و omid از ایران انجمن عضو شدند که از اساتید و عزیزان هستند خواهش کردم آنان نیز نظر خود را اعلام نمایند.

خوش آمدند.

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - ndm1368 - 07-15-2011 11:33 AM

(07-15-2011 10:43 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(07-14-2011 12:21 PM)madar نوشته شده توسط:  اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!!AngelAngelAngel

Blushخوشبختانه یکی تعریف کرد.داشتم نا امید Blushمیشدم.اتفاقا نظر خودم روی سبز هزارتومانی است!
برای این من رنگ قرمز و زرد و نارنجی گفتم چون این رنگها بیشتر جلب توجه میکنه و برای مطالب جدید خوبه ولی بازم هر چی اکثریت بگه

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-21-2011 11:59 PM

در بخش زیرین صفحه اول انجمن بخش " آمار تالار " اضافه شد تا کمکی برای یافتن مطال و آمارها باشد.
در بخش زیرین صفحه اول انجمن بخش " جعبه پیام " اضافه شد که برای چت انلاین فعلا بصورت تایپ انگلیسی فعال است!