انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ (/showthread.php?tid=6007) |
RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-13-2011 03:22 PM تا اینجا : ndm1368 : اضافه کردن بخش متفرقه mostafa ghobadi : عوض کردن رنگ سایت از زرد Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب 3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - مهدی گل محمدی - 07-13-2011 04:51 PM سلام خدمت دوستان بنده بالاخره اومدم و نرسیده نشستم پای کامپیوتر. این چند روزی که نبودم دوستان خیلی فعالانه اقدام کردن.خدا رو شکر دیگه الان سه نفر نیستیم(منو ، آقا کامیار ، آقا قربانیان) الان یه گروه بزرگیم که به کمک هم میتونیم میلیادر بشیم. نظرات همه ی دوستان جالبه. نظر من هم اینه که بیایم سپاس هارو به صورت مبلغ دربیاریم . یعنی من که 200بار سپاس شدم. 200میلیون بحسابم ریخته شده. این شاید انگیزه برای خودمون باشه و جذاب برای دیگران. یعنی هر سپاسی که می کنند بنویسه n میلیون برای این مطلب به حساب ریخته شد. و در قسمت nبار سپاس شده در n ارسال بنویسه===> تا کنون n میلیون به حسابش ریخته شده. RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - ndm1368 - 07-13-2011 08:31 PM زمان سایت درست نیست اینم درستش کن برای استفاده از رنگها در سایت : مثلا از رنگهایی که بیشتر جلب توجه میکنند مانند رنگ قرمز،زرد یا نارنجی در صفحه اصلی انجمن برای مطالب که جدید هستند استفاده شود و برای خواندن مطلب که در سایت قرار میگیرند به علت اینکه بعضی از مطالب طولانی هستند رنگ زرد باعث خستگی و دلزدگی میشود و فرد را از ادامه خواندن منصرف میکند از رنگ های استفاده شود که خسته کننده نباشد بهترین ان استفاده از پس زمینه آبی و سفید است RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-14-2011 10:50 AM تا اینجا : ndm1368 : اضافه کردن بخش متفرقه - درست شدن زمان سایت -رنگ سایت آبی و سفید mostafa ghobadi : عوض کردن رنگ سایت از زرد Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب 3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر atreeeshgh : تغییر "سپاس ها " به پول بر اساس میلیون! madar: تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - madar - 07-14-2011 12:21 PM اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!! ![]() ![]() ![]() رنگ قرمز و زرد و نارنجی ؟؟؟ ![]() رنگ سبز هم خوبه برای مطالب جدید RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - jahanagahi - 07-14-2011 11:33 PM خوشبختانه دو عزیز به نامهای ahmadfononi و omid از ایران انجمن عضو شدند که از اساتید و عزیزان هستند خواهش کردم آنان نیز نظر خود را اعلام نمایند. RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-15-2011 10:43 AM (07-14-2011 12:21 PM)madar نوشته شده توسط: اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!! ![]() ![]() RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-15-2011 11:03 AM (07-14-2011 11:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: خوشبختانه دو عزیز به نامهای ahmadfononi و omid از ایران انجمن عضو شدند که از اساتید و عزیزان هستند خواهش کردم آنان نیز نظر خود را اعلام نمایند. خوش آمدند. RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - ndm1368 - 07-15-2011 11:33 AM (07-15-2011 10:43 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:برای این من رنگ قرمز و زرد و نارنجی گفتم چون این رنگها بیشتر جلب توجه میکنه و برای مطالب جدید خوبه ولی بازم هر چی اکثریت بگه(07-14-2011 12:21 PM)madar نوشته شده توسط: اتفاقا من ظاهر ساده و بی پیرایش سایت رو خیلی دوست دارم!! RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-21-2011 11:59 PM در بخش زیرین صفحه اول انجمن بخش " آمار تالار " اضافه شد تا کمکی برای یافتن مطال و آمارها باشد. در بخش زیرین صفحه اول انجمن بخش " جعبه پیام " اضافه شد که برای چت انلاین فعلا بصورت تایپ انگلیسی فعال است! |