سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت (/showthread.php?tid=5952)

صفحه ها: 1 2

RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - doctor.sniff - 12-15-2012 12:35 PM

در انتخاب اسم دامنه سعی کن از اسامی استفاده کنی که کلماتش بین زبان فارسی و انگلیسی مشترک باشه

شاید مشتری از خارج ایران نداشته باشی ولی کلمات انگلیسی از نظر موتورهای جستجو (مثل گوگل) با اهمیت هستن و باعث میشن که سایتت بهتر دیده بشه (SEO)

مثل کلمات چون Bazaar به معنی بازار و Idea به معنی ایده
این کلمات بهتره که از نظر خواندن، نوشتن و معنا برای افراد حتی بی سواد و کم سواد راحت باشه

RE: طوفان فکری برای انتخاب اسم فروشگاه محصولات موفقیت - ali mohammady - 12-15-2012 02:13 PM

سلام دوستان ممنون که جواب دادین
دوست عزیز Peanut
محصولات همه اورجینال هستند و توسط شرکتمعتبر دوبله فارسی شده اند چیزی نیست که با یه زیر نویس ساده و بیکیفیت وارد بازار بشه
اما در مورد کتاب ها همه ی کتاب ها توسط انتشارات معتبر داخلی به چاپ رسیده اند و کتاب ها از دفتر انتشارات تهیه میشوند من این وسط فقط فروشنده هستم اون دیگه گردن مسئولین انتشاراته که اقایان رابینز و تریسی ازشون راضی هستند.حالا بازم به نظرت بده؟ یکی از انتشاراتی که میخوام باهاشون کار کنم انتشارات نسل نو اندیش هست.ممنون میشم نظرت رو در این مورد بدونم
دوستان اگه ایده ی دیگه ای داشتین یا اگه ایرادی تو کارم هست ممنون میشم بهم بگین
پیروزی در همین نزدیکیست