سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب (/showthread.php?tid=5807)

صفحه ها: 1 2

RE: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - بهنام ذوالفقارزاده - 12-15-2012 12:54 AM

(12-14-2012 11:44 PM)soltan_sal نوشته شده توسط:  من شال و روسری میارم ولی همیشه از تهران خرید میکنم به خاطر اینکه تنوع زیاد هست تقریبا همه جا ایران رفتم و جنس هم زیاد خرید میکنم به نظرم هیچ جا کار تهران نمیشه .

ممنون از اینکه نظرتونو مرقوم فرمودین. در صورت امکان آدرس یا شماره تلف اونجایی را که خرید میکنین را در اینجا قرار بدین یا واسم بفرستسن.
ممنون/

RE: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - mohammad.b - 12-15-2012 06:42 AM

اقا اگه قیمت گرفتین به ما هم بگید برا دم عید فروشش حوبه اگه تونستیم بریم تو کارش

RE: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - soltan_sal - 12-15-2012 07:35 AM

تهران پانزده خرداد بازار بزرگ_بازار جعفری.
در بازار جعفری مغازه های زیادی هست که فقط شال و روسری داره و جوراب هم هست .

RE: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - mohamad021 - 12-15-2012 07:39 PM

دوستان توی تهران تولید جوراب زنونه که در حد 8-7 جین بفروشه کجا هستش؟؟؟

RE: خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب - qjob - 05-06-2018 11:11 AM

(12-07-2012 11:20 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط:  سلام دوستان بزرگوار خانواده بزرگ میلیاردرهای آینده
خوبین؟
از دوستان کسی هست که بنده را در زمینه خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب و از واردکنندگان راهنمایی کند؟
من و خانومم مغازه کوچکی را برای این کار آماده کرده ایم و الان دنبال جنس با قیمت مناسب هستم.
شماره همراه بنده: 09376114969
ممنون.منتظر هستم.بله لطفا شما هم اگه کوچکترین اطلاعاتی در این زمینه دارین یه زحمتی به انگشتاتون بدین و برام بنویسین. من منتظر نظرات و راهنماییاتون هستم.

سلام. در سایت قشم پیشه اطلاعات کامل عمده فروشان و واردکنندگان شال و روسری در جزیره قشم و درگهان اعم از شماره تلفن ، ادرس و ... موجود هیت که میتونید از اونجا این اطلاعات رو ببینید. برای دیدن این اطلاعات اینجا رو کلیک کنید
یا میتونید به ادرس سایت qeshmpishe.com مراجعه کنید و سپس در منوی سایت روی شال و روسری کلیک کنید تا تمامی اطلاعات برای شما نمایش داده شود.