الگوي تو كيست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: متن و مطالب جالب (/forumdisplay.php?fid=62) +---- موضوع: الگوي تو كيست؟ (/showthread.php?tid=5770) |
RE: الگوي تو كيست؟ - mohammadshamosi - 12-06-2012 12:58 PM ایــــــــــــش دلم میخواد یکی دیگه از این قسمت خوشایند روزگار که برای اعضا رقم زده مخالفت کنه! من میدونم و اون ![]() ![]() همینه که هس ، تقصیر من که نیس ، محاسبات این رو نشون میده ![]() ![]() RE: الگوي تو كيست؟ - mir abbas - 12-06-2012 09:09 PM ما که به رهبری قبولت داریم محمد اقا باید بقیه رو یه جوری راضی کنی بهت رای بدن. RE: الگوي تو كيست؟ - Peanut - 12-06-2012 10:29 PM من همون اول که تیتر تاپیک را خوندم زودی جواب دادم "الگوی من محمد شموسی بوده ,هست و همیشه خواهد بود" یه واقعیت احتیاج به محاسبه ریاضی نداره RE: الگوي تو كيست؟ - صدفی - 12-06-2012 11:16 PM واقعا جناب شموسی عزیز چرا همه شماره 9 میشن؟ RE: الگوي تو كيست؟ - فرهاد قربانی - 12-06-2012 11:31 PM (12-06-2012 11:16 PM)صدفی نوشته شده توسط: واقعا جناب شموسی عزیز چرا همه شماره 9 میشن؟اصفهانی بازی در اورده،فکر کنم میخواد کودتا بکنه.داره نفراتشو پیدا میکنه.بهش اغتماد نکنید. ![]() RE: الگوي تو كيست؟ - mohammadshamosi - 12-07-2012 12:14 AM خانم صدفی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() خوب این که کاملا مشخصه داره سرنوشت برای همه یک شرایط مثبتی رو قرار میده پس از این فرصت نهایت استفاده رو ببرید ![]() حیف که خودم از این شانس بی بهره هستم ![]() فقط در این میان یک مقدار بوی توطئه میاد!!! ظاهرا کسی جز آقای قربانی مخالفتی نداره که ایشون به زودی با این جریان کنار میاند! مگه نه آقای قربانی؟ ![]() ![]() ![]() RE: الگوي تو كيست؟ - فرهاد قربانی - 12-07-2012 01:07 AM (12-07-2012 12:14 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: خانم صدفی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من انچه شرط بلاغت هست می گویم ،خواه پند گیرید و خواه ملال. ![]() ![]() RE: الگوي تو كيست؟ - Delta.H - 12-07-2012 01:12 AM برای من هم شماره 9 دراومد!!! فاجعه میدونید کجاست؟!!!! اونجاست که من بعد از عمری تلاش امروز فهمیدم که الگوی زندگیم کیه! ای دل غافل!!!!!!!! الان نظری ندارم باید این مسئله رو هضم کنم! آخه هرکاری میکنم عدد 9 تغییر نمیکنه! پس مجبورم به خودم بگیم خوب مگه محمد شموسی چشه؟ از بیل گیتس و استیو جابز چی کم داره! و از این دلداری ها به خودم میدم! فکر کنم همین تفکرات اجباری مثبت بر اساس قانون جذب از محمد یه بیل گیتس دیگه بسازن!!! RE: الگوي تو كيست؟ - goldmen - 12-07-2012 02:11 AM (12-06-2012 12:58 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: ایــــــــــــش با اين همه شرايط آقاي شموسي خودتون اين مخاسبه پيچده رو انجام بدي به اين نتيجه ميرسي الگوي شما من بودم كه توسنتي به اين موقعيت برسي كه بشي الگو ديگران خوبه استاد خوبي بودم شاگردم ازخودم حلو زده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: الگوي تو كيست؟ - کامیار کاظمی - 12-07-2012 02:04 PM ممنون محمد جان بدور از شوخی، واقعا محمد عزیز برایم الگو هستند در چندباری که با ایشان برخورد داشتم یک انسان فوق العاده ایشان را دیدم (بدون تعارف) شوخ، مودب،بسیار پرتلاش؛خوش سلیقه و خلاق و بااخلاق عالی و بسیار دست و دلباز |