تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - jahanagahi - 09-27-2011 02:56 PM اما تکیه کلام من : موفق هستی ,موفقتر باشی. شاد هستی ,شادتر باشی. زیبا هستی ,زیباتر باشی. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - toranj63 - 09-27-2011 03:09 PM سلام فكر شنبه تلخ دارد جمعه ي اطفال را عشرت امروز بي انديشه ي فردا خوش است... ............. و اين نيز بگذرد....... ........... بيشتر آنچه را كه امروز نگرانش هستي چند روز ديگر به سختي به ياد خواهي آورد... ........... فردا غصه ي خودشو داره،غصه ي امروز واسه امروز كافيه .......... اينا رو مدام به اطرافيان ميگم RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - دلشاد حسین پور - 09-27-2011 03:55 PM ای که با نامت جهان آغاز شد
دفتر ما هم به نامت باز شد دفتری کز نام تو زیور گرفت کار آن از چرخ بالاتر گرفت RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - zaghian - 10-04-2011 09:52 AM دیشب تو برنامه تلوزیونی پارک ملت ساعت 12 پروفسور کردوانی رو دعوت کرده بودند. ایشون خیلی انسان دوستدار طبیعت(بویژه کویر) هستند و بسیار انسان خوش مشرب و شوخ. ایشان در حال حاضر جزو چهره های اندگار هستند و هنوز هم در سن 80 سالگی مشغول تدریس در دانشگاه. تکه کلام مثبتی که ایشون داشتند این بود. دوران دانشگاه برای دانشجو دوران سازندگیه و میگفتند که دانشجو باید صبح دانشجو باشه وشب دانش آموز. من واقعا از حرفهای ایشون لذت بردم و با یک عشق و انرژی مثبتی حرف میزدند که فکر کنم هر کس صحبت های ایشون و شنیده بود اون موقع شب خواب از سرش میپرید. امیدوارم 100 سال دیگه هم سایه ایشون بر سر همه دانشجویان طالب علم باشد RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - 3ObHaN - 10-04-2011 05:36 PM آفــــــــــــــــــــــــــــــرین ، تکه کلامم حین مکالمه خدا قوی ترین چیزه ، حتی قوی تر از قوی ترین چیز ، خدا با ماست . RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - مهدی گل محمدی - 10-26-2011 08:39 PM انسان های موفق یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - arash67 - 10-26-2011 10:16 PM این یکی از بهترین جملاته انسان های موفق یا راهی خواهند یافت یا راهی خواهند ساخت RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - مهدی گل محمدی - 10-27-2011 01:06 AM (10-26-2011 10:16 PM)arash67 نوشته شده توسط: این یکی از بهترین جملاته آره آرش جان من هر وقت به مشکلی بر میخورم این جمله رو با خودم تکرار می کنم و انرژی فوق العاده ای میگیرم RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - pulaki - 10-27-2011 01:10 AM تكيه كلام من اينست خداياچنان كن سرانجام كار/تو خشنود باشي و مارستگار RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - kimyya - 11-01-2011 05:40 PM ذهن ما باغچه است گل در ان باید کاشت ور نکاری گل من علف هرز در ان میروید! این نیز بگزرد! |