خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) (/showthread.php?tid=5736) صفحه ها: 1 2 |
RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - اميرعلي - 12-07-2012 10:32 PM سلام شما از طرفت قيمت نگير كه اون قيمت كمبده شما همه هزينه ها با سود منطقي تو بكش رو جنس قيمت بده بگو من اين قيمت دارم RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - mahyarSAMSUNG - 12-07-2012 11:19 PM خوب پس رفتم تو مغازه همون اول به یارو بگم من مسئول پخش هستم درسته ؟ به نظر بهتر نیست قیمت فروش خودشو بدونم اول ؟ RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - مهدی 1 - 12-08-2012 12:57 AM (12-07-2012 11:19 PM)mahyarSAMSUNG نوشته شده توسط: خوب پس رفتم تو مغازه همون اول به یارو بگم من مسئول پخش هستم درسته ؟ به نظر بهتر نیست قیمت فروش خودشو بدونم اول ؟ به هیچ عنوان قیمت فروشش را قبل از اینکه خودت و محصولت را معرفی کنی نپرس نیازی هم نیست دروغ بگی ، صادق باش مطمئن باش که موفق تری بگو از بندر می یارم ، یا از هر جای دیگه ای که میاری RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - mahyarSAMSUNG - 12-08-2012 11:00 PM آقا تا حدی موفق شدم ... از کسایی که بهم کمک کردن ممنون .. برای روز اول ککه تازه کار بودم پیدا کردن یه مشتری خیلی بهم انرژی داد ... باید ازتون کمک میگیرم .. کسی میتونه ادرس چندتا کافی شاب رو بهم بده که تو کار کاپوچینو باشه ؟ تا محصولاتم که از بندر اومد رو بهشون با قیمت خوبی بفروشم ؟ شمال تهران بهتر میخرن فکر کنم RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - jahanagahi - 12-09-2012 01:34 AM باورکنید حیفه این خاطره واقعی را از کاپوچینو تعریف نکنم. البته خودش هم تبلیغی خواهد شد برای بالا آمدن تایپیک. کاملا واقعی: همسایه ای داشتیم که پسرش مهندس بود. دختری را هم دیده بود که مهندس است. قسمت نشد بهم برسند. چرا؟ مادر پسر برای همسرم تعریف کرد وگفت : متاسفانه دختر فرهنگ نداشت .بردمش کافی شاپ . بلد نبود اسم کاپوچینیو را تکرار کند.پاک آبرویم رفت. --------- همسرم بعدا برگشت گفت: جهان آگهی من هم بلد نیستم اسمش را خوب تلفظ کنم . من هم فرهنگ ندارم؟ برای تو که آبرور ریزی نیست. آنزمان دو نفری سعی کردیم اسمش را کاملا حفظ کنیم. ![]() RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - mahyarSAMSUNG - 12-09-2012 11:34 PM ای ول قشنگ بود البته مطلب یه خورده حرفه ای نوشته شده بود مجبور شدم 3 بار بخونمش تا متوجه داستان بششم ... اگه میشه کسی بهم بیشتر کمک میکنه ؟ من جطوری میتونم این محصول رو خیلی ارزون تر بخرم طوری که هر مغازه ای میرم ازم بخره. چون بیشتر جاها که میرم هم قیمت خریدم خودم میخرن. من خودم از منطقه بازار تهران میگیرم ولی باز میخوام پامو فراتر بزارمو برم با قیمت ارزونتر پیدا کنم ... RE: خرید فروش کاپوچینو ( cappiccino ) - mahyarSAMSUNG - 01-03-2013 05:07 PM کار خوبیه ولی سودش خیلی کمه |