سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: روانشناسی کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- موضوع: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... (/showthread.php?tid=57)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - دکتر روانشناس - 12-05-2010 09:31 PM

دوستان میلیاردر من پیگیری وپشتکار شرط اول موفقیت است..........قبل از طرح گام دوم وجهت همراهی مدون تر شما و با بازدید از پستهای اخیر:
اول :از اینکه با این فروم ارتباط خوبی برقرار کردید بسیار عالیست ولیکن خواهش می کنم فرمهای جدید با موضوع مشابه نسازید تا از پراکندگی مطالب جلوگیری شود....قابل توجه melinaعزیز که این پست را ساخته ..... D:
دوم:ازسایر دوستان نیز خواهش می کنم گام اول را بردارید....وخصوصیات خود را تجزیه کنید............اینکار کمک بزرگی به شما خواهد کرد پس شایسته است تاهمراستا وهمگام باشید..............

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - 123456 - 12-06-2010 09:25 AM

باشه من تجربه خودم رامیگویم در بورس سهام خریدم و بعد هم فروختم هم سود داشت و در بعضی مواقع ضرر فکر کنم
نیاز به مشاوره بیشتری دارم

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - modirjavan - 12-07-2010 02:37 PM

123456 عزیز
من از تجربه خودم می گویم
بورس جای وحشتناکی است
چند آیتم بسار بسیار مهم لازم دارد.
1- سرمایه زیاد
2- منابع اطلاعاتی
متاسفانه بورس از هدفش که جمع آوری سرمایه های کوچک و سود رسانی به آنها و تامین مالی شرکت های بزرگ است به هدف دومش نرسیده است
بهعلت باگها و رانت های اطلاعاتی زیاد واقعا سخت می شود به نتیجه دلخواه رسید
به نظر من از این فیلد کاری باید خارج شد . راههای دیگری برای میلیلردر شدن در پیش است

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - 123456 - 12-11-2010 08:45 AM

به نظر من نگوییم که از این کار خارج شویم بهتر است بگوییم چگونه و به چه روشی از سهام سود دراوریم چون به هر حال یکی از منابع سرمایه گذاری می باشد

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - modirjavan - 12-12-2010 05:37 PM

من فقط نظر شخصی ام را گفتم .
من دلایل خود برا برای خروج از این فیلد کاری گفته ام . و همچنین عواملی که در صورت دارا بودن آن می توان به سود سرشار رسید .
اگر شما نظر دیگری دارید بگویید تا ما هم یاد بگیریم .

شاید نظر من هم تغییر کرد.

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - کامیار کاظمی - 12-12-2010 10:16 PM

خبرگزاري فارس: فعال‌ترين سهامدار حقيقي بورس يك استاد كنكور و المپياد فيزيك است كه200 ميليارد تومان سهام را مديريت مي كند و با سرمايه شخصي 100ميليون توماني، سهامدار 100 شركت بوده و سالانه 15 ميليارد تومان گردش مالي دارد. وي بورس ايران پول سازترين بازار دنيا مي داند، در عين حال از انتقاد به برخي نارسايي‌ها نيز چشم پوشي نمي كند.
من این مصاحبه را در این پست خلاصه کردم
دوستان حتما منبع این خبر را بطور کامل مطالعه کنید.Heart
منبع خبر

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - 123456 - 12-13-2010 08:56 AM

حالا پس از خواند این مصاحبه باید ببینیم سهام هایش را چگونه انتخاب می کند برای هر 4مدل سهم خریدنش ؟

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - abolfazli59 - 01-18-2011 09:42 AM

سلام
بنظر من با حرف زدن و گفتن خصوصیات فردی کسی نمی تونه پول در بیاره چه برسه حلا بخواد میلیاردر هم بشه، هاهاها...
فردی موفقه که وارد کارهای عملی بشه نه کلامی
منتظر رهکارهای عملی توسط دوستان هستم.
مرسی

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - کامیار کاظمی - 01-18-2011 12:33 PM

(01-18-2011 09:42 AM)abolfazli59 نوشته شده توسط:  سلام
بنظر من با حرف زدن و گفتن خصوصیات فردی کسی نمی تونه پول در بیاره چه برسه حلا بخواد میلیاردر هم بشه، هاهاها...
فردی موفقه که وارد کارهای عملی بشه نه کلامی
منتظر رهکارهای عملی توسط دوستان هستم.
مرسی

با احترام بنظر شما.با توجه به اینکه در این بخش سعی میشود بر روی ایدئولوزی کسب درآمد کار شود.بحث در این زمینه منطقی بنظر میرسد.
برای مطالب عملی "ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی" میتواند بهتر باشد و یا سایر بخش ها مانند:
دفتر ایده های کسب و کار
راه های کسب درآمد در دنیا

RE: سلام من هم می خوام میلیاردر بشم... - reza908 - 02-23-2011 07:32 PM

سلام من امروز عضو شدم سایت جالبی هست امیدوارم همه ما بی نیاز بشیم نه صرفا میلیاردر
معرفی:21 سال سن دارم عجول ,شوخ جدی(هر کدام در جای خودش) ,مغرور , مهربان ,عاشق کمک کردن ,دانشجوی عمران فعالیت در بازار های مالی خانواده فرهنگی در امد متوسط .در تلاش برای بی نیاز شدن و رسیدن به خواسته هایم .
مخلص همگی!