سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید (/showthread.php?tid=5659)

صفحه ها: 1 2 3

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - HadiMahmoodi - 03-01-2013 02:16 AM

منم کارم طوریه که با پیمانکاران سر و کله میزنم. خیلی وقتا پیمانکارها طوری جلو میان که میخوان مزه دهنت رو بدونند! خدایا شکرت که تا حالا یک بار هم حتی فکر رزق حرام به ذهنم خطور نکرده. خدا رحمت کنه پدرم رو. بنا بود و نون بازوش رو میخورد و حتی یک 1 ریالی نون غیر حلال سر سفره مون نیاورد. فکر میکنم تأثیر اونه

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - 630 - 01-27-2014 08:54 PM

به اسلام و حرام و حلال و.. هیچ کاری ندارم.
به مرام و معرفت و دستگ روزگار معتقد هستم.
هرجوری تا کنی همون جور تا میشه باهات!

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - rasoul.es1989 - 01-30-2014 12:01 AM

من خيلي به اين موضوع حساسم كه ريالي حرام نياد ، مثلا واسه مرغداري وقتي بعد از بارگيري ميريم باسكول ، حتماً به راننده ياد اوري ميكنم تمام گِل هايي كه به ماشين چسبيدن رو در بياره تا وزنه اضافه نزنه .... تو كارخونه ميتونيم سايز اجر رو يكم كمش كنيم ، ميتونيم حق كارگر رو نديم ، ميتونيم گاز رو دستكاري كنيم .و ....... خيلي چيزهاي ديگه .

اقاي گل محمدي پيغام خصوصي خيلي وقت پيش به شما دادم ، ولي متاسفانه جوابي نداديد...! قرارداد خيلي خوبي سراغ داشتم .

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - hasun - 01-30-2014 02:34 AM

میتونم خیلی راحت واسه کار برنامه نویسی که مثلاً هزینه 2 هفته پول رو دارم از مشتری میگیرم 1 هفته کار کنم و خیلی از بخش ها را با کیفیت پایین ماست مالی کنم!

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - omiid123 - 01-18-2015 12:45 AM

(01-27-2014 08:54 PM)630 نوشته شده توسط:  به اسلام و حرام و حلال و.. هیچ کاری ندارم.
به مرام و معرفت و دستگ روزگار معتقد هستم.
هرجوری تا کنی همون جور تا میشه باهات!

توصیه ام به شما این است که به اسلام و حلال و حروم کار داشته باشی. مرام و معرفت بدون اعتقاد ارزش نداره. مرام و معرفت تا یه جایی کشش داره ولی اگر خدا رو قبول داشته باشی تا ابد برات می مونه. امیدوارم همیشه در کارهایت موفق و سربلند باشی.

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - مهدی ر - 01-18-2015 11:15 AM

یه بنده خدایی یه روز بهم گفت چرا وقتی ادما با پول حروم کار میکنن زود رشد میکنن اما وقتی حلال کار میکنن همش درجا میزنن و پیشرفتی ندارن . واسم چند تا مثالم زد و در حالت کلی هم کشور خودمون رو مثال زد به عنوان کشور مسلمان و مقایسه کرد با جوامع غربی . گفت کشورهای خارجی اغلب مسلمون نیستن اقتصاد اسلامی ندارن بعضیها اصلا دین ندارن اما رفاه خوبی دارن . چرا؟

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - اقاي ايـــده - 01-18-2015 12:11 PM

(01-18-2015 11:15 AM)مهدی ر نوشته شده توسط:  یه بنده خدایی یه روز بهم گفت چرا وقتی ادما با پول حروم کار میکنن زود رشد میکنن اما وقتی حلال کار میکنن همش درجا میزنن و پیشرفتی ندارن . واسم چند تا مثالم زد و در حالت کلی هم کشور خودمون رو مثال زد به عنوان کشور مسلمان و مقایسه کرد با جوامع غربی . گفت کشورهای خارجی اغلب مسلمون نیستن اقتصاد اسلامی ندارن بعضیها اصلا دین ندارن اما رفاه خوبی دارن . چرا؟

10_004
جوابت رو در يك خط ميدم

99 درصد مردم نام شان مسلمان هست اما كردار و رفتارشان خير.مشكل از ادمهاست

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - saghi_gh - 02-13-2015 06:46 PM

(01-18-2015 11:15 AM)مهدی ر نوشته شده توسط:  یه بنده خدایی یه روز بهم گفت چرا وقتی ادما با پول حروم کار میکنن زود رشد میکنن اما وقتی حلال کار میکنن همش درجا میزنن و پیشرفتی ندارن . واسم چند تا مثالم زد و در حالت کلی هم کشور خودمون رو مثال زد به عنوان کشور مسلمان و مقایسه کرد با جوامع غربی . گفت کشورهای خارجی اغلب مسلمون نیستن اقتصاد اسلامی ندارن بعضیها اصلا دین ندارن اما رفاه خوبی دارن . چرا؟

به خاطر اینکه کسب و کار موفقیت و شهرت و در امد هیچ ربطی به دین و اعتقاد نداره..
همونطور که حلال و حرومی هم ربطی به دین نداره و انسانیت و وجدان تو هر انسانی با هر دینی پیدا میشه...
کشور های خارجی اقتصادشون درسته مه سود درستیم دارن و همش پیشرفت میکنن...

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - rezaeee - 02-13-2015 07:37 PM

یه روز یکی میره پیش امام صادق(علیه السلام) و میپرسه که آقا چرا میگید رباخاری عاقبت نداره و باعث افزون شدن مال نمیشه و برکت نداره و .... آدم یه 2*2 تا کنه میبینه ربا همش پول روی پول میاد و چقدر سود داره. این خیلی واضحه که ...
امام بهش میگه شغلت چیه؟
میگه چوپان.
گوسفند هات سالی چنتا میزان؟
- یکی یا دو تا
سگ هات چنتا میزان؟
- 5 یا 6 تا
گوسفند هات بیشترن یا سگ هات؟
- گوسفندها
مال ربا هم همینطوره.... زیاد میزاد ولی کم ازش میمونه!

RE: در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید - s.david.s - 06-11-2019 10:55 PM

استفاده از ورق های درجه سه به جای درجه یک که برای مشتری قابل تشخیص نیست ( کار ام دی اف )
تغییر در ضرایب قرارداد برای مشتری
دبه کردن موقع پول دادن به کارگاه و نصاب و کارگر و وانت
خرید اعتباری کالا بدون تحویل چک به دلیل اعتماد تامین کننده به ما و بعدا پیجوندن طرف و عوض کردن تامین کننده و ادامه دادن این چرخه تا وقتی زندم
گرفتن ارزش افزوده از مشتری در حالی که از اون طرف نمیدم
فرار مالیاتی
رشوه دادن به همکاران و تبانی برای گرفتن کار
و صدها روش دیگه تا دلت بخواد که انجام نمیدم