سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: روانشناسی کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=74)
+---- موضوع: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) (/showthread.php?tid=564)

صفحه ها: 1 2

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - مهدی گل محمدی - 08-15-2011 11:20 AM

(08-15-2011 10:04 AM)tajer نوشته شده توسط:  سلام من تازه عضو شدم
ولي اومدم كه شروع كنم ان شا الله

سلام دوست عزیز ورود شما رو به انجمن تبریک می گم

منتظر فعالیت خوبتان هستیم

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - کامیار کاظمی - 08-15-2011 07:20 PM

(08-15-2011 10:04 AM)tajer نوشته شده توسط:  سلام من تازه عضو شدم
ولي اومدم كه شروع كنم ان شا الله

سلام
امیدوارم این انجمن نقطه پرشی برای شما و همه اعضای خوبمان باشد.

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - shahed - 08-15-2011 09:06 PM

دختر و پسرهای گلم از من به شما نصیحت : به گذشته خودتان افتخار کنید و درباره این انسان های بزرگ که پدران ما هستند مطالعه کنید:
مردان بلند نام و با افتخار هرگز نمی میرند.

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - مهران موفق - 03-06-2012 06:32 PM

(08-14-2011 06:47 PM)mas نوشته شده توسط:  حالا کامیونش دوگانه سوز بوده یا نه ؟

افرین این یکی از مهمترین رازهای ثروتمند شدن هست

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - mjdehghani - 03-06-2012 11:33 PM

خوش حساب ، خوش رفتار ،خوش خلق باش تو اموال مردم شریکی

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - goldmen - 03-07-2012 01:10 AM

داستان كوروش خيلي نكات اموزشي داره كه براي ماكه ميخواهيم ميلياردر بشيم بايد الگوقرار دهيم

درمورد گنج اسكندر

ازاون جلوتر زمان نادرشاه افشار هست
وقتي از فتح يونان بر ميگشته
بار هاي طلا بر فيل ها داشته است كه معادل صدها تن طلا وغنايم جنگي بود
در نزديكي هاي اصفهان دفن ميكنه وتا كنون حتي اثري ازش هم پيدا نشده
در زمان قاجاريه چند تيم مجهز ازكشور هاي روسيه...انگليس...فرانسه...امريكا.....وجب به وجب اطراف اصفهان رو زير رو كردن ولي چيزي پيدا نكردن

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - اقاي ايـــده - 03-07-2012 01:28 AM

(03-07-2012 01:10 AM)goldmen نوشته شده توسط:  داستان كوروش خيلي نكات اموزشي داره كه براي ماكه ميخواهيم ميلياردر بشيم بايد الگوقرار دهيم

درمورد گنج اسكندر

در زمان قاجاريه چند تيم مجهز ازكشور هاي روسيه...انگليس...فرانسه...امريكا.....وجب به وجب اطراف اصفهان رو زير رو كردن ولي چيزي پيدا نكردن
ممنونم از اطلاعات خوبت.
ولي من فكر ميكنم چون اصفهان در منطقع كويري كشور بوده و هست.اون گنج صدها متر زير زمين هست.بخاطر خاصيت كوير.و بادهاي شن-پس پيدا كردنش به اين راحتي ها نيست.موضوع ديگر.اگر هم همچين گنجي رو پيدا كنند.به شخصه فكر نميكنم بيان همه جا اعلام كنند.

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - goldmen - 03-07-2012 09:58 AM

(03-07-2012 01:28 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  
(03-07-2012 01:10 AM)goldmen نوشته شده توسط:  داستان كوروش خيلي نكات اموزشي داره كه براي ماكه ميخواهيم ميلياردر بشيم بايد الگوقرار دهيم

درمورد گنج اسكندر

ممنونم از اطلاعات خوبت.
ولي من فكر ميكنم چون اصفهان در منطقع كويري كشور بوده و هست.اون گنج صدها متر زير زمين هست.بخاطر خاصيت كوير.و بادهاي شن-پس پيدا كردنش به اين راحتي ها نيست.موضوع ديگر.اگر هم همچين گنجي رو پيدا كنند.به شخصه فكر نميكنم بيان همه جا اعلام كنند.

طبق گفته هاي بيان شده در مورد گنج نادر......... موزه تاريخ هست.......كلي اثار از كشورهاي مختلف جهان كه تو مسيرش بود داشت........اگر كشف بشه تاريخ باستان شناسي جهان دچار يك شگفتي عزيزم ميشه به غير ازاينكه كلي ارزش اقتصادي داره

RE: داستان ثروت کوروش کبیر (این داستان واقعی است) - sherafati - 06-09-2012 11:28 PM

کجاست این گنجه؟Smile