سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ (/showthread.php?tid=5615)

صفحه ها: 1 2 3

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - jahanagahi - 11-29-2012 12:18 AM

با تشکر از شما دوست عزیز.
مطلبی را میخواهم عرض کنم:
استاد من amiryazdani138 عزیز است. معرف حضور همه شما عزیزان می باشد. شاید تک تک شما مورد سئوال ایشان بکرات قرار گرفته اید.بسیار کنجکاو و بسیار باهوش و بسیار نکته سنج است. سئوالی که می پرسد باید حتی معنی تمام کلماتش را در چند نوبت جواب داده باشید. من بزرگترین درسم را از این عزیز.از این استادم گرفتم. اگر درجوانی چنین کنجکاو بودم مشکلات بعدی را نداشتم.
ممکن است به تنهائی مورد قضاوت قرار بگیرم و عزیزی بخواهد من را مورد تشویق قرار بدهد ولی در قیاس با عزیزان انجمن که از فرد فردشان درس گرفته ام را نمی پسندم.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - سعید یوسفی - 11-29-2012 12:34 AM

دوستان عزیزم خود من هم از تک تک عزیزان درسهای بزرگی گرفته ام ، منظورم خدایی نکرده کم ارزش دانستن پستهای دیگران نبود، صد البته که ارزش این انجمن به تک تک اعضای آن است، منظور من این بود که سخن بعضی افراد نا خواسته بیشتر به دل من می نشیند، و ممکن است برای عضو دیگری سخنان بعضی دیگر از عزیزان جذابتر باشد. و او بخواهد دیگران نیز پستهای افراد مورد علاقه او را مطالعه کنند. ارزشمندتر از هر چیزی صمیمتی است که بین اعضا وجود دارد و این را در اولین ورود به انجمن می شه بطور واضح دید. هدفم فقط تشکر از همه اعضا و بویژه این افرادی بود با اینحال اگر پست من باعث رنجش کسی شد معذرت می خوام ، و خدا می داند به این انجمن و تک تک اعضای اون چقدر ارادت دارم.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - سعید یوسفی - 11-29-2012 12:41 AM

(11-28-2012 08:36 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  من یک روز کامل (زمان مسافرت به رشت برای شرکت در جلسه عزیزان گیلانی )در خدمت آقا سعید جان بودم که از افتخارات من است.

پیشنهاد سعید جان باعث شد که همه عزیزان ارزش بالای تمام اعضا را بدانند و به درستی از مطالب آنان استفاده کنند.این حرکت ایشان خیری بود برای شناخت همگی ما از همدیگر.

آقا سعید جان ممنونم.
خواهش می کنم استاد، دیدار با شما افتخار بزرگ رندگی من است، و بقول خودتون از راههای شگفت خداوند.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - amiryazdani138 - 11-29-2012 12:42 AM

(11-29-2012 12:18 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  با تشکر از شما دوست عزیز.
مطلبی را میخواهم عرض کنم:
استاد من amiryazdani138 عزیز است. معرف حضور همه شما عزیزان می باشد. شاید تک تک شما مورد سئوال ایشان بکرات قرار گرفته اید.بسیار کنجکاو و بسیار باهوش و بسیار نکته سنج است. سئوالی که می پرسد باید حتی معنی تمام کلماتش را در چند نوبت جواب داده باشید. من بزرگترین درسم را از این عزیز.از این استادم گرفتم. اگر درجوانی چنین کنجکاو بودم مشکلات بعدی را نداشتم.
ممکن است به تنهائی مورد قضاوت قرار بگیرم و عزیزی بخواهد من را مورد تشویق قرار بدهد ولی در قیاس با عزیزان انجمن که از فرد فردشان درس گرفته ام را نمی پسندم.
خیلی ممنونم استاد عزیزم.
بنده ی حقیر قابل قیاس با اساتید بزرگوار انجمن نیستم.
من شاگرد شما و همه ی عزیزان انجمن هستم.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - Delta.H - 11-29-2012 12:51 AM

آقای یوسفی عزیز در حسن نیت شما شکی نیست. اما ممکن است نام بردن از بعضی عزیزان به این شکل و در این سیاق باعث دلسردی عده ای دیگر شود و فکر میکنم در اینجا به خاطر تنوع زمینه های علمی، فکری، فرهنگی، شغلی و سنی افراد اصولاً مقایسه بین آنها به قول معروف قیاس مع الفارق باشد.
در هر حال از اینکه به فکر قدردانی از دوستان هستید از شما ممنونم.
یک نکته جالب هم به نظرم میرسد و آن اینکه خود شما استاد هستید و 1188بار مورد تایید و سپاسگزاری اعضای محترم قرار گرفته اید و این نشان از محبوبیت و مقبولیت مطالب ارسالی تان دارد.
این در حالی است که شما فقط 67بار دکمه سپاس را فشار داده و از مطالب دیگران اعلام رضایت و تشکر فرموده اید. و این یعنی شما بیش از اینکه از وجود دیگران در انجمن استفاده کنید خودتان مفید واقع شده اید.
موفق باشید.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - jahanagahi - 11-29-2012 01:06 AM

سپاس کرده: 20143

این رقم نشاندهنده سپاس من از عزیزان انجمن است و اعتباراتی که بخاطر پستهای مفید عزیزان داده ام افتخار دیگری است که نشان دهم از این نظر در صدر استفاده کنندگان انجمن هستم. اگر جمله ای را بمن یاد داده اید سپاسگزاری کرده ام.
لطف کنید همه عزیزان اعتبارشان را مجددا بازبینی کنند.چون بیشتر استفاده کرده ام , بیشتر اعتبار داده ام.
موفق هستید , موفقتر باشید.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - فرهاد قربانی - 11-29-2012 01:08 AM

با عرض سلام وادب خدمت اساتید بزرگ انجمن. به نظر من تمامی اعضا برای ما دارای ارزش و استادی مخصوص ودارای تخصص های منحصر به فرد هستند.که هر شخص به هر اندازه ای و به شکلی در بالابردن اطلاعات جمع قابل تاثیر و قابل تقدیر هست.از بعضی از دوستان ،ا
عتماد به نفس،ازبعضی اساتید راز و رمز بازار و برخی مهندسان، علم کامپیوتر، واز تعدادی عزیزان چیزهای دیگری یاد میگیریم که این خوش به نظر من یک دانشگاه خودمونی هست.حالا بستگی به خودمون داره که چقدر یاد بگیریم و عمل کنیم.که بفرموده امیر المومنین(ع):هر کس یک کلمه به من بیاموزد مرا یک عمر غلام و بنده خود کرده است.در اینجا از تمامی زحمت کشان این انجمن نهایت سپاس و تشکر دارم.سلامت و پایدار باشید.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - سعید یوسفی - 11-29-2012 01:13 AM

(11-29-2012 12:51 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  آقای یوسفی عزیز در حسن نیت شما شکی نیست. اما ممکن است نام بردن از بعضی عزیزان به این شکل و در این سیاق باعث دلسردی عده ای دیگر شود و فکر میکنم در اینجا به خاطر تنوع زمینه های علمی، فکری، فرهنگی، شغلی و سنی افراد اصولاً مقایسه بین آنها به قول معروف قیاس مع الفارق باشد.
در هر حال از اینکه به فکر قدردانی از دوستان هستید از شما ممنونم.
یک نکته جالب هم به نظرم میرسد و آن اینکه خود شما استاد هستید و 1188بار مورد تایید و سپاسگزاری اعضای محترم قرار گرفته اید و این نشان از محبوبیت و مقبولیت مطالب ارسالی تان دارد.
این در حالی است که شما فقط 67بار دکمه سپاس را فشار داده و از مطالب دیگران اعلام رضایت و تشکر فرموده اید. و این یعنی شما بیش از اینکه از وجود دیگران در انجمن استفاده کنید خودتان مفید واقع شده اید.
موفق باشید.
ممنونم، من 36 ساله هستم ولی خودم هم به خوبی می دونم در قیاس با خیلی از افراد که بسیار جوانتر از من هستند تجربه کمی در زمینه کاری دارم، در مورد کلیک دکمه سپاس متاسفانه من زیاد عادت ندارم این کار را انجام دهم ولی توی قلبم همیشه از دوستان سپاسگذارم، چشم سعی می کنم بیشتر از این دکمه استفاده کنم.

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - goldmen - 11-29-2012 01:51 AM

منم به نوبه خودم از همه عزيزان كه مطالب گران بها و با ارزش خود كه حاصل سال ها تجربه خود تجربه ديگران هستند كه عزيزان به نحو احسن دارند بدون هيچ گونه پاداش وچشم داشتي در اختيار عزيزان قرار ميدهند تشكر ميكنم واميداورم انجمن وبچه ها كه موفق هست موفقتر بشود وبه با گامهاي بلندتر ومستجكم تري به سوي اهداف زيباي خويش برود

با تشكر از همه عزيزان

RE: از حرفهای کدوم یک از اعضای محترم انجمن بیشترالهام می گیرید؟ - kave - 11-30-2012 12:04 AM

آقای نامی من دیونه شخصیت این آدمم خودمو مدیونش می دونم ولی حیف که یه جورایی مثل قبل فعال نیست .