استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی (/showthread.php?tid=5607) صفحه ها: 1 2 |
RE: استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی - Mahsai7301 - 12-19-2015 08:56 PM سلام ميشه لطفا يكي از ايده هايي كه تو ايران نميشه انجام داد رو برا من بگيد من واسه اين موضوع خيلي به اين درو اون در زدم نتوستم جواب بگيرم كساني كه ترجمه كردن يكي از ايده هارو به من بگه يا سايتش رو بهم بگيد هرچند زبانم زياد خوب نيست واسه ترجمه RE: استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی - shurafarin - 12-20-2015 02:38 AM من تركي استانبولي بلدم تو يكي از سايت هاي تركي ايده هاي جالبي گذاشته: مثل: درست كردن كارت دعوت در خانه، ساخت رب در خانه و فروختن اون، باز كردن تور سافرتي در خانه، تزيين بشقاب هاي شيشه اي در خانه، برچسب زدن روي تيشرت و خيلي ديگه. RE: استخدام مترجم برای جذب ایده از سایتهای خارجی - manoto123456 - 12-31-2015 09:50 PM (11-28-2012 01:50 AM)mehdi62 نوشته شده توسط: سلام و عرض احترام؛ سلام ایده شما خیلی وقته عملی شده " اما به هر حال عالیه " مثلا یک نمونه : آقای عرفانی زاده که چون خودش مدرس زبان انگلیسی بود رفت و تو انجمن های آمریکائی عضو شد و با اونا ارتباط برقرار کرد و الان با راه اندازی سایتش میلیاردر شد " یه سری به سایتش بزنید عرفانی زاده.دام " کسائی که محصولاتش رو خریدند رو ببینید |