جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت (/showthread.php?tid=558) |
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ziba - 08-12-2011 10:31 PM سلام.این تبلیغات که تا وبلاگم را آپدیت میکنم هجوم میارند از کجا و چطوری میان؟ RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:33 PM سلام.این تبلیغات هم با نرم افزارهای خاصی انجام میشود که تنها شما متن و مشخصات خود را در یک کادر ثابت وارد میکنید و این نرم افزار لیست وبلاگ هایی که در آن لحظه به روز شده اند را یافته و پیغام را برای آنها میفرستند تنها شما باید در پشت کامپیوتر خود آن عددهای کد را دستی وارد کنید.که این تبلیغات هم دیگر جواب نمیدهد! RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ndm1368 - 08-12-2011 10:34 PM من هم با سایت های کلیکی و هرمی زیاد موافق نیستم من این سوال پرسیدم تا نظر بقیه دوستان بدونم و خودم عضو این سایت های کلیکی بودم فایده نداره ولی طراحی سایت نیاز به تخصص دارد که من و شاید خیلی ها نتوانند این کارو انجام دهند باید کارهای معرفی شود که به تخصص کمتری نیاز باشد RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:37 PM نوید جان فروش محصولات و فروشگاه هم یک راه است اما آنقدر این سایت ها زیاد شده اند که دیگر دارد به قولی از چشم کاربران و خریداران می افتد.هر کاری که میکنید باید حرفی برای گفتن داشته باشید و گرنه فایده ای ندارد و موفق نمیشوید. طبق آماری میدانم که فروش کتاب و محصولات آموزشی و سی دی هم اکنون بسیار در میان ایرانیان روی بورس هست. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ziba - 08-12-2011 10:38 PM حرف کلیکی و هرمی را نزنید که من را عصبی میکند.فقط وقت تلف کردن است.منم که هیچ کسیا ندیدم که ازین یکی پول دربیارد. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - مهدی گل محمدی - 08-12-2011 10:46 PM سلام من همین الان اومدم امروز یه طرحی خورد به ذهنم.ما بیایم به این سایت هایی که برای بورس دوره برگزار می کنن کامنت بزاریم و تبلیغات بگیریم تا هم اونا بتونن از طریق انجمن ما تبلیغ بشن و هم ما سود ببریم. RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ziba - 08-12-2011 10:47 PM اما من داشتن یک فروشگاه اینترنتی فروش عطر (چون بهش خیلی علاقه دارم) یا حتی تی شرت را جز آرزوهام هست.اصلا من که دختر هستم میتوانم و به نظر شما باید چه بکنم؟ RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ndm1368 - 08-12-2011 10:48 PM بله من یکی از دوستانم در زمینه کتاب کار میکنه و یه سایت در این زمینه طراحی کرده که با انتشارات مختلف کار میکنن و برای رقابت با دیگر سایت ها برای خرید کتاب ها تخفیف میده که اگه بخوای از سایت خود انتشاراتش بخری قیمتش همون قیمت پشت جلدش و اگه هم بری از خود انتشاراتشم بخری باید هم وقت بزاری و هم یه هزینه ای انجام بدی و کتاب به قیمت پشت جلدش بخری و با اینکه تازه کارشون شروع کردن از کارش راضی هستش و درامدش فعلا بد نیستش RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:50 PM (08-12-2011 10:46 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: سلام من همین الان اومدم سلام.این که عالیست.مهدی جان من هم کلی طرح دارم کسانی هستند که به افرادی هدفمند مانند اعضای ما علاقه دارند تا مورد توجه آنها باشند.مانند ناشران و کسانی که آموزش ها وکلاس های موفقیت برگذار میکنند.این یعنی تبلیغ هدفدار نه آنکه ثبت نام کنید تا به زور به شما پیامک بزنند در حالی که طرف آن پیامک را پاک خواهد کرد و استفاده نمیکند! RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 10:53 PM (08-12-2011 10:48 PM)ndm1368 نوشته شده توسط: بله من یکی از دوستانم در زمینه کتاب کار میکنه و یه سایت در این زمینه طراحی کرده که با انتشارات مختلف کار میکنن و برای رقابت با دیگر سایت ها برای خرید کتاب ها تخفیف میده که اگه بخوای از سایت خود انتشاراتش بخری قیمتش همون قیمت پشت جلدش و اگه هم بری از خود انتشاراتشم بخری باید هم وقت بزاری و هم یه هزینه ای انجام بدی و کتاب به قیمت پشت جلدش بخری و با اینکه تازه کارشون شروع کردن از کارش راضی هستش و درامدش فعلا بد نیستش آفرین.فوق العاده است.راستی گفتم کار جدید یاد سایت میدونک افتادم.این سایت برای اولین بار سوپرمارکت آنلاین را در ایران به راه انداخت و چون فکر جدید و نویی بود کارش گرفت و این نمونه یک کسب و کار موفق است. |