بازاریابی اینترنی برای فروش پسته و لوازم آرایشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +---- انجمن: بازاریابی اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=87) +---- موضوع: بازاریابی اینترنی برای فروش پسته و لوازم آرایشی (/showthread.php?tid=5162) صفحه ها: 1 2 |
RE: بازاریابی اینترنی برای فروش پسته و لوازم آرایشی - mir abbas - 11-12-2012 03:23 PM اگه نظرتون فروش به منه من خودم کم و بیش انجیر و پسته خرید و فروش میکنم ولی زیاد وارد این کار نمیشم.ولی انجیر اردی درجه یک وکیوم شده و نخی با قیمت عالی جهت فروش دارم .درخدمتم RE: بازاریابی اینترنی برای فروش پسته و لوازم آرایشی - mahdi77 - 11-12-2012 07:00 PM (11-12-2012 03:23 PM)mir abas نوشته شده توسط: اگه نظرتون فروش به منه من خودم کم و بیش انجیر و پسته خرید و فروش میکنم ولی زیاد وارد این کار نمیشم.ولی انجیر اردی درجه یک وکیوم شده و نخی با قیمت عالی جهت فروش دارم .درخدمتم انجیرت خوبه؟ به درد صادرات می خوره؟ مقدار بالا داری؟ RE: بازاریابی اینترنی برای فروش پسته و لوازم آرایشی - vahid61 - 11-12-2012 07:29 PM (11-12-2012 03:23 PM)mir abas نوشته شده توسط: اگه نظرتون فروش به منه من خودم کم و بیش انجیر و پسته خرید و فروش میکنم ولی زیاد وارد این کار نمیشم.ولی انجیر اردی درجه یک وکیوم شده و نخی با قیمت عالی جهت فروش دارم .درخدمتم حداقل میزان سفارش برای ارسال به شهرستان چه مقدار باید باشه؟با توجه به هزینه حمل ونقل... که صرفه اقتصادی داشته باشه قیمت فروش عمده چنده ؟ وبرای خرده فروشی چقدر سود داره |