بهترین ایده برای 35 میلیون پول - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: بهترین ایده برای 35 میلیون پول (/showthread.php?tid=4962) |
RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - اميرعلي - 11-01-2012 02:44 AM با زعفرون موافقم خودم پارسال خريدم بعد عيد با سود خوب فروختم RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - shahram77 - 11-01-2012 09:48 AM از کجا باید زعفران خرید ؟ به چه شکل باشد ؟ فله یا بسته بندی ؟ شرایط نگهداری آن چیست ؟ RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - abadeh2010 - 11-01-2012 11:37 AM لطفا اگه كسي اطلاعاتي راجع به خريد زعفران و حدود قيمت داره بذاره ممنون RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - اميرعلي - 11-01-2012 11:53 AM چون زياد ميخخواهيد بايد فله اي بخريد كه ارزون تر بيفته شرايط نگهداري خاصي نداره فقط در مقابل نور نبايد باشه بعد هر بسته رو تو چند تا پلاستيك بزاريد درشو سفت ببنيد كه بوش تغيير نكنه البته يك نكته زعفرون در اثر موندن يكم وزن هم كم ميكنه و خشك ميشه قبل از اينكه بخريد بايد مشتري هاشم پيدا كنيد مگر اينكه قيمت زياد رفته باشه بالا و شما با يه مقدار زير قيمت تماشو اب كني پولش نقد يعني همون جا پول نقد ميگيريد و هرزو قيمت تعيير ميكنه يعني هر روز با چند برند معتبر بايد در تماس باشيد من الان قيمتشو ندارم نميدونم بالاست يا پايينه ولي كلا همه چيز از بعد از عيد رشد ميكنه من خودم پارسان اذر خريدم اردبيهشت فروختم اينم نوعي تجارته يهويي سود ميكنيد يهويي ضرر هيچي تضمين نيست اميدوارم موفق باشي يه نكته ديگه زعفرون رو نبايد زياد تكون بديد چون خرد ميشه پول ميشه قيمتش مياد پايين هميشه هم سرگل بگيريد RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - ناصر صادقی - 11-01-2012 01:20 PM در یکی از روستاهای استان زنجان به نام دو تپه امسال محصول زعفران برداشت کردند و این طور که من مطلع شدم با قیمت خیلی مناسبی میفروختند و کیفیتش تقریبا با زعفران استان خراسان برابری میکنه به دلیل اینکه اولین سال برداشت محصولشان هست فکر میکنم بشه با قیمت مناسب خریداری کرد و در بازار های تهران به فروش رسوند. RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - sam127 - 11-01-2012 02:09 PM (11-01-2012 01:20 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: در یکی از روستاهای استان زنجان به نام دو تپه امسال محصول زعفران برداشت کردند و این طور که من مطلع شدم با قیمت خیلی مناسبی میفروختند و کیفیتش تقریبا با زعفران استان خراسان برابری میکنه به دلیل اینکه اولین سال برداشت محصولشان هست فکر میکنم بشه با قیمت مناسب خریداری کرد و در بازار های تهران به فروش رسوند. بچه ها به نظرتون بهترین کاری که میشه با این مبلغ کرد چیه با توجه به اوضاع اقتصادی مملکت کاری که ریسک زیادی نخواد RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - m_grate29 - 11-01-2012 02:56 PM هزاران کار هست که شما میشه انجام داد منهتا شما علایق کاریتون رو شرح دهید تا بر اساس علایق گفته شود هر کاری ریسک دارد.حتی طلا و دلار. ولی باید از قبل چالشو کنده باشید. با 35 میلیون که هیچ با 3 میلیون تومن هم خیلی کارها میشه کرد. صرفا اگر کسی فلان مقدار پول داشته باشه بخواد سرمایه گذاری کنه در هر صنفی در ابتدا نباید دنبال سود باشه باید تمرکزشو بزاره برای جا انداختن شغل( میخواستم منو راهنمایی کنید که بهترین کاری که میتونم با این پول بکنم چیه که حده اقل ماهی دو سه میلیون سود بده) هر کاری ریسک داره و شما باید این ریسک ها رو قبول کنید.هستند کسانیکه بعد از 6 ماه که به سود نمیرسن کارو میبوسن میزارن کنار.در حالیکه در تجارت شما در 1.5 سال همان مقدار سرمایه گذاری را درآورده باشید طبق قانون تجارت سود کرده اید و سودتون در حال شروع خوب میباشد. به هر حال : 1. میتونید کانون تبلیغاتی راه بندازید.مغازه فروش دستگاه های چاپ. ... 2.مغازه پوشاک.سوپری.موبایل و تعمیرات.ماست بندی.عطاری.فست فود...... 3.کارگاه تاسیس کنید برای ورق های ام دی اف فقط برش.کارگاه برای تولید قارچ.کارگاه تولید پلاستیک و .... 4.توزیع و خرید فروش وسایل تزیینی فروش عطر و ادکلن کراوات و ... 5.فروش باطری ماشین لوازم و قطعات خودرو 6.هر کاری که بتونید انجام بدید طبق علایق RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - sam127 - 11-01-2012 04:23 PM علایق کاری من کافی شاپ زدن فست فود زدن مغازه محصولات فرهنگی زدن ( فروش فیلمهای اورجینال) نمایندگی کارت شارز عطر فروشی سینما داری گیم نت زدن RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - sam127 - 11-02-2012 09:55 PM رفقا همچنان منتظر راهنمایی هاتون هستم RE: بهترین ایده برای 35 میلیون پول - zehnebartar - 11-05-2012 01:31 AM به نظر شما مجاي حومه تهران و يا كرج ميشه با 35 خونه خريد؟ حداقل قيمت براي حداقل ترين مكانها بيشتر از 50 تومن نياز داره |