سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) (/showthread.php?tid=493)

صفحه ها: 1 2 3

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - jahanagahi - 08-04-2011 09:48 PM

(08-04-2011 09:28 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  من هنوز مشکل دارم ! از این لینک ها که نتونستم دانلود کنم ! از گوگل سرچ کردم و یه یکی رو دانلود کردم که خوشبختانه زبانش ، ژاپنیه ! شایدم چینی باشه ! شاید هم کره ای باشه ! نمیدونم دقیق !
فایده نداره باید دیندوز عوض کنم ! کامپیوترم هر 5 دیقه یه بار ریستارت میکنه

سبحان جان شما هیچ وقت مشکل نخواهی داشت بلکه تجربه کسب کردی که با این راه ها نمی توانی دانلود کنی. اطمینان دارم با امتحان بعدی و یا با کامپیوتر دیگری در جای دیگر می توانی عضو ردیکال شوی. ایمان دارم.
ما امشب در ایران انجمن بخش ردیکال از ساعت 10 شب گردهمائی داریم . جای همگی شما خالی.

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - 3ObHaN - 08-04-2011 10:23 PM

(08-04-2011 09:48 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(08-04-2011 09:28 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  من هنوز مشکل دارم ! از این لینک ها که نتونستم دانلود کنم ! از گوگل سرچ کردم و یه یکی رو دانلود کردم که خوشبختانه زبانش ، ژاپنیه ! شایدم چینی باشه ! شاید هم کره ای باشه ! نمیدونم دقیق !
فایده نداره باید دیندوز عوض کنم ! کامپیوترم هر 5 دیقه یه بار ریستارت میکنه

سبحان جان شما هیچ وقت مشکل نخواهی داشت بلکه تجربه کسب کردی که با این راه ها نمی توانی دانلود کنی. اطمینان دارم با امتحان بعدی و یا با کامپیوتر دیگری در جای دیگر می توانی عضو ردیکال شوی. ایمان دارم.
ما امشب در ایران انجمن بخش ردیکال از ساعت 10 شب گردهمائی داریم . جای همگی شما خالی.

مسلما حق با شماست ! الان که دقیق فکر میکنم تجربه های که کسب کردم این ها هستن :
به هر حال میشه دانلود کرد ، شاید به زبان خاور دور
بیشتر مراقب کامپیوتر باشم و ضد ویروس نصب کنم !
از هرجایی برنامه دانلود نکنم که کامپیوتر ویروسی بشه

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - madar - 08-05-2011 04:19 PM

ممنون بابت نرم افزاری که معرفی کردید من مراحل رو انجام دادم ولی موقع ورود، بعد از زدن اکانت و پسورد ، پیغام sorry login timed out ظاهر میشه ؟چرا؟

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - jahanagahi - 08-05-2011 04:30 PM

(08-05-2011 04:19 PM)madar نوشته شده توسط:  ممنون بابت نرم افزاری که معرفی کردید من مراحل رو انجام دادم ولی موقع ورود، بعد از زدن اکانت و پسورد ، پیغام sorry login timed out ظاهر میشه ؟چرا؟

وقتی این جمله رسید لطفا مجددا ok بزنید. شما خوشبختانه درست نصب کرده اید. من الان ردیکال هستم. میتوانی کانکت شوی؟

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - 3ObHaN - 08-05-2011 05:20 PM

اقا قربانیان ، تونستم نصب کنم ولی واسه منم همون ارور رو میده
sorry login timed out

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - jahanagahi - 08-05-2011 06:19 PM

احتمالا سرعت پائین است و دیر لود می شود. چندین بار ok بزنید حل می شود.

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - 3ObHaN - 08-05-2011 06:45 PM

سرعتم 256 هست !
الان از ظهر دارم ok میزنم
یوزر نیم رو کامل بنویسم؟
sobhan021@raidcall.com

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - مهدی گل محمدی - 08-05-2011 06:47 PM

بابا دم خودم گرم

با سرعت 42 وصل میشم و هیچ مشکلی ندارم.

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - 3ObHaN - 08-05-2011 06:48 PM

خوش به حالت
اول این میاد
[تصویر: fec306d1e665.png]
بعد این
[تصویر: 55ea4bd3b573.png]
و این چرخه ادامه داره

RE: گردهمایی آزاد ایران انجمنی ها در ریدکال (Raidcall) - jahanagahi - 08-05-2011 07:03 PM

برای هفته بعد از آقا امید omid خواهش میکنم مشکل را حل کند.