بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... (/showthread.php?tid=4921) |
RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - Delta.H - 10-29-2012 01:41 AM باتشکر از همه دوستان یک بار در یکی از شبکه های عربی فردی درباره موفقیت سخنرانی میکرد او از قدرت تلقین و عبارات تاکیدی با نام "سحر حلال" (جادوی حلال) نام میبرد که برایم واقعاً جالب بود و حقیقت هم همین است که قدرت کلمات جادو میکند! RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - ahmad rezaee - 10-29-2012 01:43 AM با سلام ، یک راهنمایی از شما می خواهم ، راهنمایی که عملی باشد و کارگشا !! یک نکته مهمی که برای من بوجود می آید و مشکل بزرگی است اینست که تمرکز من در بسیاری از اوقات در هنگام بروز مشکلات از بین می رود . فرضاً همین امسال ، من سه ماه اول بسیار خوب و طبق برنامه پیش رفتم اما مشکلات ناخواسته چون تصادف ماشین ، درگیری ذهنی با مسائل مالی ، انتقادات ، عدم پرداختی بموقع مشتریان و چند عامل دیگر مرا بشدت درگیر خودش کرد و تا ذهنم را دوباره سر جمع کردم حدود چند ماهی از برنامه ام عقب افتادم . حال یک سوال اینکه به چه طریق و برنامه ای میتوان این ذهنیت را در خود پرورش دهم تا در مواقع بحرانی تمرکز من از بین نرود . ممنون RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - Delta.H - 10-29-2012 01:54 AM احمد جان میتونی با تجسم خلاق و عبارات تاکیدی دقیقاً روی همین مسئلۀ تمرکز کار کنی و آن را تغییر دهی مثلاً "من با تمرکز و آسودگی هدفم را دنبال میکنم" و تجسم کن که مانند یک شعاع نور قوی بدون تلاش و تقلا بسوی اهدافت در حرکت هستی! اینها البته فقط مثال بود و خودت میتونی چیزهای دیگری ابداع کنی. RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - jahanagahi - 10-29-2012 02:13 AM (10-29-2012 01:43 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: با سلام ، یک راهنمایی از شما می خواهم ، راهنمایی که عملی باشد و کارگشا !!لطفا فعلا فقط مطالب تایپیک اگر بمن اعتماد ...... را پیگیری فرمائید.هیجان زیادی در شما وجود دارد.فعلا این هیجان را کنترل کنید و با آرامش کامل مطالب تایپیک را مرور و انجام دهید.من قول متحول شدن عزیزان را داده ام .از یک ماه تا سه ماه . بقولم عمل میکنم. فعلا به آرامی این کلمات را تکرار کنید و به راحتی بخوابید: آرامش، آسایش , زیبائی، معنویت، ثروت، آب روان، زندگی زیبا، ثروت فراوان، سلامتی، امنیت، خوشبختی، سعادت .خوشحالی .خانواده خوب. RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - amiryazdani138 - 10-29-2012 10:59 AM خدايا شكرت كه من اعتماد به نفس زيادي دارم. من دارم اين جمله رو به كار مي برم.چطوره؟ RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - بهداد - 10-29-2012 11:09 AM جمله خوبی هستش فقط دو موضوع را رعایت کنید : 1 - در آموزه ها بارها بیان شده که اگر شکر گذاری میکنید دلیلش را تاکیدی به زبان آورید . به ایده ی من به جای ( که ) از یکی از دو کلمات ( بابت اینکه / بخاطر ) استفاده کنید زیرا تاکید زیادی به جمله تحمیل میکنه یعنی خدایا شکرت بابت اعتماد به نفس زیادی که دارم . 2 - اگر بتوانیم به جای کلمه ی ( زیادی ) کلمه ای قرار دهیم که جوشش درونی ایجاد کند خیلی جمله هیجانی می شود . کلماتی مانند : فراوانی / فوق العاده ای / سحرامیزی / معجزه گری / بینهایتی / ......... حالا باید دید کدام یک از این کلمات احساسات شما را درگیر خواسته تان میکند نه آنچیزی که من میگویم و دوستان کلمات جایگزینی دیگری دارند که با هربار تکرار جمله بتونه حال و هوای خوبتر بودن را منتقل کنه با سپاس RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - jahanagahi - 10-29-2012 11:10 AM (10-29-2012 10:59 AM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: خدايا شكرت كه من اعتماد به نفس زيادي دارم. برای عملی کردن این جمله امروز به یک نمایشگاه اتومبیل یا بنگاه معاملات مسکن برو و مثل یک خریدار پولدار برخورد کن. (اگر مسکن است از یک واحد 100متری هم برای خرید دیدن فرمائید.اگر خودرو است یک دوری بزن .) خدائی اگر بهت چائی دادند بنویس. ![]() ![]() ![]() منتظر اثبات جمله ات هستیم. RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - amiryazdani138 - 10-29-2012 11:20 AM (10-29-2012 11:09 AM)بهداد نوشته شده توسط: جمله خوبی هستش فقط دو موضوع را رعایت کنید :يعني چطوري دليلش رو تاكيدي به زبان بياورم؟همراه با جمله بگم؟ خوب دليلش همينه كه اعتماد بنفس فوق العاده اي دارم ديگه. RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - بهداد - 10-29-2012 01:31 PM جمله اول : خدایا شکرت جمله دوم ( دلیل شکرگذاری جمله اول باشد ) : بابت اعتماد به نفس زیادی که دارم در اصل شما با یک تیر دو نشان زده اید هم شکرگذاری کرده اید و هم خواسته یا هدف خود را برای آن شکرگذاری و تکثیر و در جهت بارگذاری ضمیرناخودآگاه بیان میکنید . جمله شما درست است ( خدايا شكرت كه من اعتماد به نفس زيادي دارم ) . بحث من روی بازی با کلمات احساس برانگیز برای نهادینه کردن و به وجد امدن احساسات شما بعد از تکرار جمله است . به نظر شما بار احساسات این دوجمله در یک سطح است : ( برای اینکه ببینید جمله ای احساسات شما را به حرکت در می آورد یا نه باید 20 بار آن جمله را پشت سرهم تکرار کنید و از درون ببینید آیا تاثیری در احساسات شما دارد یا نه ) 1 - خدایا شکرت که اعتماد به نفس زیادی دارم . 2 - خدایا شکرت بابت اعتماد به نفس معرکه ای که دارم . هر جمله را 20 بار تکرار کنید هر جمله ای که احساسات شما را درگیر ذهن میکند همان را برگزینید . RE: بحث عزیزان در رابطه با تایپیک :اگر بمن اعتماد داری.... - SHAYAN.IRANI - 10-29-2012 02:08 PM به نظرم تاپیک رو نفرستید vip اکثر کاربرانی که بحث رو دنبال میکنند عضو vip نیستند و اکثرا از مطالب تاپیک باز میمونند! |