استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید (/showthread.php?tid=4589) صفحه ها: 1 2 |
RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-28-2012 04:00 PM با درود فراوان خواستم یک خبر خوب به دوستان بدم که شما هم خوشحال بشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امروز به اداره ثبت شرکت ها رفتم از اسامی که واسه تعیین نام شرکت فرستاده بودم نام مهاجر مهر زاگرس مورد تایید قرار گرفته ![]() RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - صدفی - 10-28-2012 09:29 PM تبریک میگم مبارک باشه RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mteam - 10-28-2012 09:35 PM اسم با مسماییست امیدوارم مثل کوه زاگرس همیشه سرافراز باشید RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - فرهاد قربانی - 10-28-2012 10:13 PM مبارک باشه انشاالاه،خوشحال شدیم RE: استفاده از ایده های دوستان در مورد نام شرکت.لطفاً نام انتخابی خود را اعلام کنید - mohajer.my - 10-28-2012 10:20 PM ممنون از ابراز احساسات دوستان ایشالا با همفکری شما دوستان و یاری خدا دارم به سوی میلیاردر شدن پیش میرم خیلی خوشحالم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |