سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده (/showthread.php?tid=458)

صفحه ها: 1 2 3

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - mhdi855 - 07-22-2011 09:24 AM

ما را فراموش کردی داداش سبحان
خیلی قشنگ بچه های انجمن را روانشناسی کردی داداشی
یه انتخاب هم برا من انجام بده

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - کامیار کاظمی - 07-22-2011 09:38 AM

سبحان جان ماشین و دلیلی که انتخاب کردی خیلی بامزه بود.مرسیBig Grin
اصلا خستگی این چند روزه برای طراحی ماهنامه و سایت با این نوشته که طنزش جالب بود ازم دور شد.مرسیHeart

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - jahanagahi - 07-22-2011 10:32 AM

به قول و گفته جوانها : دمت گرم سبحان جان.

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - jahanagahi - 07-22-2011 01:17 PM

سبحان جان بنزی را برای من در نظر گرقتند یاد ماه محرم پارسال افتادم.دوستم همین رنگ و همین مدل را البته با 6 ماه کارکرد خرید و من پشت فرمان بودم .رفتیم هفت خوض نارمک میدان 54 (هرسال آنجا هستم). همه نگاه میکردند . پیاده شدم و همان ویراکروز (بقول من ویرا خروس را سوار شدم و گفتم باز تو این ماشین کمتر نگاه میکنند.).این خودروها زیبنده شما جوانان عزیز است و دلبستگی ما همان ماشینی است که چند سال سوار شدیم و به آن دلبستیم.

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - madar - 07-22-2011 04:05 PM

ممنون آقا سبحان
اگر میلیاردر شدنتون هم مثل روان شناسی اتون خوب باشه
برنده میدون هستی

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - 3ObHaN - 07-22-2011 04:34 PM

اقا مهدی ببخش ! دیشب من رفته بودم کوه خسته بودم و با خواب الودگی این پست رو نوشتم ! ببخش یادم !
و اما اقا مهدی ! ا دلیلشم اینه که هم باهوشی و هم هم پر تلاش ! یه ماشین پر قدرت میخوای که هم قشنگ باشه و هم بتونه تو کارهات بهت کمک بکنه ( اعتبارت باشه )
من بهت cls 500 رو معرفی میکنم »

[تصویر: Mercedes-Benz-CLS_63_AMG_2007_photo_08.jpg]

اقای کاظمی ممنونم ، اگه واقعا اینطور بوده خیلی خوشحالم ! امیدوارم هرچه زود تر شما رو بر روی بلندترین قله موفقیت دنیا ببینید ......

اقای قربانیان ، فکر کنم این که ما رو جوون فرض میکنید و خودتو رو از دایره جوون ها خارج میکنید دیوار فکریه ! به نظر من ادم میتونه همیشه جوون باشه اگه جوونی 17 ساله مثل من پشت اون ماشین می نشست نگاه ها یکسان بود ولی سخنان متفاوت ! ولی وقتی شما که یک جوون 61 ساله هستید پشت اون ماشین بشینید بازم هم نگاه ها یکسانه ولی سخنان متفاوت ! این خودرو یک خودرویه لوکسه و همچین خودرویی به درد شخصی میخوره که براش واقعا تلاش کشیده باشه !

خانوم مادر ، اسم شریف رو من نمیدونم ! ممنونم از لطفتون ! بزارید در راه مطمئن کردنتون که میلیاردر شدنم هم مثل روانشناسیم خوبه یه داستان میگم :
یه معلم داشتیم میومد سر کلاس یه داستان رو تکرار میکرد البته هر چند جلسه :
میگن یه شخصی میره مکتب ! معلم بهش تکلیف میده ! این تکلیفش رو برعکس حل میکنه ! میندازنش بیرون از مکتب ! سر به بیابون میزاره و به خودش فحش میده ! میره سرچشمه اب بخوره میبینه یه اب قطره قطره این قدر روی یه سنگ پاشیده که سنگه رو ساییده و سنگ سوراخ شده ! یارو با خودش میگه من از این سنگه که بد تر نیستم ! یعنی مغز من از این سنگ سخت تره ؟؟؟؟ همین میشه که یارو میشه یه دانشمند !
منم همینو میگم ! این همه ادم میلیاردر شدن ! پس من هم میتونم یکیشون باشم و مطمئن هستم جا اینقدر هست که هر 800 نفر ثبت نام کرده هم در این میدون پیروز بشند !

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - mhdi855 - 07-22-2011 05:35 PM

این خیلی عالیه دادش خوبم Cool
ممنونم از لطف و صفای باطنت داداشم Big Grin
من 100%مطمعنم که ما موفق میشیم داداشم وتو موفقتر
بازم ممنون

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - jahanagahi - 07-22-2011 06:00 PM

سبحان چشم حالا که اصرار میکنی . باشه. همینو سوار میشم. خیلی عزیزی.

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - 3ObHaN - 07-22-2011 10:59 PM

مخلصیم مهدی جان !
اقای قربانیان ، الان احساس موفقیت میکنم ! SmileRolleyes

RE: سرگرمیها و تفریحات آقا و بانوی میلیاردر آینده - مهدی گل محمدی - 07-23-2011 01:14 AM

آقا سبحان واقعا عالیه.به داشتن دوستی همانند خودت افتخار می کنم.
این تحلیلت از من یکم خنده دار بود.

بازم ازت تشکر می کنم