سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) (/showthread.php?tid=4466)

صفحه ها: 1 2 3

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - mohammad62 - 09-29-2012 04:56 PM

در کنار هر جنسی که شما میبری که بفروشی یه کار دیگه هم که میشه کرد ببینی که این همه جمعیت که میان برای چه هدفی میان نیاز مشترک همه شون چیه اون شما تامین کنی
یا مثلا شما پخش کننده اگهی تبلیغاتی روزنامه باشی

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - پرواز - 09-29-2012 10:03 PM

منم با ساندویچ موافقم. البته ساندویچی مثل الویه یا از همه بهتر کالباس لیونر. یعنی یه چیزایی که مردم نگران فاسد شدنش در هوای آزاد نباشن. سعی کنید کوچیک باشه و ارزون
پاپ کرن هم اگه از قبل آماده و بسته بندی کنید خیلی خوبه. با هزینه ی کم سود بالایی به دست میارین.
اگه فضا بازه نوشیدنی هم خیلی جواب میده. میتونید شربت یا یخ در بهشت درست کنید و لیوانی بفروشید.
آفرین به شما که میخواین از این فرصت استفاده کنید.

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - se3c - 09-30-2012 11:43 AM

به نظر من پیراشکی بفروش

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - fateh728 - 10-02-2012 09:49 AM

(09-29-2012 04:17 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  مراسم چی هست ، کجاست ؟ چه ساعتی از روزه ؟

از ساعت 8 الي 12 مراسم سنتي قالي شويان در كاشان

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - fateh728 - 10-07-2012 12:48 PM

(09-29-2012 03:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  میتوانید به یک عمده فروشی اسباب بازی و عروسک مراجعه کنید و مقدار زیادی جنس به شرط پس گرفتن باقیمانده بخرید و در آنجا بفروشید سودش چند برابر هست چون قیمت مشخصی ندارد.
میتوانید آجیل و شکلات در بسته های کوچک تهیه کنید و با سود خوبی بفروشید.

چند سال پیش جلوی درب یکی از پروژه های فولاد خوزستان که بسیار وسیع و پرجمعیت بود فردی را دیدم که با یک موتور سه چرخ غذای رستورانی بسته بندی شده میفروخت. ایشان مقدار زیادی بسته های یک بار مصرف غذا از دو یا سه نوع به اضافه چند بسته نوشابه را در قسمت بار موتور چیده بود و همگی را با یک قیمت میداد. همیشه وقت ناهار پیدایش میشد و مشتریهایش عمدتاً رانندگان کامیون که در صف تخلیه بار حبس شده بودند و کارگران موقت که از شرکت غذا دریافت نمیکردند.
تمام وقتی که صرف فروش میکرد 30دقیقه بود و فکر میکنم دو تا سه بار در روز این کار را تکرار میکرد.
با تشكر از همه من براي مراسم 5تن هندوانه بردم و مقداري حدود يك ميليون و دويست آب ميوه و كك و راني و سانديس و .... در آن روز فقط 600 تومن دخل داشتيم 3 نفر بوديم 4تن هندوانه ها مانده نصف اجناس ديگه هم مانده مراسم هفته ديگه تكرار مي شه و حدود 500 هزار نفر دوباره مي آيند بد شانسي كه داشتيم مسير مراسم را از جلو مغازه ما عوض كرده بودن بعد از ظهر تخمه هاي بسته بندي رو برديم وسط جمعيت دوتا كارتنش تمام شد به نظر شما اگر اين جمعه اجناس تمام نشد چه كنيم ؟

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - مهدی 1 - 10-08-2012 03:08 AM

انشالله که تمام می شه

ولی اگه زودتر دیده بودم یا زودتر گفته بودید
بهتون فالوده شیرازی را پیشنهاد می دادم ، به صورت آماده در گالن کیلویی 1800 خریداری می کردید و اونجا ظرفی 600 تا 1000 به راحتی آب خوردن می فروختید
سود فروش با احتساب کلیه هزینه ها از 200 تا 400 درصد است
هنوز هم دیر نیست

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - nehzat - 11-04-2012 04:52 PM

من مانده ام که چرا اینجا هستم آخه میلیاردر شدن که با دست فروشی و ساندویجی نمی شه دوستان سعی کنیم ایده های بزرگ بدن و با ایجاد شرکت به هم دیگر کمک کنیم تا با کار تولیدی و انبوه به جایی برسیم به نظر من این ایده ها خیلی سطحی و آبکی هستند کار فقط باید تولیدی باشه و به صورت ایجاد شرکت سهامی خاص یا عام

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - ناظم ارشد - 11-04-2012 05:47 PM

(11-04-2012 04:52 PM)nehzat نوشته شده توسط:  من مانده ام که چرا اینجا هستم آخه میلیاردر شدن که با دست فروشی و ساندویجی نمی شه دوستان سعی کنیم ایده های بزرگ بدن و با ایجاد شرکت به هم دیگر کمک کنیم تا با کار تولیدی و انبوه به جایی برسیم به نظر من این ایده ها خیلی سطحی و آبکی هستند کار فقط باید تولیدی باشه و به صورت ایجاد شرکت سهامی خاص یا عام

کسی دعوتنامه برایتان ارسال نکرده بود و اصراری به بودن کسی نیست.
بنظر خیلی ها نیز نظر شما آبکی است. لطفا از اظهار نظرهای بی ثمر بپرهیزید. این آخرین اخطار است.
با لحن درست مطلب ارسال کنیدو لازم نیست نظرات خود را با این لحن، به دیگران تحمیل کنید.ارسال های بی جهت شما حذف و اکانت شما بسته خواهد شد.

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - ahmad rezaee - 11-04-2012 08:22 PM

دوست تازه وارد من شما اگر به عنوان يادگيري در اين انجمن حاضر شده ايد فكر مي كنم ايده هاي بزرگي در اين انجمن بيابيد آنهم به وفور ،‌اگر كمي جستجو كنيد .
اگر به عنوان كسي كه چيزي مي داند و يا ايده اي و يا هنر و تخصصي دارد در اين انجمن عضو شده ايد ،‌تجربيات خود را با ديگران به اشتراك بگذاريد .
اگر به عنوان همكاري آمده ايد كه هيچ كس ايده هاي خود را بدون شناخت با كسي به اجرا در نمي آورد .
شما در وهله اول براي ثروتمندي بهتر است آداب ثروتندي را بياموزيد - دوم ايده اي كه با وضعيت شما جور در ميآيد بيابيد و اجرا كنيد .

RE: درآمد موقت از جمعيت انبوه يك مراسم (1ميليون نفر ) - sedaybaran - 11-04-2012 11:16 PM

سلام
منظورتون از پخش کننده اگهی تبلیغاتی روزنامه چيه؟ الان از جلوي مغازه من روزانه 50 هزار نفر رد ميشن ميتونم اينكار بكنم؟