کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129) +---- موضوع: کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب (/showthread.php?tid=4425) |
RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - c4t3r - 09-27-2012 12:12 PM ممنونم اقای نصیری عزیز ، درسته اما من میخوام تو محیط شهر هم مشتری داشته باشم واسه این کار چه راهی پیشنهاد میدید ؟ RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - سعید یوسفی - 09-27-2012 12:18 PM (09-27-2012 11:52 AM)c4t3r نوشته شده توسط: مرسی محمد جان ، واقعا ممنونمتو هم همین کارو بکن، روزی سه تا بگیری بسته. بعدا دوباره همینا برای تکمیل بهت مراجعه می کنند و اونوقت مبلغ رو بالا ببر. تو ایران برای وب زیاد پول نمیدن. افراد درک خوبی از طراحی وب ندارن و نمی دونند چقدر زحمت و هنر نیاز داره. بنا براین باید طبق بازار رفتار کنی تا موفقتر بشی. البته من کارم اپلیکیشن تحت وب هست ولی فکر نمی کنم شرایط طراحی سایت هم بهتر باشه. البته حتما 50% رو از پیش بگیر. RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - c4t3r - 09-27-2012 12:28 PM (09-27-2012 12:18 PM)434343 نوشته شده توسط:خیلی ممنونم از نظر خوبتون(09-27-2012 11:52 AM)c4t3r نوشته شده توسط: مرسی محمد جان ، واقعا ممنونمتو هم همین کارو بکن، روزی سه تا بگیری بسته. بعدا دوباره همینا برای تکمیل بهت مراجعه می کنند و اونوقت مبلغ رو بالا ببر. تو ایران برای وب زیاد پول نمیدن. افراد درک خوبی از طراحی وب ندارن و نمی دونند چقدر زحمت و هنر نیاز داره. بنا براین باید طبق بازار رفتار کنی تا موفقتر بشی. البته من کارم اپلیکیشن تحت وب هست ولی فکر نمی کنم شرایط طراحی سایت هم بهتر باشه. آره این کار رو میتونم انجام بدم و مطمنن مشتری زیادی هم خواهم داشت ولی میترسم از اینکه ایا این تخلف نیست ؟ فردا کسی نیمتونه گیر بده ؟ کار خلاف قوانین نیست ؟؟؟ RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-27-2012 01:30 PM (09-26-2012 11:19 PM)c4t3r نوشته شده توسط: مرسی آقای هرمزدی من خودم عاشق وردپرس هستم اما دو سه تا سایت که طراحی کردم تا طرف میفهمید هسته اش رایگانه سریع میگفت ای بابا این که تویه اینترنت هست شما چی کار کردید پس؟(نمیگفت پوسته ی حرفه ای طراحی کردم کلی افزونه براش طراحی کردم حتی میتونه بخش اخبار و منوها رو تویه صفحه اصلی تنها با چند کلیک جا به جا کنه و نیاز به آشنایی با دایو نداره) همین دو ماه پیش یه طراحی حرفه ای پوسته و 8 تا افزونه اختصاصی طراحی کردم گفتم 200 تومن.مشتری گفت همش 50 تومن اگه بتونی هسته وردپرس رو شخصی سازی کنی خیلی خوب میشه.نباید سیستم مدیریت محتوات بویی از وردپرس داشته باشه حتی آپدیتش هم از سرورهای خودت باشه بهتره. اما باز هم میگم دات.نت بازار خیلی بهتری نسبت به php داره.سیستم مدیریت محتوای cmsiran.com هم به زبان دات.نت هستش و الان اکثر سایتهای وابسته به وزارت نیرو رو در دست گرفته و هر طراحیه سادش حداقل 600 تومن هستش. راستی میشه نمایندگی زنجانت رو بهم بدی؟ RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - c4t3r - 09-27-2012 01:33 PM (09-27-2012 01:30 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط:درسته ، اما آیا میشه وردپرس رو شخصی سازی کرد ؟ و فردا به مشکل بر نمیخورم ؟؟(09-26-2012 11:19 PM)c4t3r نوشته شده توسط: مرسی آقای هرمزدی RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - اقاي ايـــده - 09-27-2012 01:51 PM در مورد پست جناب هومزدي دوست من مشكل از اين هست كه در نت براي وردپرس قالب و افزونه فراوان هست.و شما اگر از پايه هم يك قالب بسازيد.همه خيال ميكند يا از قالب هاي رايگان استفاده كرديد يا تغييراتي در اون ايجاد كرديد يا يك قالب خارجي رو بومي سازي كرديد پس در نتيجه قيمتش بيشتر از 50 تومان ارزش ندارد در مورد افزونه ها هم كه همينطور هست. معمولا يك افزونه رو از پايه درست كنند قيمتش بيش از 50 تومان خواهد بود(حالا در سيستم ها فرق دارد) بايد اين ذهنيت رو پاك كنيد كه قالب ها و افزونه هايي كه درست ميكنيد براي خودتان هست موفق باشيد RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-27-2012 01:53 PM (09-27-2012 11:52 AM)c4t3r نوشته شده توسط: یه شرکت دیدم که چند روز پیش تبلیغ زده بود طراحی وب 30 هزار تومن !!!! من که همین کار رو به رایگان تویه وسپار vespar.ir انجام میدم.تازه هاست و ساب دامین رایگان هم میدم و هر اسکریپتی که کاربر بخواد براش نصب میکنم.اما اصلا مشتری ندارم. -------------------------------------------------------------------------------------------------- راستی با وردپرس میشه کاری کرد که کاربر نتونه پوسته رو کپی کنه و اگه پوسته یا بخشی رو کپی کرد ازش کد فعال سازی بخواد و کد فقط رویه یه دامنه که براش مشخص کردیم فقط کار کنه؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------- شما اول یه پوسته ی حرفه ای با وردپرس طراحی کن. چند پیشنهاد طراحی پوسته سایت خودت: 1- تویه مدیریت وردپرس دیدی که میتونی مشخص کنی کدوم بخش ها تویه صفحه نمایش داده بشه و جاش کجا باشه؟همین رو تویه پوسته سایتت ایجاد کن تا کاربر بتونه خودش مشخص کنه مثلا اخبار کجا باشه و مثلا اسلایدر محصولات تویه صفحه نمایش داده بشه یا نه.راسخون هم مدتی اینجوری بود 2- فرم های هوشمند توش قرار بده و طراحی اجاکس فراموشت نشه 3- منوی بالای سایتت مدلهای مختلف باشه(مثل cmsiran.com که همه مدل منوش رو گذاشته تویه وبسایتش) 4- طراحیه گرافیکی فراموشت نشه(رنگ آبی حالت پرز دار) 5- سعی کن کلمه مجانی یا رایگان رو تویه طراحیت به صورت مخفی استفاده کنی تا کاربر درگیر مسئله قیمت نشه. 6- فرم سفارش حرفه ای بساز که کاربر بتونه مشخص کنه کدوم بخش ها تویه سایتش باشه و کدوم نباشه و فرمت به سه بخش تنظیمات پایه سفارش و تنظیمات حرفه ای سفارش و تنظیمات فرعی سفارش طبقه بندی بشه بعد از اینکه سایتت راه افتاد میتونی به رایگان تویه سایتهای تبلیغاتی تبلیغ پخش کنی تا رنک سایتت بره بالا(البته روح گوگل شاد) حالا باید با فتوشاپ یه کاتالوگ و فرم سفارش طراحی کنی و یه شرکت ثبت کنی خوب یه کت و شلوار شیک و یه کیف زیبای لپ تاپ هم میتونه همراهت باشه و بری شرکتهای شهرتون. من هم تویه زنجان حاضرم برات بازاریابی کنم و برای 10 تا کار اول پورسانت نمیخوام اولین و تنها چیزی که مشتری میخواد اینکه مطمئن باشه سرویسی که میخره پشتیبانی داره.پس باید همه جا اول بگی که هر وقت خواست در کنارش هستی و 24 ساعته سایتش رو مانیتور میکنی تا مطمئن باشه مشکلی نیست و سرویست مثلا 6 ماه پشتیبانیه رایگان داره اگه خواست میتونه با مبلغ اندکی تمدیدش کنه (09-27-2012 01:51 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: بايد اين ذهنيت رو پاك كنيد كه قالب ها و افزونه هايي كه درست ميكنيد براي خودتان هست من هم میگم دقیقا باید سی ام اس رو باید خود شرکت بنویسه وگرنه برای کار آدم تره هم خورد نمیکنن RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - MohamadMJ - 09-27-2012 02:21 PM ببین دوست من از خودم مثال میزنم یه زمانی سایت بود مثلا یه سایت تفریحی بود 200-300 تومن و من کار طراحی نمیکردم. کارمون هک و امنیت بود اون موقع. یکی میومد با 50 تومن میزد. با این اوضاع نون یه سری رو میبرید و بازار رو خراب میکرد. در نتیجه هر سایتی میزد ما شل و نفوذ و گسترش میدادیم و سایتو میفرستادیم هوا و به ادمینش دلیل رو بازگو میکردیم. این بود که خب خیلی ها درست کار میکردن. اما الان. هرکی رسید یه وردپرس نصب کرد و یه قالب زد روش و ادیت کرد و شد طراح وب. باور کن طراح میشناسم 4 ساله داره به اسم سایت تفریحی. یه وردپرس میزنه و یه قالب رایگان نصب میکنه روش و پول خون میگیره و میگه من طراحم. همه میدونن وردپرس هستش و اسمش وبلاگه. یعنی حتی سیستم وردپرس رو مثل وبلاگ دارن حسابش میکنن توی سایت های تفریحی و اینا. ( خودم علاقه ی ویژه ای به وردپرس دارم ) با وردپرس هم اکثرا کار میکنم چرا چون کار شرکتی و اینا بیرون نت نمیگیرم. کارم توی نت هستش. شرکت بحثش با فرد فرق داره. فواید سی ام اس : 1. خودت شروعش کنی تا وقتی ازت راضی باشن پشتیبانش خودتی. 2. سایت رسمی و قوی اصولا برای شرکت با وردپرس نمیزنن. شده با html میزنن ولی وردپرس نه. 3. یه قانون دیگه کار اینه که نفر دومی که بعد از شما به پستش میخوره میزنه توی سر کار. خب اگر وردپرس رایگان نصب کرده باشین و یه قالب مطمئنا صاحب اون شرکت قالب رو چیز خاصی نمیبینه و فکرش رو بکن این نفر دومی که میره بگه ای بابا این که برات وردپرس رایگان نصب کرده که. من با 10 تومن این کارو میکردم برات. و به همین راحتی خداحافظ اعتبار. 4. وردپرس کار کنی تا یه حدی میتونی پول بگیری ولی سی ام اس اختصاصی مینویسی ( خودشو میفروشی، قالبش رو میفروشی، پلاگین و افزونه براش میزنی و میفروشی، امکانات اضافی میزنی و میفروشی، تا آخر عمرتم خودت پشتیبانی میکنیو ) وردپرس و جوملا و امثالش خیلی عالین. دارم میگم عالین ولی شمایی که قصد داری محیط خارج از نت رو هم پوشش بدی بحثش یه کم فرق داره. اشتباه نشه. نمیگم نمیتونی کار کنی. همین الان با html تنها هم هستن کسایی که دارن میترکونن. همین الان داریم فرهادینا که قالب وردپرس زیر 800 هزارو و یک میلیون نداره. ولی 1 تحت نت. 2 برای کسایی که سر در میارن کار چی به چیه و فرقاشون رو حس میکنن. وقتی که قراره بزاری وردپرس شخصی سازی کنی خب برادرم بشین مدیریت محتوی بنویس هم اعتبار و اسمش بالاتره. هم میدونی پشتیبانش خودتی. کارتو با همون وردپرس شروع کن ولی اصلا بسنده نکن. کنارش برنامه نویسی وب رو یاد بگیر و هدف رو بزرگترش کن. موفق باشی RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - c4t3r - 09-27-2012 02:43 PM (09-27-2012 02:21 PM)MohamadMJ نوشته شده توسط: ببین دوست من درسته ، باید نوشت ، اما به نظرم هیچ صرفی در کار نیست ، بشینی یه عالمه وقت بزاری یه سیستم مدیریت محتوی بنویسی ، بعد مشتری که نمیفهمه اینجور چیزارو ، اون واسش اون 30 تومنی مهمه ، نمیدونه تو وقط صرف کردی و اینجور چیزا ، بعدشم اگه سیستم دست یه آدم بیفته دو روزه تو نت پخشش میکنه و باز هم با اون رایگانه فرقی نداره ، چون مشتری میگه اینو هم میشه دانلود کرد حالا نظر شما چیه ؟؟؟؟ RE: کمک به من در امر بازرایابی طراحی وب - هومان هرمزدی - 09-27-2012 04:13 PM (09-27-2012 02:43 PM)c4t3r نوشته شده توسط: درسته ، باید نوشت ، اما به نظرم هیچ صرفی در کار نیست ، بشینی یه عالمه وقت بزاری یه سیستم مدیریت محتوی بنویسی ، بعد مشتری که نمیفهمه اینجور چیزارو ، اون واسش اون 30 تومنی مهمه ، نمیدونه تو وقط صرف کردی و اینجور چیزا ، بعدشم اگه سیستم دست یه آدم بیفته دو روزه تو نت پخشش میکنه و باز هم با اون رایگانه فرقی نداره ، چون مشتری میگه اینو هم میشه دانلود کرد اولا سی ام اس های شخصی یه کدی دارن به اسم کد فعال سازی و هر سایت که با اون سی ام اس نوشته میشه باید کد مخصوص به خودش رو داشته باشه و اگه اسکریپت کپی بشه سریع به بخش مانیتورینگ خبر میده و صاحب امتیاز اون اسکریپت میتونه شکایت قانونی انجام بده.(من 1 دقیقه ماژول کپی رایت رو غیر فعال کردم سریع از پشتیبانی زنگ زدن و گفتن چرا حذفش کردی! 24 ساعته تمامی سایتهای مشتری ها رو به صورت اتوماتیک چک میکنن) دوما شما قراره برای مشتری به صورت شفاهی و فیس تو فیس کاملا توضیح بدی و بگی بهش این وردپرسه و این سی ام اس من، فرقشون اینکه وردپرس عمومیه و این سی ام اس کار من هستش کاملا بومی(تویه صفحه اصلی cmsiran.com برتری سی ام اسش رو توضیح داده) تازه قرار نیست یه سی ام اس 100% بنویسی که.اول بیسش رو بنویس فقط مدلی باشه که ماژول خور باشه.بعدا گسترشش بده.سایتی که ما سفارش دادیم حدود 2 ماه طول کشید تا بیاد بالا (andishmandco.ir).همه ی سایتهای طراحی یه بخشی دارن به اسم پیشرفت پروژه. تویه زنجان یه جایی هست به اسم پارک دانش(اگه اشتباه نکنم همینه) شرکتهای نوپا میتونن برن اونجا و درخواست بدن، بهشون یه دفتر و چند میز و چند تا سیستم میدن(به همراه اینترنت فوق پر سرعت) و تا دوسال ازشون اجاره نمیگیرن.بعد دو سال میندازنشون بیرون و میگن حالا که اسم و رسم پیدا کردی بدهیت رو صاف کن. یکی که همت داشته باشه راحت میتونه اونجا شروع به کار کنه و حتی بهش دانشجوی ترم آخر معرفی میکنن تا هم دانشجو درس پروژه و کارآموزیش رو پاس کنه و هم برای اون شرکت مفید واقع بشه(این همه پروژه دانشجویی که سی ام اس های مختلف هستند). به احتمال قوی تویه شهر شما هم یه همچین دفترهایی هستند. |