چه کتابی می خوانم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردر شدن در کتابخانه (/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: چه کتابی می خوانم؟ (/showthread.php?tid=4383) |
RE: چه کتابی می خوانم؟ - MohamadMJ - 09-24-2012 06:18 PM قرآن ( البته ترجمه فارسیشو ) قورباغه ات را قورت بده اینو تقریبا اگرم روزی نتونم بخونن حتما نگاش میکنم تا یادم بیافته چیه آخه حفظم همشو. RE: چه کتابی می خوانم؟ - صدفی - 09-24-2012 07:41 PM من فعلا گیر دادم به جدول حل کردن روزی بیست تا حل میکنم مطالعه رو بیخیال شدم امیدوارم زودتر سر مطالعه ام برگردم کتابی داشتید معرفی کنید RE: چه کتابی می خوانم؟ - مسعود کوچولو - 09-24-2012 11:47 PM سلام. کتاب:بازاریابی کارآفرینانه تالیف:جلیل صمدآقایی ناشر:دانش پژوهان جوان توضیح: تازه فصل دومش رو تموم کردم.تا فعلا که بیشتر توصیه هست و مباحث تئوری.نثرش روانه.در کل فکر نمیکنم از نخوندنش ضرر کنید.البته به عنوان آشنایی با مباحث کارآفرینی و احتمالا بازاریابی بد نیست. RE: چه کتابی می خوانم؟ - درناز - 09-25-2012 12:24 AM سلام دوستای خوبم. 1.کتاب قوانین ثروت:نویسنده: ریچارد تمپلار، ترجمه مهدی قراچه داغی، نشر قطره 100 قانون ثروت رو خیلی جالب معرفی میکنه. 2.قدرت ذهن در قرن 21 :نویسنده: جان کئو ، ترجمه مجید پزشکی. نشر نیریز شش شیوه خلاق برای داشتن یک زندگی موفق 3.قدرت: نویسنده: راندا برن، ترجمه محمد جواد نعمتی، ناشر: قصر کتاب روش داشتن یک زندگی شگفت انگیز 4. راز پول: نویسنده: پروفسور کورت تپرواین، ترجمه کلارا کرمی. انتشارات نسل نو اندیش اینو تازه شروع کردم... ترجمه های نفیسه معتکف هم وافعا عالیین. RE: چه کتابی می خوانم؟ - درناز - 09-25-2012 12:54 AM (09-23-2012 10:35 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: بنظرم شاید بد نباشد که دوستان در این تاپیک کتاب هایی را که در حال مطالعه هستند با موضوعات مربوط به سایت را با توضیحاتی کوتاه و برداشت های شخصی از کتاب را بفرمایند تا علاقمندان نیز در جریان و شاید تهیه آن برایند. سلام آقای مدیر! چقد تغییر کردین نشناختمتون... چشم مطالعه فراموش نمیشه. ممنون RE: چه کتابی می خوانم؟ - مریم موفق - 10-10-2012 08:26 PM گلوله برفی شناخت همه جانبه یکی تز ثروتمندترین مردان دنیا وارِن بافِت نویسنده:آلیس شرودِر مترجمان: سهیل نیک خواه- شهریار هاشمی طباطبایی RE: چه کتابی می خوانم؟ - jahanagahi - 10-10-2012 08:31 PM تایپیکهای انجمن نویسنده : تمام عزیزان انجمن.. این نوشته ها برایم از هر کتابی با ارزش ترند. RE: چه کتابی می خوانم؟ - کامیار کاظمی - 10-10-2012 09:02 PM نام کتاب : ترامپ، 101 راه موفقیت در کسب وکار نویسنده : ترامپ مترجم: رایکا صدری انتشارات : سیته توضیح: کتابی بسیار جالب از تجربیات میلیاردر مشهور دنیا، ترامپ است که سعی میکند آموزش های خوبی را برای خوانندگان داشته باشد و البته با ویراستاری دوست خوبم، آقای حسین رسولی، خوش فهم تر شده است. RE: چه کتابی می خوانم؟ - mir abbas - 10-10-2012 10:39 PM دو ماهی هست چند کتاب گرفتم و فقط یکیشون رو خوندم بسیار کتابهای مفیدی هستند چون گذرا یه نگاهی بهشون انداختم. 1.شروعی دوباره (برایان تریستی) 2. 100 قانون بی چون و چرا برای موفقیت (برایان تریستی) 3.هوش مالی خود را افزایش دهید (رابرت کیوساکی) 4.پدر ثروتمند پدر فقیر(رابرت کیوساکی) 5.بیندیشید و ثروتمند شوید (ناپلئون هیل) که این اخریه روخوندم بیشتر روی اندیشه ثروتمند وایمان داشتن به خود و نیروی عظیم ذهن جهت رسیدن به قله های ترقی تاکید دارد. البته مشتری پروپاقرص مجله ماهنامه خلاقیت الالخصوص مقالات خوب جناب کامیار کاظمی نیز هستم. RE: چه کتابی می خوانم؟ - ارمان - 10-12-2012 03:39 PM ارزش گذاری سهام (مفاهیم و مدل های کاربردی) آسوات داموداران برگردان و گردآورنده:شرکت تامین سرمایه امین |