من هم شروع کردم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: من هم شروع کردم (/showthread.php?tid=4283) |
RE: من هم شروع کردم - kiarash64 - 09-14-2012 03:51 PM (09-14-2012 02:35 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: با سلام خدمت تمام دوستانبهت تبریک میگم ، برای موفقیتت دعا میکنم. امیدوارم به هر آنچه که در ذهنت داری برسی. RE: من هم شروع کردم - صدفی - 09-14-2012 06:26 PM تبریک میگم دوست عزیزم حتما موفق میشید RE: من هم شروع کردم - ast0300 - 09-15-2012 11:05 PM دوست من میشه یه مقدار در مورد روشی که استفاده کردی توضیح بدی ؟ سطح کارت رو زمینه یا از چیز دیگه استفاده کردی ؟ هزینه خرید کرم و هزینه تهیه کود ؟ همراه با کود گیاهی چیز دیگری هم قاطی کردین ؟ RE: من هم شروع کردم - jahanagahi - 09-15-2012 11:13 PM تبریک به خاطر حرکت بسیار خوبتان. ضمنا سعی کنید برای مانتوی اول مهر به چند مدرسه قراردادببندید.مستقیم با خود مدیران مدرسه تماس بگیرید. RE: من هم شروع کردم - arak_2008 - 09-16-2012 12:04 AM (09-15-2012 11:05 PM)ast0300 نوشته شده توسط: دوست من میشه یه مقدار در مورد روشی که استفاده کردی توضیح بدی ؟ سطح کارت رو زمینه یا از چیز دیگه استفاده کردی ؟ سلام فعلا که از روش پشته ای شروع کردیم،البته قصد داریم از سبد های میوه ای هم استفاده کنیم. والا ما کرممان را کیلویی 21 هزار تومان خریدیم البته ارزونتر هم بود اما به مسافتی که بابد میرفتیم تا کرم بخریم دیدیم این بهتره.فعلا که با کود گاوی فقط کاه مخلوط کردیم.حالا تا بعد که حرفه ای تر بشیم RE: من هم شروع کردم - بهنام ذوالفقارزاده - 09-16-2012 12:08 AM الان کل زمین شما چقدره و چقد کرم خریدین؟ چقد کود واسه این میزان کرم نیازه و یا برعکس؟واسه بازار فروش چیکار کردین؟آیا کرم رو هم باید بفروشین؟ RE: من هم شروع کردم - مهدی 1 - 09-16-2012 01:02 AM (09-16-2012 12:04 AM)arak_2008 نوشته شده توسط:(09-15-2012 11:05 PM)ast0300 نوشته شده توسط: دوست من میشه یه مقدار در مورد روشی که استفاده کردی توضیح بدی ؟ سطح کارت رو زمینه یا از چیز دیگه استفاده کردی ؟ الان فصل رب گیری هست ، ازین کسایی که کار آبگیری گوجه انجام می دن مقداری از تفاله های کوجه را بگیر و به مقدار 5 تا 10 درصد به صورت آزمایشی به یک قسمت از پشته هات اضافه کن موقع برداشت وزن کرم های اون قسمت که گوجه زدی را با بقیه جاها مقایسه کن ببین چطوریه ، تویه یک مقاله خارجی خوندم گوجه خیلی روی زاد و ولد کرم ها تاثیر مثبت می زاره ، دوست داشتی نتیجه را اینجا هم اعلام کن. موفق باشی RE: من هم شروع کردم - jahanagahi - 09-16-2012 01:19 AM عزیزانی که به پروش علاقمند هستند مطالعه فرمایند: http://www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/560138676Z21.pdf RE: من هم شروع کردم - M3HDI - 09-16-2012 09:55 PM (09-16-2012 12:08 AM)behnam67 نوشته شده توسط: الان کل زمین شما چقدره و چقد کرم خریدین؟ چقد کود واسه این میزان کرم نیازه و یا برعکس؟واسه بازار فروش چیکار کردین؟آیا کرم رو هم باید بفروشین؟ سلام دوست عزیز اگر براتون مقدوره ضمن ج.اب سوالات آقا بهنام ، بفرمایید کرمی که خریدید چه نوع کرمی هست؟ - متراژ زمین چقدره؟ - در زمینی که درخت کاشته شده باشه هم می توان نسبت به این کار اقدام کرد؟ ( اگر برای درختان مضر باشد ، در فصل خواب درختان چطور ، میشود؟) - از چه نوع کودی استفاده کردید؟ - این کار نیاز به چه میزان مراقبت دارد؟ ببخشید شد یک صنلی داغ ![]() RE: من هم شروع کردم - arak_2008 - 09-16-2012 11:42 PM سلام به همه عزیزان سایت والا قبلا نوشته بودم که زمینمان (البته گاوداری که غیر استفاده بود)300 متر هست.ما 200 کیلو کرم خریده ایم.ما حدود 10 تن هم کود گاوی گرفته ایم.والا برای بازار فروشش فعلا زوده باید حداقل به نظر خودمان حدود 1 یا 2 تن کود داشته باشیم البته اینو بگم برای فروش کودش فکر نکنم به مشکل بخوریم چون خریدار داره برای کرمش میگند که بازار اشباع شده اما یکی از دوستان در سایت میگفت که این طور نیست و بازارش اشباع نشده.به هر حال چون تازه کاریم اینو نمیدونم.اما برای فروش کرم میتوان آن را به کسانی که میخواهند وارد این کار شوند فروخت با برای تغذیه دام و طیور و پرورش ماهی و ...چون مصرف زیادی داره که فعلا در ایران جا نیافتاده اما به طور یقین بعدا بهتر میشه. اسم کرم به فارسی کرمهای قرمز حلقوی بارانی موسوم و به لاتین Eisenia Foetida میباشد. اره مشکلی نیست ضرری برای درختان نداره از کود گاوی یک سال مونده در اصطلاح کود دپو شده و به اضافه کاه والا اولش سختی داره اما به مرور عادت میکنی البته سختیش بیشتر اول کار هست چون باید بستر درست کنی بعد کود را خیس کنی و کرم را تزریق کنی دیگه بعدش راحتر میشه و فقط بهش سر بزنی و یکبار در روز یا یک روز در میان بستر را آب پاشی کنی تا رطوبت خودش را از دست ندهد.البته مراقبت های دیگری هم داره اما زیاد سخت نیست اینم بگم چون تازه وارد این کار شدم شاید بعضی جاها را کمتر توجه کرده باشم و همین طور نتونسته باشم درست برای عزیزان توضیح بدم به هر حال اگه کم و کاستی داره ببخشید. |