قدردانی از فرشتگان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: آرامش و انرژی بخش (/forumdisplay.php?fid=70) +---- موضوع: قدردانی از فرشتگان (/showthread.php?tid=4273) |
RE: قدردانی از فرشتگان - صدفی - 09-15-2012 10:04 PM واقعا فشردن دکمه سپاس کافی نیست ممنون جناب کاظمی عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردید RE: قدردانی از فرشتگان - jahanagahi - 09-16-2012 01:29 AM متاسفانه بعضی از جوانها چنان آسایش را از پدر و مادر خود سلب میکنند که باعث تعجب است.من در جائی نوشتم :پدر و مادر روز تولد نمی خواهد روز پدر و روز مادر نمی خواهند . کادو نمی خواهند بلکه کمی احترام از شما می خواهند.زمانی پدر سالاری بوذ و زمانی مادر سالاری و اکنون متاسفانه فرزند سالاری.فرزندانی را که می شناسید و اینگونه هستند را راهنمائی کنید کمتر از باعث اذیت و آزار والدین باشندو بقیه قضایا. RE: قدردانی از فرشتگان - Roshanfekr - 09-18-2012 12:14 AM سلام,راستش من پدرم حدودا چند ماه پیش فوت کرد!دفعه آخر که دیدمش میخواست با ماشین بره.بوسش کردمو گفتم بابا مواظب خودت باش,اون رفت و من بهش قول دادم که یه انسان ثروتمند و موفق بشم!من تا آرزوشو برآورده نکنم از نمیشینم... RE: قدردانی از فرشتگان - Delta.H - 09-30-2012 09:33 PM با وجود اینکه والدینم در قید حیات هستند و در نزدیکیم زندگی میکنند و همیشه به آنها احترام زیادی میگذارم اما هر وقت به این تاپیک سر میزنم اشکم سرازیر میشود... نمیدونم چرا!! RE: قدردانی از فرشتگان - درناز - 09-30-2012 11:06 PM منم هیچ کاری ازم بر نمییاد که براشون انجام بدم تا جبران محبتاشون بشه. فقط همیشه سعی میکنم بهشون احترام بذارم و در بیان احساسم نسبت بهشون کوتاهی نمیکنم. حس میکنم از من راضیین... RE: قدردانی از فرشتگان - کامیار کاظمی - 10-19-2012 12:30 AM یک بوس ناقابل برای دست های زحمت کش پدرومادر... ![]() یک فاتحه، برای پدرومادرهایی که حالا در کنار ما نیستند. RE: قدردانی از فرشتگان - صدفی - 10-22-2012 11:24 PM مادرم، پیامبری بود، با زنبیلی پر از معجزه... یادم نمی رود، در اولین سوزِ زمستانی النگویش را، به بخاری تبدیل کرد...! RE: قدردانی از فرشتگان - کامیار کاظمی - 11-07-2012 09:30 AM تو دنیای به این بزرگی.. فقط پدر مادر هستند که حاضراً مثل پاک کن، خودشون رو کوچیک کنند تا اشتباهات ما را پاک کنند... دست پر مهر پدر و مادر تنها دست هایي هستند که اگر کوتاه از دنيا هم باشند از تمام دستها بلند ترند... RE: قدردانی از فرشتگان - صدفی - 11-07-2012 10:42 AM وقتی پشت سر پدرت از پله ها میای پایین و میبینی چقدر آهسته میره ، میفهمی پیر شده ! وقتی داره صورتش رو اصلاح میکنه و دستش میلرزه ، میفهمی پیر شده ! وقتی بعد غذا یه مشت دارو میخوره ، میفهمی چقدر درد داره اما هیچ چی نمیگه . . . و وقتی میفهمی نصف موهای سفیدش به خاطر غصه های تو هستش ، دلت میخواد بمیری. مثل من وقتی میفهمید که پدرتون زیر خروارها خاکه قدر پدر و مادر هاتونو بدونید وقتی از این دنیا میرن سوز دلتون هیچ وقت خوب نمیشه RE: قدردانی از فرشتگان - نماينده استان گیلان - 11-09-2012 11:20 AM سلام به آقا ادمين عزيز ، و ممنون از شما به خاطر گذاشتن اين تاپيك زيباي تان ؛ يقين دارم كه شما اجر اين كار را از باريتعالي خواهيد گرفت ، حد اقل كاري كه ميتوانم بكنم اين است كه تعدادي از اين خاطره ها را كه به نظر بهتر هستند پرينت گرفته و تكثير كنم و در اختيار بچه ها و پدر مادرهاي آشنايا و فاميلين قرار دهم . شايد بيشتر از بيست و پنج سال پيش بود كه كه يكي از همكارانم جمله اي را گفت كه هر گز از ياد نبردم (( پدر و مادر چتري هستند بالاي سر بچه ها ) شايد خيلي ها باشند تا زماني كه اين چتر بالاي سرشان است قدر اين نعمت را نمي دانيم آخه همكارم هم پدرش را از دست داده بود ، و من هم بعد گذشت 15 سال در هشتم آبان 80 پدرم را از دست دادم ، البته مادرم در قيد حيات است ، تا جاييكه از دست مان برآيد در رسيدن و مراقبت از كوتاهي نمي كنيم . دوستان قدر اين دو نعمت را بدانيم، كاري نكنيم كه دلشان از ما بشكند ، و اگر هم يكي يا هر دوي آنها از ميان ما رفتند ، شادي روح شان را از خدا بخواهيم . |