صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) (/showthread.php?tid=4260) صفحه ها: 1 2 |
RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - Divar - 09-12-2012 03:15 AM (09-11-2012 09:58 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: خوبه ولی ریسک زیادی داره ریسک !!! در هر صورت شما به پولتون میرسید ، دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره ... ______________________ آقای پارسا جون شما نظرتون اینه که چنین چیزی توی انجمن راه بندازیم؟ RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - habib tousi - 01-06-2013 12:08 PM من نظر دادم گفتن تو انجمن نمیشه RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - jahanagahi - 01-06-2013 04:01 PM (01-06-2013 12:08 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: من نظر دادم گفتن تو انجمن نمیشهآقا مهیار عزیز منظور عزیزان تشکیل صندوق بین اعضای فامیل بود و نه انجمن.قبلا هم عرض کردم که این مسئله صرفا پرداخت وام بعلت دوری راه و مجازی بودن انجمن نه امکان دارد و نه جزو هدف انجمن است. RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - yu3f - 01-06-2013 04:09 PM ما همچین چیزی رو در هر دوطرف فامیل داریم. البته هیئت مدیره هست و بازرس و اینا (ک همه از فامیل هستند) و خب یکم مدیریتش سخته. پرداخت وام هم بدون سود و با اقساط بلند مدت هست. در یک طرف دیگر هم وام ها ب خانواده داده میشه. مثلا کسی ک ۵ نفر هست اعضای خانوادش ۵ تا فلان قدر وام می گیره و کسی ک ۲ نفرس ۲ تا همانقدر. در ابتدا باید نظام هماهنگ و چارچوبی براش تدوین بشه تا بعدها مشکلی پیش نیاد. ضمنن بعضی مواقع سرمایه گذاری های سود ده تضمینی هم انجام میشه مثلا قدیما سیمکارت ثبت نامی بود ثبت نام می کردن و بعدا می فروختن و سودش اضافه می شد ب سرمایه صندوق و هر سال معمولا ۱ یا ۲ بار میبردن مسافرت گروهی! کل فامیل باهم میرفتن مسافرت با هزینه صندوق.... خلاصه یک نفر حال و حوصله دار می خواهد ![]() RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - Delta.H - 01-06-2013 09:04 PM این بحث مدتی پیش در تاپیک زیر مطرح شد و بنده توضیحاتی در مورد صندوق های قرض الحسنه فامیلی دادم که در اینجا عین آن را نقل قول میکنم آدرس تاپیک: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4448&pid=41579#pid41579 (09-28-2012 01:36 PM)Delta.H نوشته شده توسط: ببینید صندوقهای قرض الحسنه فامیلی به این خاطر به این اسم خوانده می شوند که چارچوب اصلی آنها را روابط خانوادگی اعتماد بین آنها تشکیل میدهد. RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - صدفی - 01-06-2013 09:40 PM خیلی خوبه ما چندین ساله داریم از این صندوق ها RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - توانا - 01-06-2013 10:00 PM من همين سيستمي را كه الان دارم ازش استفاده ميكنم دوسه سال پيش با وام همين صندوق قرض الحسنه فاميلي خريدم قسطاشم بموقع پرداخت كردم بنظر من كه اگه خوب مديريت بشه و اعضا از اعتماد متقابل همديگر سواستفاده نكنند طرح بسيار خوبيست RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد) - mir abbas - 01-06-2013 10:40 PM اگر از افراد مورد اعتماد استفاده بشه خیلی خوبه ،تو فامیل ما هم از این قرعه کشیها هست و من عاشق دور هم بودن و صفای قرعه کشیش هستم. |