8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) (/showthread.php?tid=422) |
RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - madar - 08-10-2011 11:46 AM (08-09-2011 09:07 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(08-09-2011 06:05 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ادمین عزیز سایت در مورد انجمن به یک سری از مطبوعات ایمیل زده و نتیجه : میدونستم امروز روز خوبیه و اخبار خوشی بهم میرسه خدایا شکرت ممنون از همگی ممنون از ادمین عزیز و جناب قربانیان RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - beti_king60 - 08-21-2011 03:39 PM افریییییییییییییییییییییییین ه این همه انگیزه و امید و اعتماد به نفس من ایمان دارم شما موفق میشی RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - koroshparsi - 12-27-2011 09:11 AM درود من هم وقتی این مطالب را مطالعه میکنم واقعا دلگرم میشوم بخصوص مطلب ارسالی آقای گلمحمدی رو که خوندم غول تبلیغات شاید تا بحال کمتر کسی نام او را نشنیده باشد. خانه قدیمیش در محله ی چهاردانگه ی در جنوب تهران بود ولی الان یکی از بزرگترین برجها در شمال تهران محل کار و زندگی اوست. جالب است بدانید دفتر کار ایشان در طبقه ی فوقانی خانه اش می باشد.به دفتر او که وارد می شوید شاید تنها یک میز و یک لپ تاپ ببینید ولی وقتی به چاپخانه ی ایشان بروید نظرتان بکلی عوض می شود. آقای گل محمدی از زندگی اش می گوید که چگونه به اینجا رسیده و چه کسانی به او کمک کرده اند. او می گوید که در سال های جوانی عمرش به شدت کار می کرده و روزی با یک انجمن آشنا می شود که مسیر زندگی اش به کلی تغییر می کند و به کمک دوستانش و تلاش در انجمن به اینجا رسیده است.او از اینکه نامش جزء سه میلیاردر برتر ایران است ناراحت نیست و همیشه نصیحتش به دوستانش تنها یک جمله است:باید به جایی برسیم که پول برایمان کار کند نه ما برای پول. برروی سردر دفتر ایشان این جمله را نوشته بودند: مصمم باش ، به هدفت فکر کن و آن را به مرحله ی عمل برسان.آنگاه مطمئن باش که موفق خواهی شد. چون خود من هم خیلی از این اهداف را در سر دارم حتی برای خیلیها بازگو کردم ولی برخی فقط میخندند و توجهی نمیکنند به این دلیل است که من وقتی این مطالب جالب رو اینجا میخونم روحیه میگیرم و سعی میکنم با پشتکار بیشتر به کارم ادامه بدم. بدرود RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - jahanagahi - 12-27-2011 09:45 AM مطالب مهدی جان همیشه پر است از انرژی مثبت. RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - shahram......32 - 12-27-2011 10:21 AM به اميد روزيكه انجمن ميلياردرها بزرگترين مركز اموزش كسبوكار و موفقيت در ايران شود و همه ي افراد تشنه ي موفقيت اين انجمن را عامل اصلي و نقطه ي شروع موفقيت هاي خود بدانند RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - مهدی گل محمدی - 06-04-2013 04:03 PM (07-08-2011 04:54 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: غول تبلیغات به به به به خیلی باهات حال میکنم مهندس خدائیش اعتماد بنفس رو دارید ..... منکه خیلی باهاش حال کردم من این آقا رو میشناسم خیلی باحاله... RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - mohammadshamosi - 06-04-2013 04:09 PM بابا اعتماد به نفس بابا مهندس بابا ... بابا..... ------------------------- البته حمل بر خودستایی نباشه مهدی جان ، زمانی که بیل گیتس میومد پیش من که مشاوره بگیره ، یه 100 دلاری بهش دادم ، که با مشورت های من تونست ، 100 دلار رو 200 دلار کنه البته من هم قبلش در مورد دو برابر کردن پول با کامیار حرف زده بودم! بعله این رو میگن اعتماد به نفس ![]() RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - Elixir - 07-10-2013 06:33 PM مرسی ان شاالله یه روز هم قسمت دوستان فروم اخصا شما بشه.. RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - mehdi62 - 07-11-2013 03:15 AM مطلب قدیمی بود ولی من نخونده بودم. خیلی جالب و موثر بود. RE: 8مولتی میلیاردر ایرانی را بشناسید (فوق العاده+حتما بخوانید) - دهدار - 07-11-2013 04:29 AM بچه ها دنبال یه اسم اختصاری برا خودتون باشین فردا لو میرید ها ، از همین الان به فکر آیندتون باشید ------------------ ادمین عزیز در اولین اقدام نام کاربری من رو عوض کنید بزارید مرد سه هزار چهره تا شناسایی نشدم ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- ولی از شوخی رد انجمن سرشاره از امیــــــــــــد وتــــــــــــــــلاش و پشتــــــکــــــــــــــار ![]() |