راهی برای زمین های بی آب کنار زاینده رود - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: راهی برای زمین های بی آب کنار زاینده رود (/showthread.php?tid=4212) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهی برای زمین های بی آب کنار زاینده رود - cold_fear - 10-29-2015 02:10 PM (10-28-2015 08:41 PM)niazpayam نوشته شده توسط:(06-26-2013 09:28 PM)mas نوشته شده توسط: فقط ابیاری کوزه ای چیزی که صد سال پیش توی طرفهای شما و یزد بود البته برای صیفی جات و می شه اونو برای درخت ها هم انجام داد دارم روش کار می کنم به نتیجه رسیدم می گم بهت . هنوز عملی نشده سلام دوست عزیز من 8 هکتار زمین دارم که هر سال اجاره میدیم آبیاری بارانی هم داره اما چون برا درچه ارومیه طرح گذاشتن محدودیت آب داریم هر چیزی اجازه نمیدن بکاریم اگه اطلاعات دارید لطف کنید بفرمایید RE: راهی برای زمین های بی آب کنار زاینده رود - saeed_1359 - 02-18-2019 03:16 PM متاسفانه خشک شدن زاینده رود آسیب های زیادی را به مرم استان اصفهان و شهر های اطراف این رود خانه وارد کرده .هم بخش کشاورزی و هم گردشگری با مشکلات زیادی روبرو شدن. خوشبختانه باز شدن موقتی زاینده رود در بهمن 97 باعث شد گردشگران زیادی به اصفهان سفر کنند. و چند روزی را مانند دوران گذشته که زاینده رود جریان داشت در اصفهان اقامت داشته باشند. |