سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شما هم یک نابغه اید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: تجسم خلاق و خلاقیت (/forumdisplay.php?fid=69)
+---- موضوع: شما هم یک نابغه اید (/showthread.php?tid=394)

صفحه ها: 1 2

RE: شما هم یک نابغه اید - jahanagahi - 06-28-2011 07:37 PM

عزیز من با این اعتماد بنفسی که داری من ایمان دارم همین هم خواهد شد. من به شما قول میدهم به این هدفت می رسی.

RE: شما هم یک نابغه اید - 3ObHaN - 07-07-2011 01:52 AM

من اصلا و ابدا ادم منفی بینی نیستم ، اصلا ! میدونمم که تا صد بار نیفتم و دوباره شروع نکنم بیل گیس که صحله نمیتونم واسه زن و بچمم یه خونه بخرم ! ولی حرف من اینه که جوون ها اکثرن تو اون 4 تا نکته که باید بهش فکر کرد مشکل دارند !
مشکل من این بوده و هست :
۴) چه اتفاقی می افتد اگر فرضیات ما غلط از آب درآید
این مشکل خیلی هاست .... به همین دلیله که 7 میلیارد ثروت مند تو دنیا نیست Big Grin
شاید بقیه تو این مشکل نداشته باشند ولی تو یه مورد دیگه مشکل داشته باشد .
نکته دیگه اینه :
خیلی ها ایده دارند اگه به دلیل اینکه جوونن و نا پخته اند و یا اینکه تخصص ندارند نه تنها ایدشون بلکه حتی خودشون خرد میشن ، مثلا میخوای سایت بزنی نزدیک ترین فرد بهت میگه کلاهبرداری میخوای بکنی میخوای کالا وارد کنی بهت میگن نه پول هدر دادنه و غیره
بازم میگم ، من منفی بین نیستم و با صراحت میگم من مطمئنم یکی از سوپر میلیاردر های اینده ام Angel ولی این ها حقیقت داره و باید گفت
----------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از مطالعه ی کامل سایت ، نظر من نه 100% ، بلکه 80تا 90 درصد تغییر کرد و با اینکه قبلا هم +اندیش بودم ولی الان +++ اندیش شدم .
با تشکر از همه بچه ها ی سایت

RE: شما هم یک نابغه اید - کامیار کاظمی - 07-07-2011 09:58 AM

من برای براه انداختن این انجمن گاهی حمایت که نشدم از این کار منع هم شدم اما واقعا به ایده ام ایمان داشتم و هنوز هم در حال مبارزه با این افکار منفی هستم اما تسلیم نمیشوم.