سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دوستان با نظراتون کمکم کنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: دوستان با نظراتون کمکم کنید (/showthread.php?tid=3913)

صفحه ها: 1 2

RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - bk2 - 08-09-2012 06:14 PM

(08-09-2012 12:08 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  سلام. یه چیز کلی در مورد سایتهای خدمات رایگان بگم بهت دوست من.

با یه مثال شروع میکنم. برنامه کودک مستربین بود یه یخچال داشت دیگه نمیخواستش گذاشتش دم در خونه. اما هر روز میومد از خونه بیرون یخچال همونجا بود. اعصابش خورد شد که یعنی دزدا هم اینو نمیبرن آخه. فکر کرد و اومد یه قیمت چسبوند روی یخچال فرداش که اومد بیرون دزدیده بودنش.
ایران الان اینطوریه. چیز رایگان بدی یعنی بده و به درد نمیخوره.
طرف یه عمر گریه میکرد پیش ما که سایت میخوام و یه قرون ندارم و کمکم کن گفتم برای افرادی مثل تو یه کاری میکنم.
یه سیستم وبسایت دهی با وردپرس اوکی کردم و بهینه سازی کاملم میکردم که از قیمتاش آگاهی. یکی از اون افرادی که ادعا بدبختی و بی پولی میکرد نیودم جلو. جالب بود برام رفتم ازشون پرسیدم پس چرا کار نکردین. گفتن چیزی که تو میگی مجانی میدی. یا دزدی. یا نفهمی. یا خری
به این صورت شد که از اون روز به بعد سوالم بخوام بپرسم توی اینترنت میگم برای جواب دادن به سوالام باید پول بدین. اینو گفتم حساب کار دستت بیاد.
بیبین دوست عزیز حرف شما درسته اما سایتهای مثل پارسی کیوت آویستا با این همه کاربر دارن کار میکنن و روز به روز به کاربراشون اضافه میشه سیستم ما از اونا بالا تره به خاطر اینکه برای استفاده دست کاربر رو باز میزاره

RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - Divar - 08-10-2012 03:26 AM

در هر صورت دوست عزیز امیدوارم موفق باشید
انشاا... روزی بیاد که شما چنان کارتون بگیره که من به دوستام بگم آدمین فلان سایتو من میشناسم...

RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - mohammadshamosi - 08-10-2012 11:02 AM

سلام دوست عزیز
طبق توضیحاتتون در مورد خدماتتون و با توجه به تبلیغات هدفمند که باید انجام بدید ، امیدوارم موفق بشید.
ولی یک موردی که توی اولین بازدید از سایتتون برای من مخاطب بد جلوه کرد ، ظاهر و قالب سایت بود
قالب سایت پارس نت وی بود ، برای چنین سایت هایی که باید اعتبار و اطمینان بالایی برخوردار باشند ، بهتره برای اولین درجه یک ظاهر مناسب و شخصی داشته باشند
همین سایت بلاگفا رو ببینید یا پرشین بلاگ ، درسته که از ظاهر و گرافیک بالایی برخوردار نیستند ، اما سایت هایی هستند که چندین ساله از قالب شخصی خودشون استفاده میکنند و حتی بقیه اومدند و از قالب اونها بهره میبرند.
به هر حال یکم فکر به شخصی سازی و بالا بردن اعتبار سایتتون بکنید.
موفق باشید.

RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - bk2 - 08-10-2012 03:19 PM

(08-10-2012 11:02 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
طبق توضیحاتتون در مورد خدماتتون و با توجه به تبلیغات هدفمند که باید انجام بدید ، امیدوارم موفق بشید.
ولی یک موردی که توی اولین بازدید از سایتتون برای من مخاطب بد جلوه کرد ، ظاهر و قالب سایت بود
قالب سایت پارس نت وی بود ، برای چنین سایت هایی که باید اعتبار و اطمینان بالایی برخوردار باشند ، بهتره برای اولین درجه یک ظاهر مناسب و شخصی داشته باشند
همین سایت بلاگفا رو ببینید یا پرشین بلاگ ، درسته که از ظاهر و گرافیک بالایی برخوردار نیستند ، اما سایت هایی هستند که چندین ساله از قالب شخصی خودشون استفاده میکنند و حتی بقیه اومدند و از قالب اونها بهره میبرند.
به هر حال یکم فکر به شخصی سازی و بالا بردن اعتبار سایتتون بکنید.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز ملاک شما از اینکه میگید ما از قالب 1 سایت دیگه استفاده کردیم چیه؟
شما میتونی بری تو سایت copyscape.com
و ببینی که چ سایتیهیی ازما کپی برداری کردند چه از نظر قالب و چه از نظر محتوا و این رو هم ببینی که ما از کسی کپی برداری نکردیم