دوستان با نظراتون کمکم کنید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: دوستان با نظراتون کمکم کنید (/showthread.php?tid=3913) صفحه ها: 1 2 |
RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - bk2 - 08-09-2012 06:14 PM (08-09-2012 12:08 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط: سلام. یه چیز کلی در مورد سایتهای خدمات رایگان بگم بهت دوست من.بیبین دوست عزیز حرف شما درسته اما سایتهای مثل پارسی کیوت آویستا با این همه کاربر دارن کار میکنن و روز به روز به کاربراشون اضافه میشه سیستم ما از اونا بالا تره به خاطر اینکه برای استفاده دست کاربر رو باز میزاره RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - Divar - 08-10-2012 03:26 AM در هر صورت دوست عزیز امیدوارم موفق باشید انشاا... روزی بیاد که شما چنان کارتون بگیره که من به دوستام بگم آدمین فلان سایتو من میشناسم... RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - mohammadshamosi - 08-10-2012 11:02 AM سلام دوست عزیز طبق توضیحاتتون در مورد خدماتتون و با توجه به تبلیغات هدفمند که باید انجام بدید ، امیدوارم موفق بشید. ولی یک موردی که توی اولین بازدید از سایتتون برای من مخاطب بد جلوه کرد ، ظاهر و قالب سایت بود قالب سایت پارس نت وی بود ، برای چنین سایت هایی که باید اعتبار و اطمینان بالایی برخوردار باشند ، بهتره برای اولین درجه یک ظاهر مناسب و شخصی داشته باشند همین سایت بلاگفا رو ببینید یا پرشین بلاگ ، درسته که از ظاهر و گرافیک بالایی برخوردار نیستند ، اما سایت هایی هستند که چندین ساله از قالب شخصی خودشون استفاده میکنند و حتی بقیه اومدند و از قالب اونها بهره میبرند. به هر حال یکم فکر به شخصی سازی و بالا بردن اعتبار سایتتون بکنید. موفق باشید. RE: دوستان با نظراتون کمکم کنید - bk2 - 08-10-2012 03:19 PM (08-10-2012 11:02 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز سلام دوست عزیز ملاک شما از اینکه میگید ما از قالب 1 سایت دیگه استفاده کردیم چیه؟ شما میتونی بری تو سایت copyscape.com و ببینی که چ سایتیهیی ازما کپی برداری کردند چه از نظر قالب و چه از نظر محتوا و این رو هم ببینی که ما از کسی کپی برداری نکردیم |