سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد (/showthread.php?tid=3859)

صفحه ها: 1 2

RE: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - sepahvand65 - 11-23-2012 08:04 PM

وقتی تیتر این مطلبو دیدم مشتاق شدم بهم که چه کتابی هست. وقتی دیدم کیمیاگره خیلی برام جالب بود دو سه روز پیش این کتاب به صورت خیلی اتفاقی بدستم رسید 50 صفحشو خوندم اینقد جالبه که دوس داری هیچ وقت مطالعش رو متوقف نکنی حتما بخونید

RE: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - مرضیه عباسی - 08-02-2013 09:42 PM

سلام دوستای خوبم
کتابهای پائولو کوئیلو کتابهای خیلی قشنگی هستن کاملاً حس می کنین که نویسنده نه از عقل که از دلش در نگارش این کتابها الهام گرفته

من کتاب
رقص عقابها (کارآفرینان موفق ایرانی)
چهار اثر از فلورانس اسکاول شین کتاب بی نظیری توش درخصوص جملات تاکیدی و تاثیرشون بر زندگی و ... توضیحات خوبی داده

RE: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - Elixir - 08-02-2013 11:59 PM

سلام ؛
من وقتی دوم راهنمایی بودم کیمیاگرو خوندم خیلی قشنگه بی تکلف و روان نوشته، البته این خصوصیت قلم کوئیلوه..
من کتاب "علم چگونه توانگر شدن" اثر آقای والاس والترز رو پیشنهاد میکنم..

RE: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - دهدار - 08-03-2013 04:07 AM

کتاب زیبایی است.قبلا این کتاب به همراه ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد و خاطرات یک مغ را مطالعه کردم.
کتاب خاطرات یک مغ او نیز خواندنی است.
[تصویر: 16654_3_1.jpg]
صفحه دانلود
در سال ۱۹۸۶، کوئلیو بیش از۵۰۰ مایل در جاده سانتیاگو د کامپوستلا در شمال غربی اسپانیا راه رفت که نقطه عطفی در زندگی اش شد.در راه، کوئلیو یک بیداری معنوی را تجربه کرد، که او در اتوبیوگرافی خود در زیارت آن را شرح داده است. او در یک مصاحبه اظهار داشت: "در سال ۱۹۸۶، من از کارهایی که می‌کردم احساس خوبی داشتم. با کاری که داشتم آب وغذای من در حدی فراهم می‌شد که بتوانم روی تمثیل کیمیاگر کار کنم. کسی را داشتم که او را دوست می‌داشتم. اما آنها رویای من نبود. نویسنده شدن رویای من بود و هنوز هست. "پس از آن کوئلیو شغل پر در آمد خود به عنوان ترانه سرا را ترک کرد و به دنبال نوشتن تمام وقت رفت.
جناب کوئلیو علاقه خاصی نیز به ایران دارد

البته دوستان عزیز چه کتاب کیمیاگر و چه خاطرات یک مغ هر دو عرفان کاذب هستند

RE: کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد - poldar - 08-03-2013 10:13 AM

Heart